grekland!

Tjabbaa!
Vi har det riktigt bra har i Grekland, spenderar vara dagar pa stranden och kvallarna ute.
Just nu sitter vi pa ett internetcafe och kollar runt lite pa datorn. Ar ju redan torsdag idag sa det har gatt fort, men vi har ju hela nasta vecka ocksa kvar! Vi ska bland annat hinna med en batutflyckt pa lordag sa tiden kommer val antagligen ga fort!
Vi har ju inga bilder sa ni far klara er utan!
/Frida & Tilda

hejdå

vi hörs om två veckor.
/ t


packning!

Håller på att packa för fullt och insåg för väldigt länge sen att det lär bli lite .... tajt med plats.. Jaja på något sätt ska det väl gå! 
Måste fortsätta nu för ska till Vicce sen och gud vad jag ska pussa och krama på honom eftersom vi inte får träffas på 2 veckor, känns inte riktigt okej.. 
Måste öka lite här, heidå! 
fick bli en bild på min vovve sen tidigare idag! 
/fridaaa

lördag 23 juni!

Tjabbba! 
Vaknade runt tio idag och då åt jag lite frukost sen tog jag mig en långpromenad med vovven, vilket var riktigt skönt i detta vädret. Så vi satte oss vid en damm i skogen och tog det lite lugnt en stund också, hehe. 
Aja, har kommit hem till mamma nu i alla fall och håller på att packa. Dock ligger allting i en hög i sängen just nu, haha .. Måste sätta fart för ska iväg och jobba sen också! 
Ha det bra! hejs
 
/friddaaa

glad midsommar!

Kan tyvärr inte ladda upp bilder pga mitt internet, men ha en bra kväll allihopa!! 
 

Utkast: Jun. 22, 2012

Tjabbba!
Sov hos Vicce inatt så kom hem för en stund sen. Har även fått åka och handla då ingen har tänkt på mig så här hemma står det en smarrig jordgubbstårta full med grädde - vilket jag inte tål. Och smart som jag är så glömde jag antagligen mina laktos tabletter hos Victor så jag fick ta och göra mig min egna efterrätt som fick bli kladdkaka med jordgubbar. Men de sitter inte fel det heller!
Ska tillbringa min kväll hemma med pappa eftersom vi åker iväg till Grekland sen så passar jag på att umgås lite med honom innan.

Men nu har jag en fruktansvärd huvudvärk och ha haft sedan igår kväll. Så vi hörs sen!
/ fridaaa

everything starts from something

Hejsan hoppsan!
Sitter och funderar på om jag ska ta mig bort till Vicce även fast han jobbar eller om jag ska vänta tills han är klar.. Har inte speciellt mycket för mig här hemma så kan lika väl åka faktiskt..
Jappjapp, är förövrigt helt slut idag så lär väl somna snabbt ikväll!
Vi hörs imorgon, hejs

torsdag

Drar alldeles strax till Adam där jag ska fira min midsommar, stannar där tills lördag och sen följer han med mig hem. Sen på söndag åker jag o frida, så jävla gutt. Men kommer självklart sakna sönder min pojk, men men. Ska bli skönt att komma iväg iaf. Ha en trevlig midsommar! Vi hörs på lördag.
puss / t

solsolsol

Helluu
Fick allting fixat idag och nu sitter jag hemma och äter min traditionella sommar mat Bacon och Paprika! mummma
Ska ta och gå ut i solen en stund då jag bara solade framsidan igår så ser lite konstigt ut. haha, måste fixas!
Hejjsss / fridaa

torsdag

godmorgon, har precis gjort mig i ordning för att gå ner på stan. Väntar bara på frida, vi eller hon ska fixa lite tills grekland!! Vi hörs sen, pusssss / t

torsdag?

