mitt 2012

Januari: Den här månaden verkar det inte som jag gjorde så mycket, umgicks endel med Tilda och skolan tog upp väldigt mycket tid. Umgicks också med Victor endel! 
Februari: Började månaden med att fylla år då min fina överraskade mig med att komma hem till mig på morgonen och lite annat så hade därmed den bästa födelsedagen någonsin. Ja, dagarna gick och gick och i slutet av månaden fick min gammelmormor en hjärnblödning så vi spenderade några kvällar inne på sjukhuset tillsammans med henne tills hon gick bort.. Saknar dig! 
Mars: Månaden började med att Victor fyllde år. Sen flöt dagarna på, mycket i skolan så la en hel del tid på det.  I slutet åkte min familj + Tuva till London och spenderade några dagar där. Både Mathias och mamma fyllde också år. 
April: Firade valborg med några vänner. Gjorde inte allt för mycket denna månaden, tränade en hel del och hade många promenader med Tuva. 
Maj: Det var ett härligt väder och jag spenderade många timmar ute på studsmattan i solen, hade också några nationella prov i matte som jag fick plugga till. Pappa fyllde år, och den här månaden ville jag verkligen inte ha sommarlov.. 
 
Juni: Min kusin tog studenten och även jag fick sommarlov som jag inte alls ville, men det gick bra ändå. Insåg att det var hur skönt som helst att vara ledig. Hade ingen speciell midsommar, tror inte jag gjorde någonting? haha Spenderade en hel del tid med Victor, och åkte även till Linköping för att vara barnvakt i några dagar. Åkte hem och vände i stort sätt och spenderade 2 veckor i Grekland med Tilda! 
Juli: Kom hem från Grekland , men även han åkte till Grekland några dagar senare så vi fick vara utan varandra i en lång tid..  Men när han kom hem därifrån spenderade vi mycket tid tillsammans med varandra och hade det himlans skönt! Var även några dagar på Emmabodafestivalen med ett härligt gäng!  Tuva var inte heller hemma eftersom hon var uppe i landet i norrlands skogar.. Började här göra håret ljusare och är nu väldigt nöjd med resultatet! 
Augusti: Tuva kom hem!! Och vi åkte ner till Helsingborg i några dagar, hade det jätte skönt med sol och mycket shopping! Började även 2an på gymnasiet. 
 
September: Skolan flöt på och hade mycket plugg men jag klarade av det. Fick även med mig Victor till Kalmar för en shoppingrunda. Saknade Grekland väldigt mycket denna månaden då den bestod av regn om jag kommer ihåg rätt.. 
Oktober: Hade en fotodag med Victor. Mer minns jag faktiskt inte med denna månaden, men kan tänka mig att det var mycket plugg i skolan också. 
November: Bakade lussekatter med pappa, fixade massa julklappar och höll på som en galning med paketkalendern till Victor!
December: Firade ett år med Victor, då vi var och körde gokart och åt plankstek hemma hos mig. Hade endel prov i skolan som jag pluggade som en galning till, även nationella i matte 3C. Blev bjuden på julbord av Victors farfar och farmor. Vi fick jullov och det invigdes med en super kul fest i Göttorp med härliga vänner! Firade minijul med min prins och julafton med släkten. Min bästa vän flyttade till Helsingborg där jag har spenderat några dagar på jullovet med shopping på mellandagsrean och mys med henne! Idag är det nyårsafton och jag kan säga att 2012 har varit ett helt underbart år men nu hoppas jag på att 2013 ska bli ett ännu bättre år! 
 

nyårsafton!!

