valborg, så överskattat

Tjaaaa
Håller på att fixa lite inför kvällens festligheter, blir nog en bra kväll även fast jag tycker valborg är såååå överskattat..
Aja har inte direkt tid för att sitta här måste duscha och fixa klart allting!
Heeejs
gammal bild.
/frida

valborg.

valborg är ganska mysigt ändå, ska fira min valborg i orrefors av alla ställen men det blir nog bra med pojkvännen och några vänner! Det kan ju vara fin brasa i orrefors oxå, det återstår och se. Ha en trevlig kväll!!

/ tilda


sommarkänsla med det underbara vädret!!

måndag

Morsning!
Har ätit frukost och packat upp allting eftersom jag inte direkt orkade göra det igår kväll när jag kom hem från Victor. Sitter just nu och väntar på att tilda ska svara sen ska vi antagligen ner till gymmet & sen vidare till pukevallen.
Det återstår att se om det blir en fotodag också, är ju väldigt passande väder så det blir nog bra!
/frida

If a girl ever steals you man,there's no better revaenge than letting her keep him. Real men can't be stolen.


om du inte var den som hade rätt.....

hade ingen tid,lust, ork att uppdatera i helgen..

fredag, skola och nationella gcik förhoppningsvis bra. Efter skolan åka ner till vårdcentralen för att ta spruta, hatar sånt men hade min pojkvän bredvid mig så det kändes bra. Sen gick vi hem hit o lagade mat osånt och tog det lugnt sen vid sju hade jag match, vill inte ens ta upp det för ilskan växer fortfarande...
Åkte efter det hem till adam och sov där.

lördag, blev väckta v runt tio och då gjorde vi oss i ordning och drog in till kalmar för adam skulle köpa skor och jacka. Men han hittade bara skor, sen skulle han lana så hängde med o lämnade av honom sen körde de hem mig.
Efter det kom mina småkusiner för att titta på crusingen rätt kul ändå, sen skulle mamma o pappa iväg och jag hade inget för mig så hängde på dom.

söndag, vaknade och åt en ordentlig frukost och efter det var det dags för match vid tre. Det blev 2-0 till oss och jag gjorde faktiskt ett av målen!! Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.. skönt!!
Ska nu titta på film tror jag och sen sova, är trött och har ont i magen som tusan....

puss / t


så jäva coolt så jag döööööööör.

söndag

Hejsannnn!
Redan söndag ja, men känns ju bra med lite längre ledighet denna helgen!
Har ju då som sagt varit på gymmet idag på morgonen, nu har jag precis ätit och tänkte packa och sen sätta mig med lite skolarbete. Ikväll står det myskväll med finis på schemat.
Blir nog en bra söndag ändå!
hörss / fridaaa

träning träning träning

Beger mig till gymmet i brist på annat!
gammal bild
hejs

lördag 28 april

Halllå igen
Har bara suttit och degat hela dagen, fick dock något ryck och började sätta mig med lite skolarbete men la det på hyllan nu.  Har förövrigt fruktansvärt ont i ryggen idag så kan knappt röra mig ..
Aja, är väl dags att ta och börja göra sig iordning för kvällen. Vi hörs väl antagligen senare!
Hejsssss
normala typer..
/frida

är det här de bästa livet har att ge, är jag mer än nöjd.

Tjabbba
Har faktiskt inte orkat skriva någonting idag, har varit med mamma och handlat och sen har jag suttit och kollat på film resten av dagen. Ikväll kommer tuvis hit så blir antagligen en bra kväll! Hörs lite senare, pöss
/frida

heartbreak.

Godkväll!
Sitter här och kollar på Glee, och håller på att avlida för jag är så mätt.. Har dock en kladdkaka i kylskåpet som ser riktigt god ut men inte äns den går ner, då är det stopp ni.
Jappjapp, sitter och väntar på att lilla vicce ska ta och komma hit, men verkar som att det tar ett tag.. jajaa
Höööööööres
/ frida

fredag och ledig

hellllu
Har precis kommit hem från gymmet och ska strax duscha när den blir ledig, sen ska jag festa till det och göra tacos till mig själv eftersom jag är hemma själv ikväll, dock kommer nog min fina pojk till mig senare under kvällen.
Ska njuta sååå av att vara ledig nu efter denna veckan som har bestått utav två nationella prov!
åh vad jag saknar fotbollen och vårt älskade lag.
/frida

fredagggg

Beger mig alldeles strax till skolan, i eftermiddag väntas det gym & sen ikväll får vi la se!
hejs

skolavslutningsskor - vardagsskor

Har tvekat fram och tillbaka om att köpa ett par Jeffrey Campbell skor i ett bra tag nu, men hittade denna varianten som jag nöjer mig med mycket väl! Passar lite mer min ekonomi om man säger så, haha..
Skoletter, Jamie
Ska beställas direkt efter lön! hehe
/ frida

mot grönmo!!