Tjeenis! 
Ställde klockan på nio idag faktiskt för jag ska hinna med att göra allting idag, hehe. 
Sitter och äter frukost nu i alla fall och ska sen gå in i duschen en snabbis. Ska möta upp Tilda på stan sen och fixa med allting som ska fixas innan resan. Sen ska jag också ta alla kläder från pappa till mamma och tvätta osv. Får se om jag packar ner allting idag, eller om jag bara har allting så det är klart så jag bara kan lägga ner det i väskan sen på lördag. Ska också träffa Vicce idag. Göttt!
Vi hörs sen, ciaaao 
bild från när amanda & jag var i Turkiet! 
/frida

Snart åker vi!

Tjabbaa! 
Har hållt på de senaste timmarna med att testa kläder, skriva lista och pratat med tilda. Har nog inte riktigt fattat att vi faktiskt åker snart!! Brukar alltid vara så lätt att skriva en lista och sen bara lägga ner allting i väskan men icke, känner att det inte finns en chans att alla kläder lär gå ner i väskan.. herregud. 

Ajaa, imorgon ska jag träffa tilda på förmiddagen för att handla in det sista och fixa med allt sånt sen ska jag förhoppningsvis träffa min Vicce som jag lär sakna något sjukligt sen när vi åker, åh.. 
Har tyvärr inte några bilder på min dator just nu som ni inte redan har sett så skippar det. 
Heidååå och godnatt! 

/fridaa
 
 

hemma!

Helluu!
Har precis kommit hem från Linköping, ska packa upp väskan och äta lite. Skriver mer sen!
Hejs / fridaa

tisdag..nej, onsdag

Redan börjat tappa bort vilken dag det är och det är bara första veckan på sommarlovet. Idag vaknade jag bredvid min pluttis och vi har inte gjort alls mkt idag,solat,kollat film, ätit. Ja, vid tre stack jag till pukevallen för jag var tvungen att städa efter fotbollsskolan. Fy fan vad det såg ut, vill bara döda de där småungarna som gjort detta....Ikväll är det träning, och har verkligen ingen lust med det.
puss / t

ett finger till småbarnen.... näe, det var lite väl grovt. fast nä

tisdagskväll

inväntar min älsklingspojk som kommer snart, hoppas jag. Blir en mysig hemmakväll med lite gott & massa olika filmer, älskar sommarlov!

tisdag.

hej tisdag.
Vaknade runt tio tiden idag, men låg kvar och tittade på film medan jag åt frukost i sängen. Gick sen ut och satte mig på balkongen, det var inte sådär jätteskönt för det blåser ja som satan. Men sen hade jag lovat att fixa lunch till mamma vid tolv idag så hon ha precis varit hemma & ätit. Händer inte så mycket mer idag, ikväll kommer adam hit iaf.
puss / t

barnvakt!

God kväll! 
Ser att dom har gjort om hela blogg.se, har missat det totalt då jag varit lite borta de senaste dagarna. Hehe
Ligger i alla fall nu i sängen uppe i Linköping och jag lär slockna alldeles strax!
Dagen började med att ta sig som en levande zombie till tåget, hade gjort väldigt mycket för att ha stannat hemma i sängen idag när klockan ringde. Men så gick det med de, tåget gick i alla fall vid 8.20 så var framme i Linköping vid 11. 
Tänkte att vi skulle kolla på film eller något när jag kom fram då jag var sjukt trött, men icke sa nicke då skulle ungarna ha mat. Jaja, som tack för att dom gjorde mig ännu tröttare brände jag 95% av deras pannkakor.. 
Dagen har bestått utav, matlagning, promenader, tv-spelande, tv-tittande och fikastunder. Och där emellan en väldans många gäspningar. Men jaja, får ta och sluta klaga det gäller ju pengar det här! hehe 
/fridaaaaaaaaa


vart ville du sen?

fick med mig två lätta sommarklänningar med mig hem, även öronhängen,hörlurar, toffsar, spännen & lite andra små grejer. Ska nu ta mig en macka och sen om ett tag är det träning.
/ t


måndag.

inviger första rikiga dagen på sommarlovet med att åka in till kalmar med almina, har lite att utreda till Grekland ju. Så min dag spenderas där inne med lite shopping. Vi tar tåget vid 10.51, och sen ikväll är det fotbollsträning.
PUSS / t


har på mig ett par shorts och hoppas att det inte blir för kallt!!

min sommar ska bestå av:


världens bästa vän

en annan fin vän

vill ha sena utekvällar med olika folk

åka iväg med frida, GREKLAND!!

ha underbara dagar med min älskling!!

bo hos farmor

umgås med familjen.