Godmorgon!
Mamma väckte mig idag vid halv elva och då kunde jag inte somna om så fick gå upp och äta frukost. Har en fruktansvärd träningsvärk sen igår, var så länge sen jag gymmade nu så det är väl bara bra! Tänkte följt med mamma ner till gymmet nu på morgonen men skippade det, ska ta på mig lite kläder och ut och gå en runda istället. Vi hörs lite senare!
/frida

Måndag

Kom hem tidigt från Adam, ligger nu i soffan och tittar på föräldrarfällan. Bästa filmen! Nyår är även ändrat, ska vara i Orrefors nu med lite vänner. // t


söndag

Hej!
Vaknade upp hos Victor idag på morgonen och där har jag också spenderat min dag, vi har hållt på att greja med lite grejer hela dagen i stort sätt. Vid halv 5 åkte vi till gymmet och tränade också, och nu har han precis åkt hem. Ska lägga mig och bada nu en stund sen ska jag se vad kvällen har att erbjuda, plugg skulle jag kunna tro. Även fast det är min slapparvecka, hah. Någon gång måste jag ju börja tyvärr.. 
/frida

I skogarna

Sitter i Orrefors hos Adam och tittar på sagan om ringen. Ätit godis har vi också gjort, så gott och länge sen. Imorgon är nyårsafton det vankas fest dock utan Adam denna gången :( surt. Vi hörs imorgon / tilda


Inte vant mig än..

Shopping med mamma i Kalmar idag, kom hem med nya älsklingar. / tilda


Trött och ensam

Precis kommit hem och ligger nu i sängen, är fruktansvärt trött nu. Cupen gick så där, kom trea.. Men ska sova nu iaf helt ensam, saknar honom..
Godnatt / tilda

Fick ett fint armband i torsdags.


cup - lessebo

japp, ikväll är det dags för cup i Lessebo.
I går kväll och denna förmiddag har gått ut på att ta hand om min sjuka adam, helt sjukt vad killar tycker synd om sig själva när de är sjuka. Söt är han. Kom hem runt två och vid sex är det samling och vid åtta är första matchen igång, inte tränat på mer än tre veckor.. Äta en massa skit, inte tränat får väl se om det är bollen eller jag som rullar mest... Nej, det ska nog gå bra. Sitter i soffan nu och försöker tagga med Ulrik munther i öronen.
Hörs något ikväll eller imorgon.
/ t

fler bilder från Thailand kommer, och detta var andra dagen. Det förklara alltså att jag fortfarande var blek.

lördag!

Hej! 
Första gången på hela jullovet jag har fått sova ut och gud vad skönt det var! Efter frukosten körde jag och mamma hem till mormor där vi var några timmar, men nu är jag hemma igen! Ska snart äta lite då vi inte har hunnit med det idag, sen ska jag hem till Victor och sover där. Vi hörs mer imorgon!
/frida

rubrik ja

Godkväll!
Vaknade upp med min finis idag, alltid lika underbart. Han åkte hem framåt ett eller något och då städade jag mitt rum och grejade lite hemma hos pappa. Lite senare kom mamma och hämtade mig så var vi ute och övningskörde en sväng, gick bra! Har inte gjort speciellt mycket ikväll, har haft en riktigt slappkväll och det har varit riktigt skönt! Har fixat naglarna, haft ansiktsmask,kollat film och pluggat körkort, ja sånt där som man behöver ibland! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i körkortsboken. Godnatt! 
/frida

lite bilder på de senaste dagarna

Firade lilljul med min prins.
mös med valpen
firade julafton
Åkte till helsingborg och tog med mig en gren från vår gran för att Tuva inte hade någon.
Fyndade på mellandagsrean!! 
/frida

Fredag

Godmorgon.
Vaknade vid sex idag och kunde inte somna om. Gick upp för att låta Adam gå sova, och där satt mamma o pappa i soffan och åt mackor. Så mysigt det var, men gick och la mig sen en stund till och vaknade runt tio. Nu har jag o Adam precis kommit hem till honom och sover här inatt oxå, så mysigt. Vi hörs / tilda

Hittade skit stora nutella burkar på flygplatsen, kändes som jag var i himlen.


torsdag

Hej!
Har haft några jätte bra dagar i Helsingborg med Tuva, har förnyat garderoben lite grann också!  Kom hem runt 1 tiden idag men har haft lite att greja med, ska alldeles strax börja göra mig iordning för lite kalas för Victors mormor sen ikväll. Efter det så sover Victor här, mysigt. 
Bilder från helsingborg kommer kanske senare eller imorgon. Hörs! 
/f

