ord för dig räcker inte

jag älskar när din arga min när du vet att jag äger dig, du hatar det
jag älskar höra din röst när jag inte hört den på en dag.
jag älskar att du alltid visar vad du vill, även om de inte är meningen att jag ska se det.

jag älskar när du säger ordet "min" när du ska beskriva mig.
jag älskar att du inte tröttnar på mig när jag är jobbig, fast de gör du nog.
jag älskar när du ler mot mig när vi sitter och äter.
jag älskar han

/ tilda

the only creature on earth that loves you more than himself

älskar dig pluttis.
/f

new shoes

nu är dom äntligen mina!!  har längtat såå efter ett par svarta converse så får tacka Tuvas pappa för detta, hehe! :d
/ frida

dagens outfit

har ju bara 2 lektioner idag så har inte orkat fixa mig särskilt mycket, har dratt på mig ett par jeans & en tshirt till de. nahee nu måste jag börja sminka mig lite grann, måste nämligen hinna ta ut pengar också innan skolan. / friddaaaaaaaaaaa

inlägg nummer 1000, woow jag fick äran!

jaha ni.. har ju sovmorgon idag, så hade ställt klockan på 11 men sen vaknade jag precis & då tvingade jag upp mig själv, tänkte att jag har ju lite att göra så japp. Ska gå ut i köket strax & göra en riktigt god frulle till mig själv, äter aldrig någon "riktig" frukost på morgonen när jag går i skolan för jag har inte hittat något som går snabbt att göra men som man även blir pigg/mätt av osv. hah det kommer väl ;)
bjuder på en sjuuukligt gammal bild bara för att liksom / fridaaa

weheartit

idag säger jag godnatt med denna fina bild.
/f

ni behövde inte leta länge, här är jag!

jappp, är hur trött som helst. satans jobbigt boxningspass idag, men riktigt kul!
Har precis ätit & ska kila in i duschen nu när jag skrivit klart detta. Ikväll blir det bara till att ta det lugnt oså, kanske börjar med lite skolarbete om jag orkar.. Eller väntar jag med det tills imorgon, det återstår att se!
Naheni, sitter riktigt fint med sovmorgon imorgon tills halv ett. jo man ska ju inte klaga, hehe.
Ska dock göra lite uppgifter, men det går la fort. Vi hörss, ciaooo/ frida

en tröttare tjej får ni leta efter


tjena,
började känna mig hängig på eftermiddagen och jag var helt konstig, det var till och med en som sa att de lät som jag var full när jag pratade, jahaja. stack till mammas jobb efter skolan idag för att skriva på uppsasten som jag gjort fel på.. så imon blir de ingen sovmorgon som jag tänkt på, åker med mamma till jobbet imon på morgonen.. men även att jag är sjukt trött drar jag mig på träningen ikväll, japp. imon får jag se om jag hinner gymma efter skolan, ska nämligen kanske åka skridskor imon med adam, kanske.. får se.
se yaaaa / tilda

/f

åh är bara tvungen att visa er dessa godningar, eller okej vet ju inte om dom smakar gott men med tanke på hur dom ser ut så ..

be mine

halllloj
ganska lugn dag i skolan idag, slapp nämligen idrotten eller ja vi hade teori i ett klassrum eftersom det är prov som gäller nästa vecka..  Men det tar vi igen ikväll då det är boxning som gäller! taggga, fast nae.. är hur trött som helst, men förhoppningsvis så kommer det snart!
Ska sitta & chilla lite nu hade jag tänkt, leta fram lite recept på cupcakes som mamma & jag ska baka i helgen. Ska nämligen ha det på mitt kalas istället för tårta så mamma ville "öva" lite så dom inte blev så fula. & det tackar man ju inte precis nej till?! haha så gott, ett riktigt kakmonster är vad jag är!
trött & sur tjej i skolan för någon vecka sen ;)
/ frida