/ t

torsdag

Tjabbba
Hade en sån där underbart dålig dag igår men den har gått över som tur väl är.
Jappjapp, har precis kommit hem från skolan så ska ta något att äta sen bara ta det lite lugnt fram tills mamma kommer hem då vi ska iväg och övningsköra!
heiiidå
haha..
/frida

torsdag

Tjabbba
Hade en sån där underbart dålig dag igår men den har gått över som tur väl är.
Jappjapp, har precis kommit hem från skolan så ska ta något att äta sen bara ta det lite lugnt fram tills mamma kommer hem då vi ska iväg och övningsköra!
heiiidå
haha..
/frida

f

Tumblr_m2sct3awtt1rt0qdoo1_500_large

onsdag

onsdag.. snart helg!

skolan gick hur drygt som helst, vädret gör en ju inte speciellt glad. Har varit depp typ hela dagen, när jag kom upp för trapporna klätt av mig skor och jacka så, så fick jag klä på mig allt igen för att åka o städa. När jag kom tog jag mig en macka och gjorde min svenska, har nyss varit nere på stan. Tänkte köpa värmeskydd till håret men jag hittade inget... Så jag kom hem med ngt helt annat!! Det får ni se någon annan dag, vid halv sju ska jag på core/spinn med mamma. GUTT!!

vi hörs / t


f

Tjabba.
Är inte på humör.
Hej.

on the top

tisdagskväll.

Sitter nu nyduschad och fräsch, ska snart äta lite har inte hunnit med det än eftersom vi nyss kom hem från kalmar. Nu känner jag mig så mkt säkrare faktiskt, fick prata lite med lärarna och det känns jättebra nu faktiskt. Lärarna som sagt var unga de flesta och de verkade hur goa som helst och det gör det bara ännu bättre!! Ja, vad positiv jag låter och det är jag ju faktisk. Livet är på topp, det går bra i skolan, fina vänner, bra familj, lagom mycket pengar & finaste killen. Det glider på nu, bara nian som jag ska sluta nu!!! Vill bort från madesjö nu, fast även om jag kommer
sakna vissa saker lite så kommer det bli bra ändå, hoppas jag...

/ tilda


go text.

/f

tjena

Började dagen med Nationellt prov i svenska som förhoppningsvis gick bra, efter det rullade skolan på som vanligt och nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och jobbat en stund.
Ska ta något att äta nu sen skriva klart ett tal som ska in imorgon! Ganska lugn dag faktiskt!
en väldigt oseriös bild här ja

april

tuesday.

ville mest av allt bara ligga kvar i sängen idag när klockan ringde, ville bara sova o mysa bredvid min varma mysiga pojk. Men det var ju bra då att vi slutade vid tolv idag då, är skittrött idag även gick jag o la mig då jag brukar.. Men träningen igår kändes så sjukt härligt och underbart, känslan att få träna på madesjövallen igen!!

Nu sitter jag i sängen eller min brors säng den är mkt mysigare och större, ska nog sova här inne inatt oxå men kommer bli tomt att sova här utan adam... men men, jag sitter här nu och ska nog titta på film och sen vid tre typ ska jag o frida åka o städa. Och efter det så åker jag o mamma in till kalmar för att kolla på JB, nice.

Vi hörs ikväll om jag hinner!!
puss/t


cpbild...

godkväll eller?

Har suttit och pluggat sedan jag skrev förra gången, men tog en paus för att äta nyss. Nu är jag riktigt trött så skulle kunna somna på direkten, måste dock läsa igenom svenskan lite eftersom det är nationellt prov som gäller imorgon. Men längtar så efter min säng så om jag känner mig rätt lär jag somna direkt jag har lagt ifrån mig pappret!
gammal bild.

sämst humör

Tjaa
Slutade skolan lite över 2, cyklade sedan hem och vände. Begav mig till Tuva där vi pluggade lite och sen gick vi en runda, sitter nu här hemma och pluggar ännu mer.
Kommer att spendera min kväll med detta så jag får det klart, japp de var kul att veta..
hejs
/f

den bästa

såg ut såhär idag om ngn vill anteckna..

23 april

måndag.

Måndag igen då, men det gutt för då vet man att veckan börjat och snart är slut!! Vill bara sluta nian nu och bara börja på jb, ska förresten in dit imon och titta lite på programmet jag ska gå. En sista check lixom, sitter just nu och har ätit en macka. Vid fem ska jag på utvecklingsamtal, det värsta jag vet. De säger ju samma sak varenda gång lixom och vad är det för mening när vi går sju veckor till lixom?? Men ska inte klaga, efter det måste jag skynda mig lite för vi har träning vid halv sex.

Efter min träning kommer min fina pojkvän till mig och tänk idag har vi varit tillsammans i ett halvår, lixom det kändes som vi blev tillsammans nyss. Så vi ska äta pizza sen när han tränat, och sen hem o sova typ!!