Nerkrupen i soffan till maddicken

Var alldeles för trött för att sitta i sporthallen, längtar redan efter Adam. Men han kommer vid åtta, då ska vi mysa. Ligger nu i soffan med mamma och tittar på maddicken, bästa! Borta bra men hemma bäst, det stämmer fortfarande. / t


Hemma från värmen

Är nu hemma från värmen, känns skönt och surt. Äntligen hemma hos min fina kille, men hade annars kunnat stannat hur länge som helst bara med mina vänner och Adam varit med. Har varit vaken i snart 40 timmar, skittrött sitter jag nu i sporthallen och tittar när Adam dömer. Allt för honom. / t


mot helsingborg!

Hej!
Ber om ursäkt för dålig uppdatering men har haft fullt upp nu under dagarna som varit. 
 
Just nu håller jag på att packa eftersom jag ska ta tåget ner till Tuva idag. Ska bli kul att se deras nya hus osv faktiskt även om det är lite tråkigt också.. 
Jag har i alla fall inte tid att sitta här nu, och jag kommer heller inte sitta här under tiden jag är i Helsingborg. Jag kommer hem på torsdag igen så vi hörs då!
Hejs
/f
 
 

god jul på er!

 

23 december!

Hej!
Har varit i Linköping över natten, vi firade lite jul igår kväll där uppe som vi alltid gör. När jag kommit hem där ifrån fixade jag bara till mig lite sen åkte jag vidare till Vicce, så nu har vi firat jul vi också! Mysigt var det, och massor av paket (a) hihi, har inte fått öppna mitt "huvudpaket" för det ska jag öppna imorgon på morgonen. Nu sitter jag här med pappa och kollar på det sista av bingolotto, ska sova tidigt ikväll, det behövs ska jag säga er!
sitter på pappas dator så det får bli en arkivbild.
 

fredag!

Hej!
Vaknade upp hos Victor idag på morgonen där mamma hämtade mig ganska tidigt för att vi skulle åka till kosta och handla de sista julklapparna. Har också varit och hämtat saker hos pappa, handlat och jobbat. Nu sitter jag helt slut här vid datorn och ska snart gå in i duschen för ikväll väntas det festligheter! Hörs :) 
/fridaa

jullov!

Hej!
Äntligen jullov och det känns helt underbart. Har varit på sjukhuset idag igen, sen åkte mormor och jag för att handla lite saker. Har nu duschat och fixat iordning lite. Ska hem till Victor om en stund, bra sätt att spendera första kvällen på jullovet! Imorgon ska jag och mamma till Kosta, vi ska handla de sista julklapparna. 
Vi hörs imorgon!

onsdag!

Hej!
Skolan idag höll på till tre tiden ungefär, fick sluta tidigare så det var skönt! Cyklade förbi simhallen lite snabbt på vägen hem så var ändå hemma runt fyra.. Nu har jag ätit och fixat lite här hemma. Ska skriva lite på en inlämning nu och sen duscha. Är egentligen boxning idag, men får skippa den då jag inte är frisk än, det suger. Haha. 
/frida

tisdag - sjuk

Hej!
Fortfarande sjuk idag men fick ta mig upp för att åka till sjukhuset ändå. Kom hem runt 3 tiden och nu sitter jag här i soffan framför tv:n. Imorgon är det skola som gäller, kan inte missa en dag till.. 
Nähe nu ska jag kolla lite oth och slappa lite, lite senare ska jag skriva klart en uppsats så jag slipper den på jullovet! För då är det körkortet som gäller, hörs kanske sen! :) 
/f

måndag - sjuk

Hej!
Sista skolveckan år 2012 har börjat!
Har varit hemma från skolan idag då jag inte mår bra alls, var bara där en sväng för nationella sen åkte jag hem igen. Victor kom hit med en b&j när han hade slutat, bästa killen!! 
Har spenderat min dag i soffan framför massvis med oth avsnitt så nu är jag väldigt rastlös men jag orkar inte göra något, haha.. 
Har fått passa upp på lilla Dixie hela eftermiddagen också, herregud hade glömt hur det var.. 
Imorgon ska jag spendera dagen på sjukhuset, ska träffa en massa olika personer. Hoppas det går bra och hoppas jag mår bättre. 
Hörs imorgon! 
gammal bild. 
 