I want you more and more

mätt och sjukt trött efter en jobbig träning, hade utomhusträning och planen var helt frysen och hal som satan. Och när jag kom in i omkläningsrummet ville jag bara dö efter löpningen vi hade. Väntar nu på mamma och pappa som har varit i karlskrona som kom nu, ska snart sova <3 <3 <3 <3

jag saknar min älskling, och ja han är gullig när han äter!
/ tilda

weheartit

säger godnatt med denna bild.
/f

29 JANUARI

Har vräkt i mig en massa mat precis så nu är jag trött, haha.. kanske lät dumt men så ligger det till!
Sitter också hemma hos mamma nu så ska väl alldeles strax börja packa upp alla mina satans kläder.. hade varit så mycket lättare att bara ha en skoluniform, tänk vad tid man skulle spara på morgonen. slippa stå vid garderoben i en halv timme, haha.. samtidigt så är ju kläder bland det bästa som finns. Man kan ju aldrig påstå att man slösar sina pengar på kläder eftersom det är något du måste ha? jappjapp den tanken finns alltid i mitt huvud när jag står där i klädaffären & gör slut på alla mina pengar.. ;)
ajaa, ska också fixa mina naglar & lite sånt där fix ikväll.
byeeee ;*
bild sen i måndags då tuva & jag var i pulkabacken, resultat = frida blir mulad, men likaså tuva. trodde min hjärna skulle förfrysa så kallt var det!! :o
/ FRIDAAAAAAAAA

inga bilder .....

fyyy vad trött jag är idag.. Måste väl antagligen klä på mig lite snart, ligger fortfarande i pyjamasen (a) hehe.
ska ner till simhallen sen också, hah guud så jobbigt orkar inte idag. Ska hem sen & bara ta det lugnt, fixa lite inför veckan som kommer osv. hörs sen om jag orkar / f

tjulelululu

tjena,
de blev ingen lugn kväll som jag hade tänkt mig, lukas kom hem vid niotiden och körde ut mig ur huset..... snällt, näe. så de fick köra bort mig till där pappa var så jag fck vara där tills mamma kom och hämtade oss. Hon har vart i väg och när vi kom hem så fick jag lite smink osånt, snäll mamma man har. idag blir det bara en chill dag, famjen åker till karlskrona och jag blir ensam o övergiven igen.... näe men jag borde vä plugga och sen har jag träning vid halv sju så jag klarar mig nog på ett eller annat sätt!

fina smoothies.
/ tilda

söndag = seg dag

godmorgon!
Kvällen igår hos tilda var myyysig, vi gjorde tacos eller ah hon hade redan gjort halva när jag kom men jaja ;). men sen gjorde vi också smoothie & åt massa godis osånt där gott. Lite över 8 kom V och hämtade mig & vi åkte en sväng, kom hem till mig vid typ halv tio då det gick någon film på tv (natt på museet 2). jaoppp, han åkte hem lite över 2 & då somnade jag direkt. Så är ganska trött just nu men ska pigga upp mig med lite kaffe & frukost.
Idag väntas det simträning & sen måste jag packa & allt sånt för jag ska hem till mamma.
/ fridaaaa
gammal bild men men

mys

beger mig mot tilda!
kör på en chill outfit som består utav leggings & en lång tröja. får hoppas att tilda inte bryr sig ;) haha
hörsss

I want more then I need

hej,
precs kommit ut från en lång o varm dusch, kom hem runt två från adam. Sov hos honom ju, därför jag inte har uppdaterat på ett tag. Är nu iaf sjukt trött, men förstår inte hur jag kan vara det egentligen för jag somnade runt halv elva igår kväll och sen gick vi inte upp förrens lite efter elva idag. Tror jag iaf ska gå o vila en stund innan frida kommer till mig så vi ska väl äta lite, sen överger hon mig vid åtta så då ska jag väl titta på gladiatorerna och vänta på att familjen kommer hem som övergett mig hela helgen känns det som. Men jag klarar mig alltid, få väl försöka tvinga diezel o gosa med mig i soffan eller ngt.
vi hörs kanske ikv, puss / tilda

tjänar lite kosing

känner mig så himla duktig! Har städat toaletten, tvrummet & halva köket nu. Men har precis tagit en paus för lite mat, dock är det bara att köra igång igen sen med städningen! Det är tur att vi inte har något stort hus alltså! haha.. Måste också hinna med att duscha& fixa en massa innan jag åker till tilda runt 5. Så vi får se om vi hörs!
/ frida