/ tilda


love you <3

when boys....








/ tilda



det går bra nu!

Tjolahopp!
Har varit ute och övningskört i typ en timme, gick bättre än förväntat! Körde för det mesta i trafiken och de brukar jag inte göra så mycket, men de går la bra nu!
Ska fixa mina naglar nu sen sätta mig och plugga lite grann.
Det är ju tyvärr 2 nationella prov denna veckan & ett annat som ska in på onsdag så jag har lite att göra.
Hejs!
bild från London
/ frida

shoes

Sitter och funderar ut en plan på hur jag ska lyckas ha råd med dessa + en resa till Grekland..
Löser väl det på något sätt, jag bara ska ha dessa underbara skor!
/frida

helgen

söndag.
Jag skrev faktiskt i lördags men det uppdaterades tydligen inte..
I fredags så var jag och åt o tittade på bio och det var riktigt mysigt, vi åt på Zorbas och där är det ju som alltid gott och sen så kollade vi på hungergames. Den var riktigt bra så den tycker jag ni ska se om ni får chansen!! Kom hem runt tolv någon gång.

I lördags så vaknade jag ganska tidigt så jag gick upp o åt men somade om ganska så snabbt sen, när jag vaknade sen drog jag bort till gymmet och det kändes som att det behövdes verkligen. När jag kom hem så lagade jag omelett, den blev ganska så misslyckad men det gick o äta iaf. Och runt ett eller två någon gång kom adam och han var hos mig hela kvällen igår, vi lagade god mat och skulle tittat på en film som vi laddat ner men den var konstig och hackade en massa så vi gick och la oss vid typ halv elva... haha.

Idag väckte adam mig vid halv åtta för han skulle upp o spela match men jag orkade inte hänga med o titta, elakt kanske men. Så jag gick o la mig istället och nu har jag ätiti frukost o lite, vid två blir det träning till klockan fem... Tre jävla timmar, är inte ens pepp på att träna.. Men det blir jag nog sen där.

hoppas ni haft en bra helg, för det har jag haft!!


fina mormor.

lite söndagsfixxxx

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska strax börja klä på mig, dagen kommer att bestå utav packning & pluggning. Precis som alla dessa tråkiga söndagar..
Hörs!
/frida

blablabla

Tjabbba
Har varit ute en sväng med Tuva i svartbäcksmåla, handlat, bakat chokladbollar & duschat. Nu ligger jag i min älskade onepiece i sängen och tittar på tv, ska strax göra mat och sen ikväll kommer min fina pojkvän hit. 
Bra lördag.
mummmma
/frida

April 21, 2012

godmorgon.

även om jag var på dåligt humör igår så vände det ganska snabbt, hade en trevlig kväll i kalmar med fina tjejer. Kom hem vi lite efter tolv, gick och la mig i min brors säng för mitt rumt var så stökigt och jag kan inte sova när det är så.. haha, sån är jag. Så när jag vaknade tog jag det lite lugnt och åt flingor och sen tog jag på mig träningskläder och drog till friskis, väldigt välbehövligt!! När jag kom hem tog jag tag i mitt rum så jag harhunnit med rätt mkt idag redan.

Sitter nu och äter omelett, gott och nyttigt. Ska snart hoppa in i duschen och sen någon gång idag kommer adam

lördag 21 april

Morsning korsning!
Har nyss ätit frukost och håller just nu på att städa mitt rum. Om någon timme eller så ska jag möta upp Tuva för en liten promenad, ska bli riktigt skönt!
Skulle egentligen befunnit mig i Göteborg just nu men eftersom jag inte mått så bra ville inte mamma att jag skulle smitta ner alla där, haha.. Aja helgen lär bli bra ändå!
hejsssss  / fridaaaa

frida


fredag kväll

Godkväll!
Har precis ätit lite tacos med pappa, Karin & Elliot. Så nu ligger jag alldeles proppmätt i sängen och kollar på film, haha Bert - den sista oskylden förgyller min kväll!
Hade planerat att baka chokladbollar ikväll också men orkar inte, så skjuter upp det tills imorgon istället!
hejs!
har då inga bilder..
/frida

fredag

trött som ett as, min energi tog slut igår. Ser inte fram emot något längre, ska gå o vila innan vi ska in till kalmar och käka osånt mysigt. Hoppas på en bra kväll!
/tilda


halloj

Började denna fredagen med sovmorgon, har varit i skolan på en lektion och snart ska jag bege mig mot min sjukgymnast.
Ikväll återstår att se vad som händer!
gammal bild
/frida

torsdag full av ångest.

nationella gick oförväntat bra, och sen bara simhall så dagen var chill. Haft ångest hela eftermiddagen, tårarna har bränt bakom ögonlocken hela tiden men har låtit de var kvar där, det är inte värt det. Därför ser min helg ganska bra ut, fredag ska jag på bio med några söta tjejor i laget och käka osånt inne i kalmar. Lördag blir det födelsedagsfest för anna som har fyllt år.