/ tilda

söndag & ingen ångest!!

Tjabba!
Åkte till vicce igår och kom hem för en stund sen, vi har inte gjort allt för mycket och det har varit riktigt skönt!
Ligger nu i sängen framför tv:n och borde packa eftersom jag ska till Linköping imorgon!
Ska även hinna jobba och sen förbi mamma en sväng, har lite annat och dona med också så lär väl antagligen somna som en stock ikväll!
så söta såå
/ fridaa

sommarlov

ber om ursäkt för dålig uppdatering, ska bli bättre hoppas jag.

I fredagskväll då hade vi en trevlig klassfest hos anna, men det förstördes när vi gick ner till parken. Men då drog jag & adam hem och vi gick och la oss direkt typ. Sen på lördagen så gjorde vi ingen nytta, gick och hämtade min cykel hos anna, köpte bj och tjockade oss med. Sen så kom vi på när han typ skulle åka hem att jag kunde följa med honom hem så det gjorde jag. Vi åt grillat och kollade på film osånt mysigt. Vi vaknade idag vid halv tolv, otroligt skönt att sova ut. Kom hem för ett tag sen och vid fem är det träning oxå, efter det så är det dags att tjäna lite pengar. Har fått en otroligt bra start på mitt sommarlov med min favoritpojk.

/ tilda


7

lite bilder från fredagskväll!

16/6 - 2012

Har spenderat min dag i sängen, har endast gått upp för att äta frukost och för att duscha. Har varit behövligt då jag har haft så fruktansvärt ont i magen.
Aja sitter just nu och väntar på att pappa ska bli klar med maten någon gång... Sen ska jag bege mig hem till vicce.
Hörs imorgon!
/fridaa

lördag!

God morgon!
Tråkigt väder ute idag så passar på att slappa lite framför tv:n, i eftermiddag kommer tilda för att prata lite om Grekland osv och sen ikväll ska jag till Vicce. Japp så ser min dag ut!
mitt internet är vääldigt segt så kan inte lägga upp bilder..
/fridaa

fredag 15/6

Tjabbba igen!
Har blivit på lite bättre humör nu, har klippt gräset, varit och handlat sen var mamma här och fikade och gav mig en blomma + en super fin fotlänk. Presenter uppskattas alltid, haha ;).
På tal om presenter, förra veckan fick jag mig ett jätte fint armband av min fina pojkvän bara så där. Blev så himla glad!
jaa nu vet ni det med, hehe. Näheni nu börjar det lukta mat i huset, så ska kila!
heejs
min sötiis
/fridaaa

weheartit /f



sommarlov!

Hellluu
Är inte på humör alls även fast också jag har gått på sommarlov nu! Känns riktigt skönt faktiskt.
Ska inte göra något speciellt ikväll, grilla med pappa och sen får vi se om jag orkar ta mig till tuva. Känns som om jag har feber så det återstår att se!
Håller på att kolla tågbiljetter till Linköping nästa vecka då jag ska upp och vara barnvakt, lite extra pengar behövs alltid!
bild från senaste gången jag var i Linköping.
/frida

sommarlov, ohohoho

Nu är det slut, bilder sen skolavslutningen. Ikväll taggar vi feeeeeest!!











vrid på era huvud / t

en ledig torsdag

Godmorgon!
Är ju ledig idag men kan ändå inte sova, så ska gå upp och göra mig lite frukost nu sen ska jag lägga mig ute i solen i några timmar innan det väntas träning! Ska också klippa mig och sen hem till Victor lite senare.
/fridaa

Grekland!

snart så sticker vi till grekland, bort från alla problem!

onsdag!

