...

Har precis käkat o gjort mig i ordning oså, så nu väntar jag på att de ska hämta mig. Sen blir det att vara i orrefors hela kvällen för lite kalas oså, blir nog bra. så vi hörs imon någon gång!
/ tilda

inga bilder

lördag

tjabbba!
Har varit nere på stan en sväng med mamma & nu ska jag fixa lite i mitt rum, ska också fixa med mat tills lite senare idag för vi ska fira mamma & mathias. Får se om jag ska träffa vicce också, får hoppas på de!
/ fridaa

funny things

lördag & jag drar mig mot skolan...

/ tilda

What happens when you lose the one girl who truly cares?

Har varit en ganska stressig dag men nu är det lugnt igen.
Började med skolan till 12.45 sen cyklade jag hem & bytte ut cykeln till mopeden & hämtade upp tilda i skolan & skjutsade hem henne. Körde sen till mammas jobb och sen vidare till min sjukgymnast. Därefter åkte tilda och jag iväg till pukevallen och jobbade till 5. Skulle egentligen ha tränat vid 17.15 men eftersom min förkylning ode inte har släppt än fick jag skippa den, tur det annars hade det varit riktigt stressigt..
Aja lagade mat till min familj när jag kom hem, snäll som jag är! (blev såklart tacos)
Har frysit som en galning så gick in i duschen förut också men nu ska jag snart gå ner till mamma & kolla lite på tv!
bild från London
/frida

i walking on sunshine

fredag.
sitter och väntar på mat o sen kommer nog adam en snabbis förhoppningsvis, imon är det skola tro det eller ej... förstår knappt varför så meningslöst! Men efter det ska jag till adam för han fyller år då och då blir det väl lite kalas där hemma. Sen på söndag match, taggad!!
puss / tilda

frida

Tumblr_m1iqmkvkdz1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1iom26gia1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1gu19airg1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1h4devmlc1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1gpte6kqo1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1g6pehsct1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1f7pafs9t1qiaqpmo1_500_large

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly

frida

kalmaar

tjenaree!
Har varit i Kalmar med Tilda ju & hittade det jag skulle + ett par skor till mig själv (är lite utav en skofantast) hehe.
Men skor behöver man alltid ha! Måste i alla fall börja med en svenska inlämning nu så vi hörs, ciaooo
/frida

is it peace in heaven?

torsdag.
ligger redan vaken o har varit vaken från och till inatt, men jag ska ändå dra mig till skolan och magen känns okej.
drar in till kalmar med min fina vän frida direkt efter skolan oxå, så vi hörs ikväll!
/ tilda

sommar.

"The girls want to see the rips on your stomach - they like that." / usher

Har duschat & precis gjort klart kemiläxan tills imorgon, fattar dock inte så mycket eftersom jag var helt borta på lektionen idag men det kommer väl.. haha
Har ätit lite kladdkaka nu, höll på att glömma den men den klarade sig när jag tog mig ett väldigt fult/hoppande/springande studs ut till köket..
Måste fixa lite grann nu & sen ska jag faktiskt gå & lägga mig!
Nattti
riktigt sugen på en sådan här!
/frida

onsdag

tjabba!
har umgåts med min fina pojk sen jag kom hem från skolan. Men nu åkte han precis så nu ska jag baka en kladdkaka hade jag tänkt eftersom mammsen fyller år idag. Vi ska dock fira både henne & mathias på lördag så ska in och köpa present i kalmar imorgon med tilda!
/frida

life is unfair

livet är orättvist.
alla spelar just nu fotboll i sporthallen och de skulle jag oxå gjort, men näe.. åhh, livet suger hårt. Jag har bara legat i sängen och glott på ngt tråkigt program i tre dagar, okej jag ska inte gnälla det kunde varit värre.
imon ska jag till skolan det har jag bestämt mig för, avlider här hemma.
/ tilda