/ tilda


love you most of all!

torsdag

Tjabbba!
Internet har strulat här hemma idag så har suttit vid tv:n ett tag eftersom jag inte har kunnat plugga eller någonting pga det.. Men nu så, nu fungerar det igen och jag håller på för fullt med allt plugg. Känns också väldigt skönt att den längsta dagen i skolan är över och att det är både sovmorgon och fredag imorgon!
/Fridaa

rubrik jaaaoo

Tjoo!
Kom hem från min fina för en stund sen så har hunnit äta och lite så nu. Ska faktiskt ta och göra mig klar för att sova & sen lägga mig och läsa i vår engelskabok.. Imorgon väntas det en lång dag i skolan!
/ F

onsdag

tjena.

skolan rullade på och har nu noprovet gjort nu och det köndes ok, så jag tror iaf jag är godkänd!! Efter skolan hängde adam med mig hem och vi gjorde inte så mkt idag, lagade mat och tog det lugnt oså. Och sen så stack både jag & han på träning kändes rätt gutt även om min förkylning kommer bli värre men det skiter vi i och taggar simhallen imon istället!! Ja, vi får sluta där direkt efter vid två typ, så ska basta och bubbla länge länge!!
Nu ska jag kolla lite på engelskan, nationella imon ju.. Men engelska är inte så svårt iaf!!
puss / T


finaste!

wuuuuuuups

Hellllluu!
Har hunnit med skolan & utvecklingssamtal än så länge idag, ska snart köra till Victor när han har tränat klart så vi hörs väl senare. Ciaooo
/friiiiida

det bästa som finns, det har jag

Godkväll!
Har skrivit ungefär halva min bokrecension och nu orkar jag inte mer, har ingen fantasi just nu.. Så har övergått till att äta annanas och kolla hockey! Börjar faktiskt piggna till lite och det är jag helt överlycklig för!
Säger godnatt med detta också, hej svejs!
har inga bildeeer
/frida

tisdag

Tjabbba
Gick i skolan till 3 cyklade sen direkt ner till puke och städade. Ligger nu hemma och väntar på maten sen blir det till att plugga hela kvällen, måste få en jobbig bokrecension klar.
min fina pojk.
/frida

tisdag den sjuttonde

pluggat som ett as sen halv ett och nu sticker jag och städar puke, ingen lust....

/ tilda


happy times

lugn dag

Hellluu
Mitt internet har inte fungerat på hela dagen så ja.. Men har legat och sovit för det mesta sen jag kom hem från skolan, riktigt skönt!
Och nu ska jag fortsätta med det så godnatt!
/fridaa

plugg

ligger i min säng och dödar snart min no bok, får inte in ett skit i huvudet. Behöver godis, vill träna och jag orkar inte med en hel jävla vecka med plugg helvete...........

döööööööö
/ tilda

måndag.

halstabletter hjälper mig genom dagarna nu.

tjena.

har suttit här sen jag kom hem,lite efter det och pluggat pluggat och pluggat. Är fortfarande inte klar, har so-uppstats imon och no-prov onsdag och nationella i engelska till torsdag. Fullt upp denna veckan, ge mig lov igen & det är ännu jobbigare när jag mår som jag mår. Måste börja plugga på no nu en liten stund, sen ner på träningen för tompa skulle prata om något så känner att jag borde vara där o lyssna. Sen hem och plugga plugga plugga. kul liv??, svar nej!

/ tilda

söndag.

godförmiddag.

har hjälpt mamma med maten lite för att jag är så snäll av mig, har precis fixat mig lite för dagen. Vid två åker jag till grönmo för att titta på puke & nybro och självklart på adam oxå. Sen så är det kalas för min kusin simon, så dit ska vi oxå vid sex typ och fira honom lite. Nu är det snart mat och sen beger jag mig mot grönmo.

/ tilda


känner mig såhär idag..

söndagsångest

Helllu!
Kvällen igår var riktigt bra, hade väldigt trevligt! Kom väl i säng runt 1 i alla fall och vaknade idag vid 11, jag hade tänkt att inte sova alldeles för länge idag eftersom de är skola imorgon men de var för skönt i sängen för att gå upp.. Nu ska jag strax göra mig iordning och börja packa ihop allt som ska med hem till pappa senare!
bild sen inatt, tröttt jaoo.. hah
/frida

gamla trogna vänner

Tjoho!
Har blivit klar med allting i stort sätt förutom maten som tuva ska hjälpa mig med när hon kommer!
De andra kommer lite senare, hoppas på en bra kväll med god mat, massa snack & lite singstar på det!
Ha det bra!
bild sen skolavslutningen i 9an
/frida

lördags fixxxx

Morsning korsning!
Var så skönt att få sova ut idag, behövdes verkligen! Sitter just nu och äter frukost och kollar runt lite på datorn, men ska strax börja plugga lite och sen städa & fixa tills ikväll. Vi hörs lite senare, ciaoooo :*
Har inga bilder tyvärr ..
/FRIDAAA

lördag

lördag.
känner mig inte alls bra över huvudtaget, hängig, genomförkyld och ont i halsen så det bara skriker om det. Men ska ändå dra mig ner till grönmo för att kolla på laget när de spelar mot färjestaden, fast det är vid två.
Ikväll händer ingenting, ska ta det lugnt.. känns tråkigt att avsluta lovet såhär.