lördag

morsning!!
vaknade för en stund sen så har precis fixat ihop lite frukost oså dära. Vid halv 12 kommer mammsen och hämtar mig för vi ska ner till stan en stund. Sen ska jag hem & städa hela huset, ska ju nämligen åka iväg till både London & Grekland, & jag måste betala min flygresa till Grekland själv så nu ska här tjänas pengar! hehe
/ fridaa

fredagsmys

dålig kvalité men men..
har precis ätit en väldigt god kycklingsallad med vitlöksbröd till.
Nu blir det lite film mys med vindruvor osv, känner mig så nyttig ikväll. hehe
trevlig kväll, pusssssss / fridaa

scaaaaary

Har kommit hem från affären för en stund sen = kylskåpet fullt. Pappa har bärt in en massa ved, tagit fram flugsmällaren (för eventuella äckliga spindlar) osv. Är nu redo inför en natt utan pappsen, tur jag har min kusin på andra sidan staketet! Nehee nu ska jag gosa ner mig i soffan & invänta tuva! hörsss snyggingar
/ frida

fredag

tjabbaa tjena hallå!
skolan idag var ganska chill, bara 3 lektioner & ena bestod av film så jaoo. Klarade mig igenom den dagen också!
Sitter nu och är fruktansvärt hungrig, men orkar inte hämta något att äta hehe.. När pappa kommer hem så ska vi åka & handla lite gott, för ikväll kommer tuva hit. mysigt, japp!
mysig bild.
/ fridaaaaaaa

en tänkvärd text.


...

åhhhh vad jag vill ha en hund!!!!!!!

drog till sibylla efter skolan för att adam skulle äta oså, sen drog jag hem
och har pluggat och städat mitt rum. Har även duschat och ska nu bara ta
det lugnt hela kvällen, funderar på o sova tidigt ikväll för imon ska jag till
stor stan orrefors till min älskling.
puss/ tilda

skor.

måste bara visa er mina älsklingar, eller ja mina är dom ju inte men i mina drömmar så ;). är helt käär i dessa skor. ni måste ju bara förstå mig?
/ frida

kahfakf

tjohoo
Bara 3 lektioner idag, eller ah missar sista lektionen som är vid halv 3. Eftersom jag ska till sjukhuset och gå igenom massa tills jag ska ta mitt nya ryggmärgsprov, jaooo.
Ska äta något nu sen kommer mamma & hämtar mig!
heidååå/ frida

I think I saw you in my sleep.

tjena,
onödig dag i skolan idag, gjorde egentligen ingenting. Slutade vid halv tre så jag gick till mammas jobb och fortsatte med den äckliga uppsatsen. Mamma slutade vid fyra så då åkte vi och handlade och nu har jag pluggat lite på engelskaprovet, och jag borde börja lite med musiken oxå..... dö för skolan just nu! Men imon har vi ett prov gjort iaf, behöver få bra betyg på det nu oxå eftersom jag vill höja mig i engelska. Ska plugga lite på musiken nu och sen blir det träning vid åtta så vi hörs inte mer idag! / tilda

stressig dag..

sorry för sämst uppdatering..
men gick i skolan till lite innan 3 & sen stressade jag hem, vid 4 var det rugby träning som gick bra. fick mig några smällar men sånt får man väl ta ;). Har precis duschat nu & ska snart äta, beger mig sedan mot min sötis.
heidååååååååå/ frida

kläder kläder & kläder.. & SKOR

jahajaa, sitter här & kollar på en massa klädsidor, ååh vad jag bara vill köpa köpa och köpa!!
men kan ju sätta stopp för det med en gång eftersom jag har ca 200kr på mitt konto.. & jag måste spara alla mina pengar som jag kan lyckas få tag på för i mars drar jag & tuvis till London, underbaaaaaaaaaaaart! Då ska det shoppas, gud vad jag längtar! & ännu bättre, imorgon är det 2 veckor kvar till min födelsedag (a) !