28 mars

Godmorgon!
Får börja med att säga grattis till min mamma som fyller 49år idag! Så grattis mammsen!
Mår faktiskt bättre idag, känns som om febern har gått bort. Ska strax göra mig klar & sen cykla. ciaao ;*
/frida

mat






Hur gott ser inte detta ut??? jag vill ha all sorts mat nu!
/t

<3

66m9up_large
/frida

några bilder från london


sjuk?

tjenareee!
Har kämpat igenom mig denna dagen med en fruktansvärd förkylning + halsont. Men var ju tvungen eftersom vi hade prov idag, gick väl hyffsat tror jag. Måste plocka undan lite på mitt rum sen plugga, ska dock hoppa över träningen men får se om jag åker ner och tittar, det återstår att se hur jag mår!
London var i alla fall jätte bra, har shoppat en massvis och bara njutit av att vara iväg från allting. Kanske lägger upp lite bilder från resan idag, vi får se!


gammal bild.
/frida

fortfarande sjuk

tisdag.
legat i sängen mest hela dagen & jag har äntligen kunnat äta lite nu iaf hoppas på att min mage blir bättre nu bara!! ligger o kollar på pip-larssons och ska göra det resten av dagen, ska även behålla den varma vetekudden på magen hela dagen. puss / tilda

hemma!

tjooo!
Är hemkommen från London oså där nu, har hunnit packa upp allting, duschat & ätit också så de var skönt att vi inte kom hem så sent!
Men har kemiprov imorgon så har absolut inte tid att sitta här, berättar mer imorgon!
hejss
/frida

aa, precis, verkligen, fuck my life.

'
just så här är det, mår skit verkligen, vill inte må såhär, har jag gjort ngt ont så Gud vill straffa mig eller ngt?? Ska nu ladda ner lite filmer som jag kan förgylla min dag med imon, alltså ingen skola imon heller. Vill ha en stor fet tallrik med pommes, men för nöja mig med mitt egna saliv......
/ tilda

sjuk

hemma idag, har inte fått sova mkt inatt har vaknat från och till för det har känns som mage skulle gå sönder. Kunde inte äta så mkt igår, ska nu gå upp och försöka äta lite frukost iaf. Varför blir man sjuk när man inte vill vara sjuk?????
/ tilda

coola.

när inget vill det jag vill

min mage dödar mig, så här ont har jag aldrig haft. Vill bara sova hela tiden för då känner jag inte smärtan.
/ t

trött.

söndag.
ligger i sängen helt död, adam åkte för en stund sen för han skulle spela match. vi fick inte mkt sömn inatt, min bror hade fest här hemma o det hördes! Så har inte sovit ordentligt inatt alls, är verkligen helt död & vid två har vi träning på grönmo... JAG ORKAR INTE, men gör det ändå.

När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och inte göra ngt alls, & imon är det skola igen orkar inte heller!!

/ tilda


lördag.

lördag.
kom precis hem från gönmo, har kollat lite fotboll i solen det går ju verkigen inget annat än att älska vädret. Ska snart äta lite korv och om en stund kommer väl adam till mig, vid tre ska vi in till kalmar och lindsdal, ska vara lite barnvakt och grilla osånt mysigt med lite av släkten. ha een bra lördag för det ska jag ha!


PUSS / tilda

I don't want to dance with nobody.

fredag.

har dushat osånt nu efter gymmet och har precis gjort mig i ordning för lite käk med mamma o pappa på juventus, mys. Sen skulle jag egentligen träffat almina men det blev inte så, så resten av kvälle blir det nog bara ta det lugnt. Och idag har jag & mina fina pojkvän fem månader och han är fortfarande den som gör mig lyckligast. Skulle hellre vilja ha honom här hos mig men det blir ju som det blir ibland.. men imon kommer han förhoppningsvis till mig.
puss / tilda

.

två saker av det jag köpte igår.

en jeansväst från carling 349 kr

ett linne från bikbok 149 kr.

köpte även två tröjor till.
/ tilda

the sun

fredag.
har precis ätit fruskost osånt, gjorde en liten extra god frukost vet inte varför. Vet inte heller vad jag ska göra idag, kanske träna o städa mitt rum behövs oxå. Jag orkar inte visa upp mina kläder jag köpte igår så det får ni se med tiden!

min katt tycker oxå om att sola.

mot london!