Tjabbba!
Gick i skolan idag till lite innan 3, sen stack jag & maja till gymmet. Sitter nu framför tv:n och väntar på mat, sen ska jag ta mig en lååång dusch!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, för jag är nämligen ledig imorgon!
hejs
mitt internet laggar så kan inte ladda upp bilder
/fridaaa

onsdag.

tjena.

Gårdagen i badhusparken var mysig, vi spelade volleyvoll,fikade,spela bowling & hade trevligt!! Idag har vi haft jakten på runda rektangeln hela dagen & vi var väl inte sådär jättebra. Imorgon är det brännbollstunering hela dagen, får hoppas det går bättre där. Ikväll ska jag till pukevallen och titta fotboll, puke-nybro... svårt val, vilka ska man heja på?!
puss / t


svullobild

tisdag

Helluu
Spenderade halva skoldagen inne på sjukhuset i Kalmar och resten av halvan i skolan. Mötte upp maja vid gymmet lite senare så nu har jag fått lite gjort i alla fall!
Känns bra att inte ha någonting att plugga på, så nu ikväll ska jag bara slappa framför tv:n. götttt
ajaa, är på riktigt dåligt humör just nu så det kan behövas!
har inga bilder.
/fridaaaaa

tisdag

godmorgon.

Har precis vaknat, ska alldeles strax gå upp och äta något till frukost. Ser ut som det är fint väder oxå så min förmiddag består nog av att spendera lite tid ute i solen!! Måste även ner på stan och fixa lite grejor sen.

/ tilda

 

sött


monday

god kväll.

På lite bättre humör, kör kurslektionen eller vad jag ska kalla det gick bra. Hade tur att adam & john var där oxå, annars hade jag kännt mig helt forever alone. Kursen var slut vi halv nio ungefär & då var jag tvungen att skynda mig hem för matchen!! Tyvärr dåligt spel följt av dåligt resultat, slutade 2-1 till ukraina. Imorgon börjar vi inte förens klockan ett, då vi ska ha klassens dag med föräldrar. Så ingen träning för mig i morgon, har inte fått spela med mitt lag på två matcher nu på grund av att jag inte kunnat och nu kan jag inte träna imon heller, surt. Men på torsdag hoppas jag inte på några motgångar.

Vi hörs imon.
puss godnatt / t


måndag

Tjabbbba!
Skickade nyss in den sista uppsatsen för 1an så nu känns det skönt! Har bara en redovisning kvar sen är allt pluggande slut, vilket känns ännu skönare! Ska städa mitt rum nu och kolla lite på redovisningen tills imorgon sen ska jag bara slappa! underbart

bild sen nians skolavslutning!
/fridaa

sämst humör..

riktigt onödig dag idag i skolan, speciellt när man bara blir på dåligt humör.. Just nu känner jag att jag inte har lust med ngt alls, jag bryr mig inte heller om någonting. Vill bara sluta skolan nu & som tur är gör vi det om fyra dagar nu, ska man känna så när man ska sluta nian? Nej, vill bara att allt ska bli som det brukar.
Förlåt, ni har säkert ingen aning om vad jag pratar om.. knappt jag själv heller. Skabli skönt och börja en ny skola!

I eftermiddag/kväll ska jag på körskolan för snart är det dags för mig att börja övningsköra!
/ t


ska bli så skönt att få åka iväg med min fina vän!

10/6

tjabbba
är lite stressad, har varit hos vicce hela dagen och nu sitter jag och försöker få en uppsats klar då den ska vara inlämnad imorgon.
Men snart så! Ska packa upp allting också eftersom jag kom till pappa för en stund sen. Vi hörs!
min prins
/frida

söndag.

godmorgon.

