försök inte att mäta dig med någon annan.

har ni aldrig tänkt på att ni bara tar saker för givet ibland? eller att det känns som om någon tar dig för givet?
att du alltid finns där även fast man aldrig hör av sig eller något, dom bara räknar med dig. & du duger bara när dom har tid, har ni aldrig känt så? för det har jag.
Det är ju sällan man tänker på vad man har, utan bara tänker på vad man inte har.
till exempel, alla har inte en pojkvän? men varför skulle man klara sig bättre med någon än utan någon?
varför känner man sig oduglig& att ingen vill ha en.. det ska man ju inte göra, för om ni tänker efter så har du hur mycket som helst. tänk på din familj+släkt, du har någonstans att bo, du har underbara vänner.
jag menar, vi har det egentligen jätte bra men ändå så tänker vi att vi har det skit dåligt. att vi inte har vissa saker som man skulle vilja ha. men tänk då på dom som knappt har någonting? tänk på dom som inte har någon riktig familj eller några vänner, undra hur dom känner sig. Vi behöver ju faktiskt kärlek för att överleva, hur mycket kärlek får dom?
Ibland kan man bli avundssjuk på någon annan för att dom har kanske en pojkvän som är så himla gullig& gör jätte mycket saker för en medan du själv har en pojkvän som sager att han älskar dig varje dag& de tycker han räcker, han gillar inte att springa& köpa blommor var&varannan vecka osv osv. Men det är ju DU som har valt honom, du har valt honom för att han är sig själv& ingen annan. Fokusera inte på alla andra, fokusera på dig själv.
/ f.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0