Tjabbaa
Håller på för fullt här hemma, är inte klar på långa vägar.. Känns ju jätte bra när mamma kommer och hämtar mig vid kl 10. hehe aja, måste öka tempot lite här nu så hörs vi när jag är tillbaka från London, dvs på måndag!
hejsss!
'
frida

nöjd tjej.

godkväll.
hittade en hel del i kalmar faktiskt och är oxå riktigt nöjd, var inte bara jag som hittade lite utan mamma köpte på sig en de oxå. Kanske visar upp lite imon om jag orkar, är nu riktigt hungrig och vänta på lite wookmat så jävla gott. ikväll blir det bara ta det lugnt framför tvn tror jag.

/ tilda

jag vill inte.

tisdag eftermiddag.
städningen gick bra oså, kom hem o solade lite för det är ju underbart väder ute. Har inte gjort så mkt mer idag faktiskt, sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka till kalmar o shoppa lite, eller jag shoppa lite. ja, det är min eftermiddag.
/ tilda

fikapaus i städningen.

kan inte annat än att känna såhär

torsdag.
godmorgon, har precis ätit frukost nu och ska klä på mig lite nu och sen ska jag åka o jobba med frida som ni redan visste. Och sen måste jag in till kalmar, får väl se hur det blir med det. Vill ju shoppa som satan ju, när jag äntligen fått pengar jag kan shoppa för.
nu måste jag öka på lite.
puss / tilda

jobbig dag

Godmorgon!
Fick gå upp ganska tidigt idag pga att jag ska iväg & jobba. Har en väldigt fullspäckad dag så lär väl antagligen vara helt slut ikväll..
  • Hämta tilda vid  10, ner till Pukevallen för jobb.
  • Möte vid 14.00 med annat jobb.
  • Ut & springa
  • Duscha
  • Plugga
  • Packa
  • Till victor
vi får la se om jag hinner skriva något mer idag. Hejss!
/frida

vilken dag!

Måste säga att detta har varit en väldigt bra dag!
  1. fick skippa de sista 2 lektionerna
  2. pga punkten över gick jag på långhelg tidigare än planerat
  3. jätte härligt väder
  4. moppen är ute igen
  5. BRYNÄS GÅR TILL SLUTSPEL!!

/fridaaa

the best relationships are the ones you didn't expect to be in, the ones you never saw coming

Tumblr_lw8maveyjx1qd00fgo1_500_large
längtar efter sommaren!
/frida

innebandydag

onsdag.
innebandy hela dagen och det var jävligt kul faktiskt, de gick bra och vi spelade lika i finalen så då blev det straffar och självklart väljer de ut mig. Så det var bara ställa sig där jag o målvakten och läktaren med hur mkt folk som helst, jag visste absolut inte hur jag skulle göra när jag stod där men jag drev fram och träffade, jag gjorde mål. rätt gutt, men vi åkte ut sen ändå....

hade iaf en mysig dag med älskling i kalmar igår, hittade ingenting så jag måste in snart igen. Bion var oxå bra, vi såg en gång i phuket. Ikväll blir det träning även om jag egntligen inte orkar eller vill, men vad gör man inte..


vet att det är tråkigt att se samma bilder hela tiden, men har verkligen
inga nya. sorry.
/ tilda

ledig!

Dagen har varit awesooome, fick skippa de 2 sista lektionerna så kom hem lite över 12.
Har varit ute & gått med tuva i det fina vädret  & nu är jag också ledig fram till tisdag eftersom jag ska till London! Har dock ganska mycket plugg som jag måste ta itu med men det gör jag antingen idag eller imorgon.. får se när jag orkar (a)
fridaaa

frida

Tjeeeenis
Har precis kommit hem från träning som gick ganska bra tyckte jag!
Ska äta något nu sen öva lite på en redovisning vi har tills imorgon.
Så säger godnatt med detta, natttti
underbara vän

tjoooo

Bara en dag kvar i skolan nu innan det blir långhelg!
Skjuter upp allt plugg idag och tar det imorgon istället, så nu ska jag bara slappa lite innan det är träning vid 7!
ciaoooo :*
Tumblr_lzh6ixmj2q1r0hx6mo1_500_large
snart där!!
/frida