/ tilda

min plutt.

lördag

lördag.
känner mig inte alls bra över huvudtaget, hängig, genomförkyld och ont i halsen så det bara skriker om det. Men ska ändå dra mig ner till grönmo för att kolla på laget när de spelar mot färjestaden, fast det är vid två.
Ikväll händer ingenting, ska ta det lugnt.. känns tråkigt att avsluta lovet såhär.

/ tilda

min plutt.

myskväll med mig själv..

Helllu!
Känns som om min dag bara har försvunnit, bra de eftersom det är fredagen den 13 hehe.
Skulle egentligen ha träffat Victor nu ikväll men blev tyvärr inte så, så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och bara slappa hela kvällen!
ser ju så himla gott ut ..
bild sen London
/frida

det är inte bara fantasier

tog tag i mitt liv och satte mig med so:n som ska vara klar till tisdag, har väl kommit en bit men känns som jag har långt kvar. Tar nu iaf en paus och hoppar in i duschen, får väl fortsätta lite sen oxå.
Hoppas på att jag mår bättre ikv!

/ tilda


smile to tha camera

i just love you


fredag

Godmorgon!
Känner mig lite skyldig att tilda är sjuk, hehe .. jaja det är sånt man får ta! Jag ska i alla fall ner till vårdcentralen vid kl 1 och hoppas att dom kan få bort den här jävla förkylning/hosta/ont i halsen/feber!!
Jaa, skulle som sagt träffa tilda idag men blir ju inget med det så ska väl ta tag i att handla osv tills imorgon då det kommer några goa & saknade tjejer hit!
Näheni nu ska jag käka lite frukost, ha det bra!
/frida

fredagen den trettonde - sjuk....

onsdags - vaknade bredvid min pojk och på dagen gjorde vi inte så mkt tog det lugnt oså, sen på eftermiddagen så åkte vi in till kalmar och åt med emelie & joel. Vi kollade även på bio american pie reunion, om jag ska vara ärlig var den ganska bra man kunde skratta lite till den iaf. Sen när vi kom hem så kollade vi på en läskig film eller jag tyckte den var det, den hette trust den var bra ändå. Fick inte träna idag heller på grund av min ljumske som inte blir bättre.

torsdags - vaknade även idag bredvid min pojk, men han var trött så jag lät honom sova och jag gick o åt frukost helt ensam för jag var hungrig och när han vaknade så ville vi hitta på ngt iställer för att bara vara inne och glo så vi drog oss till simhallen och badade lite o bubblade osånt mysigt. Sen kom vi hem och tog det lite lugnt innan han skulle träna vid halv sju. åkte då själv och tränade lite på gymmet, sen kom almina till mig så vi drog ut o träffade lite folk som slutade att vi satt o tittade på film någonstans.

inatt vaknade jag av att min hals gjorde sjukt ont, och det gör den än. Den är svullen och jag känner mig hängig oså, inte kul men det får man väl ta antar jag. skulle egentligen träffat frida idag men det blir nog inte så, det blir en hemmadag med film.

/ tilda


vicce & jag på släktträff


torsdag ( fredag )

hemma från en go kväll med lite filmmys, kändes bra då.
Men ångest nu när jag inser attjag kommer få sova helt ensam utan min pojvkän som håller om mig, tungt.
/ tilda

det bara är så

tjabbaa tjena hallå
Har fixat mitt rum & bara legat i sängen framför massa filmer ikväll, hur skönt som helst! Ska gå tillbaka dit alldeles strax och kolla på en film till sen ska jag faktiskt sova, hejsss
/frida

torsdag

Hallloj!
Blev väckt av att pappa ringde vid halv 11 och kunde inte somna om så har legat & ätit frukost i sängen och kollat på film fram tills nu. Älskar lov!
Ska göra mig iordning nu sen cykla till frisören, ciaooo
/frida

...

Godkväll på er!
Filmen som vi var på var bra tyckte jag, väldigt rolig i alla fall! Kom hem runt 9 eller något och nu sitter jag här och degar, är väldigt trött så ska bara lägga mig i sängen & kolla på film strax hade jag tänkt.
/ frida

tröttttt

sitter och väntar på min pojk som ska få en liten överraskning när han kommer hit.
Måste erkänna att jag är väldigt gullig, haha
/frida

onsdag

Godmorgon!
Kvällen igår var bättre än förväntat! Victor kom hit & Brynäs vann, ja det sammanfattar en riktigt bra kväll!