/ frida

inte något att skriva..

tjeeeennis
skolan idag var jobbig, hehe. Har varit så trött hela dagen så idag blir det bara till att ligga hemma & slappa hela kvällen! gud så skönt! heidåå /frida

på mammas jobb!

känner mig rätt cool som har ett eget kontor för dagen, mamma drog med mig till jobbet idag på morgonen vid halv åtta för att jag skulle kunna börja skriva på min uppsats. För jag har bara wordpad på min dator o det suger, så jag får jobba på den här istället. Hade egentligen sovmorgon till kvart i tio idag, så jag funderade lite på vad jag gjorde uppe egentligen.. Mamma körde mig till skolan vi halv tio tiden då för att ha spanska och sen slöjd. Sen hämtade hon mig och sen nu har jag jobbat lite mer på min uppsats så nu är jag nästan klar med den. Bara lite kvar känns rätt skönt, sitter fortfarande på mammas jobb och ska snart gå o möta adam sen går vi hem till mig. Så vi hörs väl ikväll!
/ tilda

det finns bara du

Blev en spontan tropp till svartbäcksmåla för lite pulkaåkning med Tuva! Dock var det några ungar som ville tävla med oss så självklart ställde vi upp! hehe, slutade med att vi låg begravda i snön och snö i hela ansiktet osv men så värt det (vi vann).  jaja kaxiga små ungar var det! guuud..
ajaa, var hos tuvis en stund efteråt & pappa hämtade mig vid 9 typ. Så nu har jag tagit plats i sängen med lite varm mjölk & ska sova om en stund, heeeelt slut..
godnatt/ frida

det känns även om du inte tror det.


adam hängde med mig idag efter skolan men sen helt plötsligt skulle han
på träning som var redan vid fem... så vi han typ inte vara, vi kom hem o
åt sen stack han men han kommer till mig imon förhoppningsvis. Satte mig
och pluggade men det gick åt helvet eller jag har gjort spanskan och sen
nu skulle jag skriva på so-uppstatsen men det blev bara jobbigt och knöligt..
och se sen nu skulle jag öva på engelskaprovet, men så skulle jag göra det
på datorn på en sida men den är helt cp så nu har jag bara musikprovet o
pugga på, får väl plugga på resten imon då.
ikväll blir det träning, rätt skönt men hörde ryktes om att vi ska springa mkt
idag, kul!!!
puss / tilda

mitt hjärta.

tjosan i troooosan!
har precis kommit hem från skolan, är hur trött som helst.. Men otroligt glad över att det är snö ute, förutom att det tar hur lång tid att cykla till skolan men det är väl sånt man får ta!
Ska bara ta det lugnt idag oså, ska dock ut & göra en jätttteeeeeeee stor snögubbe sen (om jag orkar) hehe..
haha mobbad bild, men jajaaa / frida

..

känner mig hur depp som helst, förlåt för att jag bara gnäller oså men är så arg, ledsen o besviken vill bara lägga mig ner o lipa. denna veckan gör mig ännu mer gråtfärdig, två prov en uppsats och två läxor.. åhhhhhh, har iaf tre månader med min älskling imon men just nu piggar inte ens det upp mig. jag vill åka till grekland nu med min fina vän och bara skita i allt här hemma.... näe, jag är deprimerad.... FÖRLÅT FÖR JAG AVREAGERAR MIG HÄR! men iaf, dööööööö!
/tilda

miss you

tillbaks efter 5år!

Har precis kommit hem från simträningen, saaatan vad gutt att vara tillbaks igen! Nu ska jag äta lite & sen bara vila upp mig lite inför skolan imorgon! hej så länge :d / fridaaa

don't talk to me

börjar gråta vilken sekund som helst, arg som bajs.....
okej, det var omoget men jag skiter i det nu.
vi hörs när jag är på bättre humör om typ femtio år
/ t

kärlek till snön

haha åååh vad jag älskar snö!! Har längtat efter detta så länge! underbart ju att se lite vitt på marken, hehe.
Funderar på att gå ut & göra en snögubbe bara för att liksom, man kan ju inte missa att göra det bara för man snart är 17år?! 
/ FRIDA

så förvirrad.