söndag

Hej! 
Vaknade upp hos Victor idag på morgonen och mådde inte alls bra, men vi gjorde ett pepparkakshus i alla fall och hade det mysigt. Åkte hem ganska tidigt för jag skulle vara i simhallen vid 15.00, där lucia/fackelsimmet började vid 16.00. Var klar runt 5 tiden och då körde Victor hem mig, gick in till min kusin Filip då han fyller år idag och hade kalas. Men gick in till mig igen efter bara en liten stund då jag kom på, "oj jag måste ju jobba idag.." Så fick med mig mamma ner till jobbet där hon hjälpte mig lite eftersom jag inte mår bra. Nu ligger jag halvdöd i sängen och vill bara bli frisk.. Tror inte att jag ska till skolan imorgon, speciellt inte om jag mår såhär, då får jag bara åka dit och göra den muntliga delen i matte nationella sen hem igen. Det får vi se! 
/frida

lördag - julgodis

Godmorgon!
Kunde inte sova så länge idag då jag är jätte förkyld och då blir det bara jobbigt att sova för min del.. 
Har ätit frukost och varit ute med Lady & Dixie i snön ett bra tag nu. Men nu ska jag snart börja klä på mig för mamma kommer och hämtar mig om en stund, vi ska nämligen baka julgodis! Lite senare kommer Victor hit, så ska ha en liten myskväll med honom! 
En bild på mig och min trogne kompis som är lite förvirrad just då det finns en till vovve i huset!
/f

lilla dixie

Hej!
Var en kort skoldag idag, från ca 12-14 var jag i sporthallen och kollade på klassens killar som spelade rugby. Ända till final tog dom sig men där blev det en förlust, men dom vann bästa intåg och kom 2a så dom ska vara nöjda! 
Efter skolan var pappa & jag och hämtade hem lilla Dixie, har pysslat med henne nu då hon är lite rädd och saknar sina syskon lite grann. Har också hunnit med en promenad med en saknad Emma! 
Ikväll ska jag bara slappa och gosa med den nya lilla vovven, är helt slut! 

Blev plötsligt så sjukt sugen på att träna...

 

398271_210047099127171_1053830384_n_large
 

inget prov!!!!

Hej! 
Lång skoldag idag, slutade vid 16.50 och då cyklade jag och städade. Har nu precis ätit så ligger i sängen och slappar, är helt överlycklig då provet imorgon flyttas fram tills måndag. Dock ska jag till sjukgymnasten då så får se lite hur jag gör med det. Ska kolla på några avsnitt oth nu och bara ta det lugnt, blir nog lite fysikplugg senare också. Vi hörs!
Tumblr_mezaf7cdkk1qka0tpo1_500_large
/fridaa

ännu mer plugg

Hej! 
Har suttit med nationella i matte 3C i 4 timmar idag, så jag är helt slut i huvudet just nu. Hade egentligen bara velat lägga mig och slappa idag framför tv:n eller hos Victor, men nej det är fysikprov på fredag så det står ännu mer plugg på schemat. Ska bara plugga fram till träningen som är vid halv 7 efter den och bonde söker fru ska jag sova, helt klart! 
Hörs! 
där vill jag vara nu, i vicces famn.. inte hemma med fysikböckerna. 
/ frida

snöig dag

Hej! 
Började dagen med en sovmorgon som var väldigt behövlig, efter det möte och sen matte. Slutade runt 13.30 och då kom pappa och hämtade mig. Har skottat en massa gångar i trädgården nu då lilla Dixie kommer på fredag, hon måste ju ha någonstans att kunna gå, haha.. Har nu ätit lite och tänkte sätta mig med matten, nationellt prov imorgon så måste få in allt i huvudet nu. Vi hörs kanske senare! 
På fredag kommer min lilla sötnos hem!!!! 