Har haft min älskling med mig precis hela helgen, i fredags följde han med mig hem efter skolan & så gick vi på bio på kvällen oxå. Sen på lördag var det mycket fix & lögner, vi skulle nämligen ha överraskningfest för min bror. Vi var ju tvunga att åka iväg och fixa en massa hela tiden och då var vi tvugna att säga att vi skulle göra ngt annat, svårt att hålla minen om man heter tilda johnsson. Men vi fixade det och hans kompisar tog honom till där vi var, och där stod hela släkten och hans vänner. Ni skulle sett minen!! Kvällen var trevlig. Jag och adam gick hem tidigare än mamma ode, somnade och vaknade av hans snarkningar. Älskar det på ngt sätt och sen få krypa ner i han varma gosiga famn under täcket. Tyvärr har han åkt nu, han skulle fixa lite grejer i kalmar.
Ska även spela med b-laget idag vid fem eller ngt, inte sådär jättepepp men jag gör det ändå.

och frida, om två veckor åker vi till GREKLAND!!!!


can't stop loving you.

/ t

söndag

Morsning!
Hade ställt klockan och allt för att åka iväg till gymmet en sväng idag men min hals sa ifrån, tyvärr.
Ska packa allting som ska med till pappa, plugga & duscha sen ska jag träffa min finis. Hörs ikväll!
/frida

la la love


lördag

Tjabbbaa!
Har varit på crossbanan sen 11 idag och kollat på min finis som var så duktig så!
Kom precis hem så ska snart köra till orrefors och hämta vår andra bil sen kommer den här lördagskvällen bestå utav plugg, inte speciellt kul men det måste göras.
vi hörs sen!
/fridaa

lördag

godmorgon.

Min dag igår var ganska så bra, gick i skolan men inga riktiga lektioner. Vid fyra tiden så åkte jag o adam in till kalmar och tittade på bio, och han fick välja så det blev någon tråkig fantasy film typ. När vi kom hem så åt vi och mös och lite så. Idag vaknade vi runt halv elva, så nu har vi ätit och lite så. Ni får höra mer om min helg och mina planer imorgon.

puss / t


inga bilder.

Student!

/frida

fredag

Helluu
håller på att göra mig iordning inför kusinens student!
Mormor kommer strax så måste skynda mig lite, vi hörs sen.
tudii
/ frida

gammal bild

7/6- 2012

Godkvälll!
Spenderade min kväll hemma hos Vicce, men kom hem runt 9-halv 10. Har suttit med en inlämning sedan jag kom hem och nu är jag klar med den ena delen i alla fall. Ska skriva lite till sen ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det student som gäller så jag hoppas på fint väder jag!
hejs
/ fridaaa
har nooolll bilder.

bättre att vara positiv, så mycket roligare!!

dagens outfit: hockeyutrustning.. HAHA
dagens låt: jajaja, med maggio
dagens dusch: nyss, när jag kom hem från träningen.
dagens frisyr: utsläppt + en ishockeyhjälm.
dagens smink: mascara
dagens planer: mina planer var, skola,städa mitt rum & träna. & så blev det.
dagens vill ha: en glass
dagens saknad: det bra vi hade
dagens drog: mina tankar
dagens finaste: min kisse misse
dagens måste: SOVA
dagens roligaste: se alla utklädda idag i skolan.
dagens dricka: vatten
dagens mat: pytt i skolan, men nyss när jag kom hem fick jag nypotatis & lax, gottit!!
dagens mående: under dagen, bajs. nu, helt okej.
dagens sjuka: maaaaaagen
dagens kärlek: min älskling, adam!!!!!