....

tisdag.
magen kändes bättre idag så jag drog mig till skolan, kom nyss hem så ska äta lite nu tänkte jag. Sen kommer adam till mig när han slutat sen drar vi in till kalmar och kollar bio.
sen sover han är och imon är det innebandy DM!!!!!
/ tilda

sötis

tröttttt

Är helt slut efter träningen, ont i ryggen fick jag också men man kan ju inte bara ge upp. nej nej!
Sitter här med spanska böckerna och försöker få in något i huvudet, får väl säga att det inte går så bra.. Men förhoppningsvis klarar man provet ändå, det är ju muntligt så man kan ju bara babbla på lite.. hehe
Nahe ni nu ska jag faktiskt gå & lägga mig!
saknar min milia!
/frida

måndag eftermiddag.

god eftermiddag.
känner mig faktiskt både piggare och bättre i magen nu, så jag hoppas att jag inte känner ngt imon. För imon ska jag o adam in till kalmar för lite mys och sen på onsdag inneandy DM så jävla taggad nu faktiskt, även om vi kommer förlora men ändå lixom.

Ska snart hjälpa till med maten för att jag är snäll och gullig..... lite rastlös med om jag ska vara ärlig, ska nu ut i köket och förbereda lite med maten.

puss / tilda

goskisse<3

jag är så säker man kan bli, ändå tvekar jag

heiii 
har haft en usel dag idag i skolan men det får man väl ta. Glädjer mig med att vi bara går 3 dagar denna veckan & att tuva och jag åker till London på fredag! Ska bli så skönt att få komma bort ifrån allting!
Min dag idag kommer att bestå utav spanskaplugg och träning, så måste gå nu!
hej svejs kompisaaaar
frida

döda min mage

måndag.

jaha, nu var det dags igen.... min mage vill mig inte väl, åkte till skolan men fick åka hem så fort jag kom dit för min mage gjorde så jävla ont och jag mådde illa osånt. Har sovit lite och de har bllivit lite bättre men det kommer tillbaks hela tiden.

Detta betyder ingen träning för mig ikväll... jag vill inte, måste vara frisk tills imon jag bara måste!

/ tilda

söndag

söndag.
Kom hem från min fina pojkvän runt fem typ, känslan att få träffa honom igen är obeskrivlig! Fick en fin väska av honom oxå, så söt är han tycker verkligen om honom och snart har vi månader.

Tränade vid klockan sex
gick väl.... bajs, kom hem o käkat fruktsallad med vaniljvisp nu så sjukligt gott det var, nu är jag så mätt så jag kan spy. MEN det ska jag inte, för jag hatar det. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, borde plugga so men det får vi se hur det blir med den saken.

Skola imon men denna veckan har vi två riktiga dagar för på onsdag ska vi vara med i innebandy DM, ja ni hörde JAG ska spela innebandy vilket kommer gå åt helvete.. Vi kommer förlora och sånt är inte kul att ta.

PUSS / tilda

så fula så..

jag vill säga det, men något hindrar mig



söndag

tjabbaaa
har varit iväg & spelat lite golf idag & det gick rakt åt helvete, har aldrig någonsin spelat så dåligt.. haha uscha
aja, blir väl bättre när man har kommit igång igen!
Nu har jag i alla fall precis duschat & ska snart bege mig hem till pappa!
hejssss
frida

du är mer än vad du tror

ska äta lite snart sen bege mig till min saknade pojk.
hörsss
/frida

he was always there to help her.