/Frida 

måndag - 2 veckor kvar till julafton

Hej!
Måndag igen, sjukt vad tiden går fort.. Åkte till Victor igår efter jag varit i simhallen, sov där också och nu sitter jag hemma efter en kort dag i skolan. Ska packa ihop alla mina saker nu sen ska jag hem till pappa, där ska jag sätta mig och plugga matte innan jag ska möta upp Maja på gymmet. Vi hörs lite senare!
/Frida 

söndag!

Hej!
Hade inte tid att uppdatera något igår tyvärr, började dagen med ett julbord med min fina prins och hans släkt. Och på kvällen hände det lite grejer så var inte hemma.. Men nu idag är det mycket bättre, besöket från Linköping har precis åkt nu så jag ska sätta mig och plugga lite matte. Vid halv ett ska jag vara nere i sporthallen för ett möte och efter det ska jag jobba och sen ner till simhallen.
Full rulle idag helt enkelt, men ska nog gå bra. Tror att jag ska sova hos Victor inatt, så då blir allting bra. 
bild sen igår innan julbordet. Victor gör någon suris min.
/Frida

fredag kväll - besök från Linköping

Hallå! 
Besöket som skulle komma från Linköping hade kommit redan när jag kom hem från skolan så jag packade bara väskan lite snabbt sen åkte jag, Rebecka & Theresa ner till simhallen där vi spenderade några timmar. Alla var helt slut när vi kom hem så det blev filmtittande sen tacos! Becka gick och la sig vid 8 tiden så nu har jag och T suttit och kollat X-factor, men nu är jag hur trött som helst så gick upp till mitt rum. Ska kolla igenom matten tänkte jag, det är ju nationella i veckan som kommer så det kan behövas.. Efter det ska jag kolla något avsnitt av oth om jag inte hinner somna innan dess. Det kommer att vara dålig uppdatering här under helgen då jag kommer att ha massor av annat för mig men lite ska jag nog hinna med! 
/frida

dag 1 - fredag

idag sov vi ut efter en jobbig och lång resa, hela resan tog 36 timmar utan någon riktig sömn. När vi vaknade så gick vi och åt frukost, sen tog vi en långtailbåt ut till en jättefin ö. Nu sitter vi på balkongen och ska om en stund gå ut och käka lite // t
lite bilder sen dagen.
 

torsdag!

Hej! 
Har inte hört av Tilda, men jag antar att hon har landat. Hon skulle smsa mig när hon hade fått tag i en telefon så vi får se! Hoppas hon har det bra i alla fall. 
 
Lång skoldag idag, men fick sluta tidigare så slutade vid 15.20 ungefär. Hjälpte mamma lite hemma sen åkte jag för att städa lite. Var ju första gången men de gick bra! Sitter nu hemma hos Victor och ska sova här inatt, men tänker lägga mig tidigt då jag är trött sen igår..
Imorgon är det fredag, och de kommer några från Linköping till oss. Blir nog kul! 
/frida

saco mässa

Hej!
Gick upp vid klockan 6 idag på morgonen och ville bara drunkna ner i sängen, gud vad trött jag var.. Aja, vid 7 gick bussen mot Malmö för en mässa med några klasser från skolan. Har suttit i en buss i flera timmar idag och varit på mässa osv så är helt slut i huvudet. Sitter just nu och kollar på bonde söker fru, ska fixa naglarna efter det sen tänker jag sova. Vi hörs imorgon!
/Fridaaa

Japp, imorgon bär det av..