Skulle egentligen varit & tränat med tilda just nu men fick inte för mamma eftersom jag fortfarande är hängig & förkyld osv. Så ska bara ta det lite lugnt just nu sen ska jag ner på stan & fixa lite grann. Vid 4 tiden kommer vicce hit och sen ikväll ska vi in till Kalmar på bio - American pie.
Låter som en bra dag för min del!

en väldigt bra vän.


tisdag.

goddag!

vaknade vid halv nio idag, kan verkligen inte sova... Och speciellt inte inatt när det var någon som låg och hostade hela tiden, nämner inga namn. Men jag gick upp och gjorde frukost o lite så till frida o mig och som frida sa har vi städat puke nu. Har duschat av mig lite och fixat mig lite grann och om ett tag kommer väl adam, och han stannar här tills tosdag så jag får se hur det blir med uppdateringen.

Nu ska jag sätta på någon bra film och ta det lugnt.

/ tilda


tisdag

tjabba
Vaknade upp hos tilda idag vid typ 9 eller något, eller ja jag blev väckt.. I alla fall så stack vi ner till Puke & städade så nu var det gjort, skönt.
Sitter nu och väntar på mormor för vi ska in till Kalmar till sjukhuset. Skriver mer sen, heidå!
vill tillbaka till london, helt klart.
/frida

jag ska visa dig

Tjabbbaa
har verkligen varit en helt usel dag idag men ska strax bege mig mot tilda & där stannar jag inatt. Så förhoppningsvis blir det bättre!
/frida

träning


drar och svettas lite granna.
/tilda

frida.

Tumblr_m1idualuq51rnsielo1_500_large

måndag.

måndag.

Sitter i sängen med en kopp varm choklad och myser min lille kisse, skulle tittat på fotboll nu vid tolv men kommer inte dit och jag orkar verkligen inte gå. Sen när frida hör av sig så ska vi åka och städa och efter det ska vi nog gymma om hon ska med, jag känner iaf att jag måste så. Och kvällen kommer spenderas här hemma med min fis med jordgubbar självklart!!


min kille

måndag

Godmorgon!
Kvällen igår spenderade jag hos världens finaste & kom hem ganska sent så gick och la mig direkt, kunde dock inte sova så är hur trött som helst nu.. Men ska ut & gå med tuva strax så det piggar väl upp! hejss
/frida

påskhelg

söndag.
Har inte uppdaterat något på hela helgen, ber om ursäkt för det men har verkligen inte haft tid.

fredag: Åkte ut till golfbananoch slog lite med mamma och pappa, det gick bättre en förra gången. Sen vid femtiden åkte vi till mormor o morfar för lite påskmys med släkten, och kom hem rätt sent därifrån och gick och la mig direkt när vi kom hem.

lördag: Upp tidigt för fotboll mot smedby i äcklig snö, äckligt jävla kallt var det om fötterna och min jävla ljumske var cp, blir så arg. När jag kom hem fick jag göra mig i ordning snabbt för att jag skulle till adam. Och där har jag varit tills idag.

Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ikväll, ska städa mitt rum sen när jag orkar.

/ tilda


vårt nya träningsställ, älskar det!!

ingen söndagsångest!

Hejsan hoppsan!
Gårdagen var helt grym! Dock hade jag sjuuuukligt ont i fötterna inatt när jag kom hem, men det var det värt! Vaknade också upp med väldigt ont i halsen (igen..) men det har blivit lite bättre nu så går väl förhoppningsvis över lika fort som det kom.
Har ganska mycket att göra idag, hade dock tänkt att springa en runda men skippar det pga av halsen.. Så ska sätta igång med allt annat! hejs
bild sen igår
/frida

club nordic

trött och sliten tjej
har precis kommit hem från Kalmar, har varit en grym kväll!
Nahe nu är jag riktigt hungrig och trött så vi hörs!
nattttii

lördag 7 april

tjenaare
Sitter och väntar på att tilda kan höra av sig så vi kan åka & jobba, har lite att fixa med idag innan jag beger mig till Kalmar så det skulle vara bra om hon inte sov hela dagen...
ajaa, kvällen igår var super kul i alla fall. Hade väldigt trevligt men nu känner jag att jag måste komma igång med träningen igen, för gud vad jag har ätit denna helg.. haha uscha
en bild som absolut inte passar till texten, men har inga..
/frida

taggarååå

ska tydligen sjungas singstar här hemma ikväll, ska vinna över dom alla!

fredag!