äntiligen är min älskling hemma ska till honom om en stund, o sover där oxå. Vaknade tidigt idag så vid tio ungefär så gick jag en långpromenad med mig själv och gymmade lite efter det och sen efter det ar jag bara tagit det lugnt oså. Ska väl börja göra mig lite i ordning nu, vi hörs imon.
puss/ tilda

lördag

Godmorgon!
Har precis gjort mig iordning oså dära, så nu ska vi åka iväg och kolla på en ny bil.......
haha aja, de blir nog bra. Lär väl ta ett tag i alla fall kan jag tro ;).
Ikväll ska jag kaanske träffa vicce, det är sånt man märker. haha, ajaa
hejsss
gammal bild
/frida

frida

säger godnatt med denna bild!

he he

tjena.
skolan rullade på med lite mys på sandbergs med emelie o frida. Vid typ fem åkte jag mamma o catti till golfbanan för att slå lite men självklart var ju det inte öppet.. Så vi tog oss en tripp till kvantum o köpte lite gott, har precis städat mitt rum o bäddat rent oså och imon kommer äntligen min älskling hem!! Ska nu ta o hjälpa till med maten nu, ikväll blir det bara en myskväll med familjen, det behövs ibland.
puss / tilda

gammal bild på mig o min favorit!

fredag!

Skönt med helg!
Skulle egentligen till Emmaboda idag för rugby + fest men blir inget med de eftersom jag inte mår bra. Har mått illa & haft feber till och från hela veckan i stort sätt så blir en lugn hemmakväll istället, skönt de med!

så klockren!
/frida

kom hem min älskling.

ingen uppdatering, tar det imon.
/ t

begravning

frida

tröttt

Har suttit och pluggat en del nu & just nu sitter jag och övar på en text som jag ska läsa imorgon på begravningen.
får nog hålla på ett bra tag till, så säger godnatt med detta!
hejss
Tumblr_li5waba8qv1qfyeibo1_1280_large
frida

onsdag

Tjabbaa tjena halllåå
Slutade skolan vid halv 3 & har precis ätit nu. Ska ut en sväng & fixa med en grej sen möta upp tuva för en låååång promenad!
/frida 

piggelin <3


sitter o äter piggelin efter innebandyn, ska snart gå in i duschen o sen gå o klippa mig, puss / tild

onsdag morgon


min onsdag ser ut såhär; skola, innebandyträning inför dm, klippa mig & träna. Hoppas på att dagen går så fort som möjligt!! / tilda

frida.


tisdag

Skulle nog inte tränat, men blir ju aldrig frisk ändå så hur kul är det att ligga hemma och tråka..
Höll på att avlida efter ca 100m så ska det ju inte direkt vara.. haha
Sitter just nu och äter & gör klart en grej som ska in ikväll, tycker inte precis om vår lärare just nu för han säger olika saker hela tiden.... jaja gör som mamma säger istället! hehe
bild sen inspelning av reklam. hahah!
frida

you said that you can let it go

- min katt är inte tjock, hon är bara fluffig.

precis kommit ut från duschen efter et sjukt roligt spinningpass, har alltid tyckt att spinning är så där kul. Men idag var det spinning intervall och det var riktigt kul, ska fortsätta gå på det varje tisdag har jag tänkt. Nu lite mat och ta det lite lugnt framför tvn lite.
/ tilda

träning!

haha tilda när vi hade nationella satt jag och läste igenom hela boken men jag är ju som jag är, de lär gå finemang ska du se!
Trotsar min fruktansvärda träningsvärk och dumma sjukdom som aldrig vill gå över & beger mig iväg till simhallen för träning!
frida

I know everthing will be alright.

borde sätta mig o plugga till nationella, men vad ska man plugga till?? Man vet ju inte vad som kommer, ska jag sitta o läsa igenom hela boken.... glöm det, det får gå som det går imon.
Vid sju drar jag o mamma på spinning, lär behövas!