tisdag

Hej!
Victor kom hit igårkväll efter min träning och sov här, vi hade ju ettårsdag igår så ville vara med min lilla älskling. Skolan idag var lång, sista lektionen bestod utav kemiprov som inte alls gick bra.. Ååh 
Har tagit det lugnt nu med lite oth en stund och sen har jag varit ute och skottat, fy vad jobbigt. haha .. 
Aja, älskar snön i alla fall, så länge jag inte behöver cykla i den! Ska nog be Victor byta mina hjul på cykeln mot skidor istället, fatta coolt hehe. Nähe nu ska jag iväg på simträning, hejs!
/Frida

boxning

drar iväg på träning, och lite senare kommer Victor. Myyys 
/f

Måndag

Sitter på bussen och kan verkligen inte sluta tänka på att det tar alltid mer än femtio minuter hem. I vanliga fall tar det 20 minuter mellan Nybro och Kalmar. Kan man inte bara ha en buss som går mellan Nybro och Kalmar istället för att ta dessa omvägar runt sjukhuset, in i smedby och ut, in i Trekanten och ut. Ja okej, jag kanske har PMS just nu.. Vill bara hem till min pojk som väntar på mig och tillbringa de sista 48 timmarna med honom. // tilda


jag älskar dig

1 år med den finaste och bästa killen på jorden. 
Puss! 

Godmorgon

Så glad att det är måndag och snart onsdag, längtar längtar!! Hoppas att de ringer om min dator idag så jag kan bli lugn igen. Se hur jag överlever utan dator idag.. Vi hörs under dagen eller ikväll / t

Mitt finger är fint


Love

Älskar killen.
Så ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna!


söndag ..

Hej!
Har haft fullt upp hela dagen idag så därför ingen uppdatering. Vaknade upp hos Vicce, och vi gjorde väl inte speciellt mycket, bakade gjorde vi i alla fall! Mamma hämtade mig vid 12 ungefär och då åkte jag hem och började plocka iordning på mitt rum och åt lite och sådär. Vid två tiden gick jag till Tildas jobb som jag ska ta hand om nu när hon åker, hehe. När jag kom hem därifrån hjälpte jag till att sätta upp vårt nya köksbord sen var mamma och jag och handlade. Har nu pluggat och varit ute med Tuva en sväng då hon fyller år idag!! 
Ska kolla på solsidan nu sen fortsätta att plugga, prov på tisdag! 
Aja, vi hörs imorgon! 
/frida

Söndag

När jag kom hem idag så har jag pluggat, åkt och städat och visat Frida så förhoppningsvis klarar hon sig nu när jag är borta. Åkte sen hem och pluggade lite till och packat och fixat det som måste vara rent och så tills på tisdag. Då måste allt vara klart! Nu sitter jag och tittar på tv, fucking Åmål går på tvn. När det är slut ska jag plugga lite till och vid halv åtta är det träning. // tilda


Snö

Jag tror jag överlever tre dagar i snön faktiskt, kan inte förstå att vi verkligen åker snart. Ska alldeles strax åka hem och börja förbereda lite grejer och även försöka plugga på något sätt.. Vi hörs under dagen / t


Lördag

Vaknade runt tio tiden på det bästa sättet, åt frukost osånt. Vid tolv åkte Adam iväg och vid halv två var det samling. Åkte buss till Vimmerby för att spela sm, och som vi sa då " vi har inte åkt så här långt för att förlora, så nu får vi fan vinna ". Den inställningen gick vi ut med på planen och vann, 2-1. Underbar känsla, var hemma igen lite innan åtta och då blev jag upphämtad av Adam och hans familj. Nu ligger jag i hans säng och väntar på att han ska duscha klart. Är riktig trött nu, imorgon är det söndag igen. Men denna gången gör det inget / t


1 december!

 Godmorgon!
Gick upp i hyffsad tid idag då jag har endel att fixa med innan Victor och jag ska iväg och köra gokart!! Har aldrig någonsin kört så det kan ju bli kul, haha.. 
Nu ska jag iväg till stan sen måste jag hem och packa och plugga innan jag åker så jag har lite bråttom, men vi hörs efteråt! 
ni har sett bilden förut, men jaja.. 
/frida

RSS 2.0