Mitt internet hemma hos pappa har laggat sönder & jag kan ej uppdatera från mobilen av någon konstig anledning..
Har inte gjort så mycket idag ändå, har grejat lite med mopeden och varit ute på en långrunda med vovven min, resten av dagen har jag spenderat i sängen framför tv:n.  Men nu har jag i alla fall kommit hem till mamma och här ska jag spendera min kväll eftersom vi får besök av fam. Hammenstrand om någon timme!
Måste fixa mig nu, så hejs!
bild sen i somras.
/ frida 

det finns alltid någon.

torsdag.
Vaknade med min fina älskling bredvid mig och vi låg kvar i sängen och tittade på film tills vi blev hungriga och gick o åt. Sen så har vi mest bara tagit det lugnt idag, men vi fick ett ryck och ville ha såndär calippo shots eller vad det heter men vi hittade det inte någonstans.. (sad face) så vi köpte plopp istället! Sen så tog vi det ännu mer lugnt och åt osånt oxå. Och sen hade ju båda träning vid halv sju så ja, det gick väl sådär. Åt påskbord osånt äckligt ikväll, är så trött på det..
puss / tilda

golfbanan i går.

Kan sätta pengar på att den här filmen är någon av de bästa som gjorts!


when you find that boy, don't let him go.

392479_337177966339466_172690352788229_970789_900611791_n_large
så söt bild, hihi
/friddaa

Glad påsk!

Heej, har haft fullt upp med skolan nu de senaste dagarna men nu är det lov och det känns förbannat skönt!
Ska bara ta det lugnt hemma ikväll hade jag tänkt, var uppe lite för länge inatt så lär väl somna som en stock ganska tidigt!
hörs senare!
/frida

jag kan och jag vill

onsdag.

adam kom till mig vid tio o då var jag gullig och hade gjort en jättegod frukost, bara för att jag är gullig. Sen har vi legat o kollat på film lagat mat o lite så, och när mamma kom hem från jobbet så hängde vi med henne till golfbanan och slog lite med lukas oxå. Sen har han nu precis stuckit till sin träning och jag ska nu gå till gymmet o sen gå hem, sen duscha o lite så, sen kommer han till mig igen efter sin träning.

puss / tilda

plugget går före.

Tjeena
har pluggat konstant sedan jag kom hem idag, tog en paus för träning förut men är igång igen nu. Börjar närma sig slutet nu och gud så skönt det känns! Måste kolla igenom matten också innan jag ska sova så godnatt på er!
gammal bild men har inga andra.
/ frida

röda converse

Låg o sov när jag vaknade av att adam smsade o sa att han kom nu, underbart. Så han åkte för en stund sen med bussen, har hunnit skriva lite med idrottsuppgiften också men det är lite krångligt tycker jag. Men ska hålla på så mkt det går imon så jag hoppas jag kommer någon vart. Ska snart byta om till vårt snygga träningsställ, för vi ska vara uppvärmda oså till sex så det gäller att vara där i tid...

puss / tilda

vadå röda converse??

jappjapp

tisdag.
TAR NU PÅSKLOV!! så jävla guttans eller, ska bli hur skönt som helst att vara ledig i nästan två veckor blir det. Ikväll är det träning och löptest får se hur det går, för igår fick jag så sjukt ont i höften o ljumsken kan kan inte lyfta upp det så högt... cp, men det ska nog gå bra iaf. Ska nu ta o sova en stund är så sjukligt trött, sen får jag ta tag i lite plugg oxå.. hörs senare / tilda

påskkort på bilden i måndags.. fula!

något jag verkligen inte har tid med, därför måste jag göra det.

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? - Frida Gabriela Emélia Melin

2. Korrekt ålder? - ca 17år 2månader

3. Längd? - 163,5 cm

4. Vikt? - Vet ej

5. Smeknamn? - hemma är det ludde eller fia som gäller

6. Vart bor du? - Nybro

7. Vad gör du på fritiden? - pluggar,tränar är med kompisar

8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - inte vet jag?

9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - mina armar

10. Vad är du mest nöjd med? - hmm, mitt hår kanske

11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - haha det beror på men normal antar jag kanske?

12. Vad vill du jobba som äldre? - har faktiskt ingen aning just nu

13. Hårfärg? - brun

14. Ögonfärg? - Blå

15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - nepp

16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - njaaa

17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - ganska mycket

18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - håret

19. Någon vana? - gör alltid olika miner

20. Lyckotal? - 15 & 3

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Tilda

22. Hur många nära vänner har du? - 5

23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - hha nä

24. Vet många personer vem du är? - Ingen aning

25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - tror jag inte

26. När var du senast med någon kompis? - några dagar sen

27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nä

28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - tilda

29. Vem sov senast hos dig? - tilda

Romantik:

30. Vill du ha ett förhållande? - Ja

31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Spelar ingen roll

32. Är du kär? - oja

33. Tycker någon om dig mer än som vän? - tror jag väl, eller jaa

34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Gör de

35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - hur långt kan man gå?