/ tilda

I love you

Tjabbbbba!
Nu är ett prov klart för veckan så nu är det bara till att ta tag i allt annat som ska vara klart..
Ska försöka göra allt klart nu innan jag beger mig iväg på träning lite senare!
grymt gammal bild. hejsss
/frida

just because..


när jag kom hem från skolan så satte jag mig o solade en stund, syns mest i ansiktet tycker jag. La mig sen i soffan o somnade direkt, blir trött av solen. I vanliga fall hade jag väntat på att min älskling skulle komma till mig, men nää.....han ligger och har de gutt på gran canaria, saknar honom! / t

vet du vad som botar smärta? MER smärta!! -citat maja engdahl

haha så klockren!
/frida

say I do

måndag.
känns som att denna veckan kommer går rätt fort ändå, eller jag hoppas det iaf. Kom nyss hem från skolan, jag & almina cyklade till lidl och frågade om sommarjobb men de ville att man skulle lämna in ett cv så jag får väl fixa det, sen återstår det och ser om man duger eller inte. Ska snart ner på stan med mamma och fixa lite sen ska jag gå till kvantum och köpa godis, är verkligen sjukt sugen på kvantum godis. Sen ikväll kommer släkten för vi ska fira pappa som fyller år idag, grattis till lilla pappsen. Det blir alltså ingen träning för mig idag.
puss / tilda


helllluu

Kort skoldag idag & det behövdes verkligen. Mådde inte alls bra idag på morgonen men kämpade mig iväg ändå, men konstigt nog mår jag bättre nu!
Underbart väder också måste jag säga, jag antar att ni redan har märkt det men säger det ändå. Fick mig en pratstund med Tuva förut i solen, göttt!
Ahaja nu är det väl bara till att dra fram böckerna och sätta sig och plugga igen..
haha hade tråkigt
/frida

frida


we will still be friends.


idag är det en sån dag, en sån dag jag lipar åt allt. Det beror på EN sak.
/ tilda

söndagsmys!


precis satt på en film och ska äta lite vindruvor och honungsmelon till det,
ikväll lite fotollsträning. Har egentligen ingen lust alls, men det kommer nog.
puss / tilda

I'm not mad, I'm hurt. there's a difference

Pluggningen går då inget bra, har inte äns öppnat matteboken..
bra frida

ännu en söndag..

Godmorgon!
Redan söndag, jaa ännu en helg har försvunnit.. Dagen kommer att bestå utav packning,en massvis med pluggning & träning lite senare ikväll. Har en ganska jobbig vecka framför mig så ska passa på att försöka hinna med så mycket jag kan idag!
en gammal bild sen en väääldigt tråkig midsommarafton, haha
/frida

what to do?

söndag.
har ju inte bloggat sen i torsdags, men i fredags följde jag med adam hem och var där tills typ halv tolv tills lukas ode kom och hämtade mig. Och det var sista gången jag fick träffa honom på en hel vecka :( :( :(, avlider!! Men på lördag morgonen så var de cup i tingsryd och vi samlades vid åtta, mitt lag vann med 4-0, 5-0, 5-1 i gruppspelet och tro det eller ej, jag gjorde mål och två stycken till och med. Men åkte tyvärr ut i semin mot ett fult lag, och fula domare som bara satt och skrattade åt oss. Men det andra laget kom tvåa och vi trea då, kom hem vid typ sju och då var jag tvungen att göra mig i ordning för lite fest i broakulla. Det var faktsikt helt okej, kul o träffa lite folk man inte brukar träffa. Och nu då ligger jag i sängen och gör INGENTING och saknar min adam som säkert ligger och har det gutt i solen................ Måste få denna veckan att gå så jävla fort, men hur??
/ en gnällig tilda

" jag kommer sakna ihjäl mig"
" du behöver inte sakna, du kan bara längta"

lördaaaag

Tjohoo
Har precis färgat håret & sitter nu och väntar på att Tuva ska komma hit för att gå igenom allting till London oså däraa. Ska också äta strax hoppas jag, håller på att döö av hunger..
Ikväll blir det en myskväll med min fina.
hejssssss
ni har sett bilden innan, men har inga andra..
/f

lugn fredagskväll, skönt!

Tjabbba!
Har precis kommit hem efter och har varit & handlat, ikväll väntas det god mat med familjen & sen ska jag plugga för fulla muggar. Kanske inte de man vill göra på en fredagkväll men är man tvungen så är man + att jag orkar inte göra något annat ändå. ciaaaao!
en av affärerna vi aaaabsolut ska in i när vi är i London om 2 veckor!
/frida

fredag!