/ t

världens sämsta humör


Är på världens äckligaste humör, har inte lust med ngt. Vill bara krypa under täcket och inte göra ngt alls, men det går inte. Hade utklädningsdag idag, var ishockeyspelare & det var väldigt varmt... Tog av mig det direkt efter att vi tagit korten. Sen hade jag den jobbigaste dagen på hela veckan framför mig & inte gutt att vara på sämst humör då. När jag kom hem var jag tvungen att städa för mitt rum såg äckligt ut,och vill nu att fotbollsträningen ska börja nu så jag bara slipper sen. Orkar inte, ge mig motivation!!
/ t

pluggggg

Tjoo!
Hade 2 lektioner idag så har varit en slapp dag i skolan. Var också på stan en stund efteråt och handlade lite grejer. Och nu sitter jag och väntar på att muffinsen i ugnen ska bli klara så jag kan börja plugga, hehe ;).
Kommer att sitta med detta skolarbete ett bra tag då jag inte har tid någon annan dag i helgen. Hörssss
haha en trött fridaa
/ f

torsdag

morsning!
har inte haft tid att skriva något på ett tag så ja.
Håller just nu på att göra mig iordning för en dag i skolan som består utav 2 lektioner. Dock måste jag fortsätta att plugga när jag kommer hem men jaja. vi hörs!
/frida

onsdag.

godmorgon.

Vaknade för en stund sen, så har precis ätit frukost i sängen bara för det är så tråkigt att sitta i köket och glo. Fick även lite sällskap i sängen idag tidigt på morgonen som inte ville mer än något annat än att mysa. Min goskisse, men ibland vill man bara slänga ut henne. Idag har jag inte min dag planerad över huvudtaget..

/ t

chips & maggio

chips & maggio får göra min kväll som denna, lediga imorgon.. Vart är min pojkvän?? Jo, lanar. puss hej / t

fulhuvud.

tisdag!

tjeena
har varit och är grymt trött idag, blev inte mycket sömn inatt då det var kemiplugg som gällde.. 
men min dag har  bestått av skolan, jobbat, städat mitt rum och handlat med mamma, och nu sitter jag hemma och väntar på mat. Tänkte skriva lite på en uppsats senare också och sen får vi se om min finis dyker upp!
hörs sen!
/frida

tisdag.

tjolahej.

hade två lektioner idag typ, mådde verkligen inte bra. Hade så ont i magen & var trött, men jag tänkte att det inte var så långt kvar så jag härdade ut. Kollade även på den "öppna scenen" idag i skolan, vem som helst fick sjunga. Åt även grillat idag i skolan, så gott. Kom hem runt halv ett, och la mig direkt i sängen och somnade. Ska om en stund åka och städa när frida slutat, och sen ikväll är det träning som gäller.
puss/t


gottit

måndag

trött och vill sova, så min dag bestod av, vakna,sjunga för broder, grattis på 18-årsdagen & till körkortet, skola,hem + adam, äta, vila, gosa, spela match mot bäckebo som slutade 2-2. Bra jobbat tjejor!
gonatt!!
/ t

måndag

tjabbaa
har varit i emmaboda och sen karlskrona hela dagen med skolan så nu har jag precis ätit. Ska plugga en liten stund nu sen bege mig ner till skolan igen för att hålla i brännbollsfesten på denna studentvecka!
ciaaao
/frida

pluggplugg

Tjabbbaa
japp tilda hade rätt har inte haft något internet på hela dagen så har varit riktigt irriterad, haha..
Aja har precis kommit hem till mamma nu och packat upp alla saker så ska sätta mig med kemin igen, hatar det.
/fridaaaaaaaaaaaaa

säger tja, med en cool blick.

Har bara legat i sängen och tittat film idag typ, rätt skönt. Kollade även en halvlek på adam när han spelade, så har nyss kommit hem från trekanten. Han spelade med dom, fråga mig inte varför. Har hunnit duscha oxå, och snart blir det hemmagjord pizza. Helt ok söndag om jag ska vara ärlig.



jag tror jag har svaret på varför frida inte uppdaterat idag.. Hon har nämligen inte internet, om jag inte har fel!!