36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - alltså egentligen inte så

37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja

38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - japp

39. I din klass? - yes

Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Ja

41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - ja

42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja

43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja

44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja

45. Har du pussat den du tycker om? - Ja

46. Har du pussat någon inför folk? - Ja

47. Kysst någon inför folk? - Ja

48. Hånglat inför folk? - Ja

49. Vem var ditt första hångel? Minns ej

50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1

51. Vem är ditt bästa strul? - victor såklart

52. Och vem är ditt senaste? victor

53. Ditt snyggaste hångel? får säga vicce där med

54. Skäms du över att hångla inför folk? - nädå

55. Haft sex med någon på offentlig plats? - haha

56. Haft sex överhuvudtaget? - jao

57. Hur gammal var du första gången? - --

58. Hur gammal vill du vara första gången? - Spelar ingen roll men de ska vara rätt

59. Blivit dumpad efter sex? - japp.

60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja

61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Nej

Tankar & skit:

62. Har du någon fobi? - usch ja, spindlar

63. Har du någon allergi? - mjölk

64. Vad tänker du på innan du somnar? - allt möjligt men den sista lilla tanken brukar alltid falla på victor

65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? håret sen kläderna & ögonen såklart! 
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - båda!

67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - beror väl på, men båda!

68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Bästavän, även om det kanske inte alltid visas

69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Vet ej?
Vad väljer du?

74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13

75. Vänskap eller förhållande? - Båda

76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - haha vet inte, men han måste ju vara snäll?

78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - vet inte..

79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 9
Skulle du?

80. Kunna byta liv med någon? - nae

81. Isåfall vem då? -

82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - KISSA!

83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - nej

84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - de är nog möjligt, uscha ..

85. Kunna sova ute på vintern? - nä de är väl onödigt?

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - skulle nog kunna tänka mig att bo i New York

87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - aldrig

Klädstil:

88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nae

89. Vad klär du dig i oftast? - jag klär mig i det jag trivs i

90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - jo för det mesta

91. Klär du dig dyrt? - nejdå

92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - vet ej vad som räknas med vanligt men klär mig väl inte speciellt annorlunda än alla andra?

Senaste 48 timmarna har jag?

93. Pussat någon? - yesss

94. Haft sex? - nepp

95. Fått en kram av en helt okänd? - nej

96. Ringt någon? - ja

97. Blivit uppringd? - ja

98. Funnit kärleken? - inte på nytt

99. Kollat på google? - ja
SISTA FRÅGAN! 100. Hur lång tid tog detta? - alldeles för lång tid


märker du hur fort det går?

måndag.
vanlig dag i skolan, dock kändes inte måndagen lika jobbig eftersom vi får lov redan på tisdag!! Så jävla gutt, så sista dagen imon innan påsklovet och då slutar vi vid tolv!! Bakade ju chokladbollar för klassen idag och det gick bra de var goda oxå så det var ju tur iaf.

Har ätit en macka nu och vid fem är det fotbollsträning, skulle bli rätt lugnt idag och det ska bli skönt bara att det är löptest på tisdag.... Och jag hatar att springa verkligen, det tråkigaste som finns.
vi hörs ikväll!

/ tida


hejdå

Ska ut med hunden medan jag väntar på mat sen ska jag plugga hela dagen/kvällen. Dör vad stressad jag är.
/frida

första april

söndag.
vaknade bredvid min älskling & vi var tvugna att gå upp vid halv tio för han skulle spela match, så åkte med de hem och jag tror att adam var rätt nöjd igår av hans presenter det verkade så iaf. När jag kom hem var jag tvungen att snabbt hoppa in i duschen och fixa mig för lite kalas på öland för elsa som fyllde 14!!

Sen till vallen snabbt för samling för lite match som gick rätt bra för att jag fick spela mitt mitt, men det gick inte helt åt helvete iaf. Det blev lika mot Boda och vi var duktiga för att vara ett C-lag och spela mot ett A-lag, men vi var duktiga tycker jag! Har nu bakat chokladbollar och fixat allt för imon då jag ska hålla en instuktion inför klassen, så de ska få smaka på mina goda chokladbollar!

/ tilda


jag älskar honom.

frida

Har precis varit ute & övningkört med mamma, gick riktigt bra denna gången tycker jag! Körde till och med hem genom stan (är så stolt över mig själv) haha, men det går framåt grabbar!
min framtida bil, lätt!

If you really want it, take it.

2 av sakerna jag köpte i London
en t-shirt & en jeansväst!

söndag = plugg

Sorry för dålig uppdatering!
Godmorgon!
Min middag som jag gjorde igår blev väldigt uppskattad så det var bra! Har nog aldrig ätit så mycket på en gång i hela mitt liv alltså, helt proppmätt! Mormor skjutsade mig i alla fall till Victor vid lite innan 8 typ. Sen spenderade jag kvällen med honom, men inatt hamnade vi hos mig & sen åkte han hem runt 1.
Idag har jag en del plugg jag måste ta itu med, ska också försöka klämma in att övningsköra med mamma lite!
Sen ska jag ju också till pappa. vi hörs lite senare!
/frida 

RSS 2.0