Godmorgon!

Överlycklig över att få vara ledig idag & det var riktigt skönt att få sovmorgon! Ska börja plugga lite strax & sen ska jag ner till simhallen runt 1. Hörs sen!
frida. 



torsdagar är värst.

japp, en torsdag avklarad igen.
går ju alltid så länge på torsdagar o det gör att inget blir seriöst de två sista lektionerna, så är det. Men slutade iaf vid fyra så då stack jag till gymmet & mötte upp frida, allting kändes s tungt idag.. När jag kom hem städade jag mitt rum lite och sen lovade jag pappa att jag skulle laga mat tills ikväll o då blir det inget annat än tacos! Ska väl börja laga snart för det skulle vara klart tills mamma kommer hem.
Puss / tilda

så trött på allting här.

frida

go torsdag!

Gick på helg runt klockan 12 idag, helt underbart! Ska fixa med lite grejer nu sen möta upp tilda vid gymmet lite över 4 då hon slutar! hejss

en onsdag.

fick så fruktansvärt ont i magen igår det bara tryckte men på ett väldigt konstigt ställe, typ mellan revbenen. Hade så ont så jag var tvungen o ropa på mamma, men så somnade jag vid typ halv tio eller ngt. vaknade och magen kändes helt okej tills jag gick upp o skulle fixa mig, men jag drog mig till skolan iaf och det blev bättre efter ett tag, skönt det! så nu vet ni det även om ni inte ville veta det men ja, min dag har varit helt okej skulle bara vilja döda en del personer men annars är livet rätt okej. Hade innebandyträning inför dm idag oxå det var rätt kul faktiskt, så nu ser jag fram emot dm. Sen följde adam med mig hem och sen stack både jag & han på träning, så nu är jag hemma o ska alldeles strax krypa ner i min mysiga säng.

min mobilnörd. / tilda

before i die

frida

onsdag

pluggar för fullt men ingenting går in i huvudet.. bläääääääääääää
hei mobbad bild.

motivationen ja...

Hemma efter en go träning, riktigt kul när man väl har kommit igång oså! Nu blir det plugg..

Adjööken
/frida

2012.03.06

spanska & kemi plugg står på schemat idag, ska ner till simhallen sen för träning också.. orkar inteee, men ska köra halva i alla fall eftersom min förkylning fortfarande inte har gått över.
gammal bild.
/fridaaa

that's it.



jag vill kunna stanna tiden.
/tilda

tisdag

varken tv eller internet har fungerat här hemma, vet inte varför men har varit riktigt irriterad över det!
ajaa, börjar vid 12.25 & jag ska väl hinna med att plugga lite grann innan jag cyklar - prov på torsdag.
hejsss
/frida

tröttt

heeeelt slut efter att ha varit i simhallen sedan halv 7, intar sängen och överlycklig för att jag har sovmorgon imorgon. Så behövlig!
/frida

lalala


myst ner mig i sängen nu efter en ganska så jobbig dag, men skönt att ha det gjort iaf! Vid halv åtta är det träning, känns som det lär bli rätt jobbigt idag har bara den känslan.
Puss / tilda

mååååndag

tjabbba tjena halllå
kort skoldag idag, så har hunnit med en runda ute med tuva också! Ska äta lite snabbt nu sen iväg till min mammas jobb.
gammal bild.
/frida

wearing black for mourning



lär bli en riktigt jobbig dag, åker om en stund till kalmar för att ta ett sista
farväl av min fina gammelmorfar. Han är värd att få en så fin begravning
som möjligt, för han har kämpat något otroligt!
/ tilda

beautiful like an angel.

haft en helt okej söndag, varit hos min älskling ett tag och tränade vid halv sex. Gick dock inget vidare för min del, ska nu gå ut i soffan och kolla film med mamma o pappa. Är ledig i morgon, ska på begravning hatar sånt men jag gör det för gammemorfar! Puss / tilda

vill här ifrån.

dålig bild, men ajaa.. min söndag består till mesta dels utav spanskaplugg!
Ska äta om en stund sen färga håret, eller ja utväxten. Ska ner till simhallen sen för träning också, hörsss
/frida

söndag

åker snart till orrefors, vi hörs ikväll!