/ t

/ tilda

godmorgon.

Ingen söndagsångest än iaf, bara lite smått panik inför torsdag vet inte vad jag ska vara på utklädningsdagen än... Egentligen skulle jag vara med adam idag, men han ska spela match idag.. Så idag händer nog ingenting, förutom att jag kanske åker och tittar på honom i eftermiddag.


inga bilder...
/ t

godnattttttttttt

tjabbbbbaaa
har varit helt slut idag hela dagen, så har spenderat den i sängen med lite plugg. Tilda har ju också som sagt varit här så det har varit en bra lördagskväll!
Ligger nu i sängen och funderar helt allvarligt på att ta upp kemi böckerna igen, japp lite konstig är jag nog.
Aja, ska iväg och gymma imorgon när jag har vaknat så ska försöka att inte vakna för sent!
Godnattt ¨
/frida

lördag

Kom nyss hem från frida och jag hoppade in i duschen direkt. Har så fruktansvärt ont i magen nu, det är nu på grund av alla jordgubbar & melon vi åt. Men gått var det, så länge det varade. Håller nu på att ladda ner en film jag ska mysa ner mig i min underbara säng.
Imorgon är det söndag, det innebär ångest.
/ t

love you my friend!!

mitt rum



ja, min tjockis tv är söt.


inte världens finaste bilder och inte avbästa kvalité, men har nu fått min rum som jag vill. Ska nu fixa mig lite och sen kommer frida vid fem så ska vi handla lite tills ikv. Myskväll är på G!!
/ tilda

lördag.

Matchen igår förlorade vi med, 8-2.... lixom, bra jobbat tjejor. Nej, men tre av deras mål var offsidemål. Och om man bortser från själva resultatet så spelade vi faktiskt bra. Men som argast blev jag när min bror lovade att komma och hämta mig på madesjövallen, och jag stod där ett tag och ingen kom så jag började gå lite sakta. Ringde mamma som ringde honom, då var det påväg till orrefors för de trodde jag var hos adam. Som var hos mig, så fick då gå hem efter en blöt,kall & jobbig match.... TACK FÖR SKJUTSEN.
Var så arg när jag kom hem så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, som tur var adam här hemma som lugnade mig lite. Men fy, kunde nog döda någon då.. så jävla arg!!
Men slutet av kvällen blev iaf bra, fick sova min älskling som jag egentligen inte skulle eftersom han ska iväg nu idag. Men han räddade mig lite där.

Ikväll blir det en myskväll hos min fina vän, mys!!


fick en blå fläta på slöjden i veckan!!

/ t

happy feelings

Tjeenis
Har skickat in 2 inlämningar och pluggat både kemi & skrivit på min samhällsrapport, känns bra!
Kom nyss hem från affären med pappa så ska strax kila in i duschen och sen äta.
När jag väl är klar med allt de så beger jag mig till min finis där jag spenderar natten, hejs!
/frida

jag kan dansa


ligger i sängen och tar det lugnt, försöker att bli taggad oxå. Men det blir jag inte, skolan idav var bra på förmiddagen och efter luinch visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Men förhoppningsvis så kommer min älskling och sover hos mig inatt iaf. Men innan det är det match som gäller, både för mig och för honom.

/ t


fredag!

Tjabbbaa
Åkte till skolan för en lektion idag, så slutade vid halv 10. Följde med tuva till stan en sväng men ligger nu hemma framför tv:n och slöar.
Nu när jag ändå är ledig hela dagen så tänker jag göra klart 2 av mina inlämningar som ska in sen plugga lite kemi.
Har egentligen boxning ikväll men skippar den då jag fortfarande är halv sjuk, hatar det.

/frida

I'ts friday friday



nöjer mig med att se ut såhär idag, hoppas även på att denna dag går fort. För ikväll är det match!! Inte sådär supertaggad just nu, men jag hinner nog bli det under dagen!
have a godd day / t

RSS 2.0