/ t

grattis på födelsedagen pluttis!

frida

you and me

hemma från matchen, vi vann med 4-0 och för mig gick det helt okej för att vara min första match för i år. Imon åker jag till orrefors på förmiddagen och på kvällen blir det träning oså, nu har jag o pappa beställt mat från dolce vita asgott ju! Ska även köpa mig en fet godispåse bara för jag kan..

/tilda

lööööördag

heeelt slut, har blivit klar med allting jag skulle göra idag. Hoppade dock över att plugga, öppnade boken men stängde den lika fort. orkade inte
Ska klä på mig något nu & lite så, beger mig sedan vidare till victor där jag tillbringar kvällen!
pösssss
bild sen Polen
/frida

love

lördag.
vid kvart över två samlas jag för min premiärmatch för i år,
i underbart väder det kan inte blir bättre, lite smånervös är jag allt.
men det ska nog gå bra, får just nu fotmassage av adam som har sovit
här inatt, mys!
men vi hörs i eftermiddag efter jag spelat..
puss / tilda

fula

stressig lördag

tjabbbba!
Har varit med mamma nere & handlat en sväng & nu håller jag på att göra mig iordning. Ska möta upp Tuviss om en stund & sen ner till crossbanan för att kolla på min lilla pojk. Får dock bli en snabbis eftersom jag har hur mycket som helst att göra idag.. Ajaa vi hörs!
oehört gammal bild på mig& tilda
/frida

oj stor bild..

Kryper ner i min onepiece & stannar där resten av kvällen, gosigt!

haha totalt otaggad..

beger mig snart iväg till boxningen, inte ett dugg taggad men det kommer väl!
frida

haha totalt otaggad..

beger mig snart iväg till boxningen, inte ett dugg taggad men det kommer väl!
frida

fredag!

Kan dagen bli bättre?
Det är fredag & jag är ledig vilket betyder sovmorgon! Möts också av en klarblå himmel utanför, våren är påväg grabbar! Ska plocka undan lite på mitt rum sen ta en promenad! Vid halv 2 ska jag också till min sjukgymnast, göttt!
frida

converse



jag älskar att våren är här!!
med en klarblå himmel med mina röda converse drar jag nu till skolan.
/ tilda

frida


rubrik jaoo

Börjar helgen redan nu eftersom lektionen vi skulle haft imorgon också blev inställd!
överlycklig tjej som får sovmorgon, sååååå underbart skönt
Min kväll kommer att spenderas framför en film med lite glass eller något annat gott. Lär dock somna ganska tidigt, hur trött som helst..
söt bild på mig & min fina vän
/ frida

hemma från gymmet.


ja precis, hemma från gymmet oså nu. jag o mamma åkte till kvantum
efter o köpte nötter o piggelin så de ska jag mummsa på ikv hade jag
tänkt. Men först in i duschen o lite käk!
puss / t

now you just somebody that I used to know.

<3 mina gullisar.


ville verkligen bara lägga mig o gråta idag på varenda lektion typ.. inget
ville det jag ville typ, men jag kämpade mig igenom dagen och nu har jag
städat rummet & ska bädda rent. Jag har till och med rensat ut massa skit
jag har i lådor osånt, så snart ska jag sticka o träna lite och när jag kommer
ska jag hoppa in i duschen och ha hårinpackning och raka benen. Och efter
det ska jag sitta i fotbad och ha ansisktmask, gutt!
/ t

tar de lugnt i min väldigt braiga vän - min onepiece


torsdag

Dagen har bestått utav 2 lektioner så ändå ganska lugnt, var behövligt en torsdag som denna. Sitter nu hemma och degar lite men ska strax börja sysselsätta mig med lite annat. hörss
/f

RSS 2.0