Har precis vaknat så ska väl få i mig lite frukost oså snart. Ska packa ner allting som ska med till pappa också, de tar ju sin tid.. byeee/ frida

vi börjar om igen.

tröttna inte på mig älskling.


haft en bra dag här ja, och jag är sjukt stolt över 97orna idag som är
bäst i småland och de är vidare oxå! imorgon är det vår tur samling
kvart i tio och sen jävlar, tror jag är rätt taggad och jag ska göra så
gott jag kan!
men ska nu kolla film o sova snart. / tilda

mys

beger mig till min gosepluttttt
/ f

lite nytt sådärrr

Har färgat håret & hållt på med mitt rum i stort sett hela dagen, men nu har det blivit så klart som det kan bli på en dag utan att ha varit i en massa affärer. Har plockat av lite hemma, så blir väl lyckat tills mamma ser att jag har varit & knyckt hennes grejer (a). hehe
här har ni lite bilder på hur det blev.
ja som sagt är det ju inte klart på långa vägar. Men är nöjd än så länge!
/ frida

lördag.

godmorgooon!
blev upptvingad vid halv 10, så nu håller jag på att göra mig irodning. Ska iväg till min gammelmormor & hämta ett skrivbord bland annat. Ska göra om lite grann i mitt rum, vi får la se hur det blir! Ska också färga håret idag, så jag känner mig lite fräschare. Vi hörss / frida

slappppis

haha sitter hemma & roar mig själv.. är så sjuuukligt trött, funderar på att gå & lägga mig snart alltså.
hehe / frida

säg något.

är ganska så seg nu efter boxningspasset, dock var det inte så jobbigt för jag tog inte ut mig lika mycket som innan för hade en sjuuuklig mensvärk. haha men man håller ju på att dö ändå, haha så go träning de där!
Har i alla fall duschat & ätit nu, ska snart bege mig ner till tv;n & kolla lite grann. Blir bara lite slapp hemma ikväll, götttt.
ha en bra kvälll, heidåå/ frida

de säger att du verkligen menar det

tjena.
skolan gick rätt fort idag, och nu sitter jag här o segar. har städat mitt rum oså, funderar på att vila en liten stund tills jag ska träna vid halv sju och efter det kommer min fina pojkvännis hit och sover här. Imorgon blir det förmodligen en dag i sporthallen för o kolla 97orna när de spelar sm, och på söndag är det min tur! Lite nervös, men det ska väl gå bra hoppas jag. vi får se om jag hinner uppdatera ngt imorgon!
/ tilda

- noll nya bilder.

helgggggg

Slutade vid 11 idag, stannade kvar & åt med de var ingenting för min smak så får väl äta snart här hemma innan jag kilar ner till sjukgymnasten vid 1. Ska iväg & handla lite med pappsen efter de & sen ikväll är det boxning som står på schemat! Vi hörss efter den guuuys / fridaa

du är den finaste på jorden för mig.

Är riktigt trött just nu, har precis skickat iväg en massa länkar till pappsen gällande födelsedagspresenter, hehe (a).
naaej men måste ju önska mig en massa pengar eftersom det bär av till London & sen till Grekland. Men det är ju inte kul att bara få pengar.. så har önskat mig lite saker till mobilen & en onepiece osv.
& med detta säger jag godnatt!
/ frida

torsdag

guuud vilken dålig uppdatering MEN jag gick i skolan till 3 & sen stack jag iväg till Måns direkt för lite jobb. Har precis kommit hem & lassat upp med lite mat. Så resten av kvällen kommer att bestå utan slappp & en varm dusch, för mina fötter är nog förfrusna..
/ frida

run run run

lång skoldag men jag tog mig igenom den men ovanligt
mycket skratt i slutet av dagen, men den går ändå rätt
fort när man inte har så långa hål mellan lektionerna.
stack till gymmet direkt efter skola och almina skulle
oxå dit så, och det gick väl bra. hjälpte till lite med maten
när jag kom hem så nu väntar vi bara på att pommesen ska
bli klara, är sjukt hungrig nu!
puss / t

vill ha sommar med min fina vän!

oj vilken dag..

efter att ha suttit i kanske 5 timmar & pluggat konstant för att få in något i huvudet bröt jag ihop, fattade knappt någonting efter all den tiden. Så blev så irriterad på mig själv, slutade med att jag la mig ner på golvet & grät.. Jaja så går det när man ska kunna allt.. Nu har jag i alla fall blivit ifråntagen min mekanik bok, haha känns ju konstigt att säga så.. Men jaja, nu är det bara till att sätta igång med spanskan!
heidåååååå / frida

sorry

hejsan,
vi har så sjukt mkt i skolan just nu och jag lovar
att uppdatera när jag har tid, men just nu måste
jag hinna med allt i skolan och träna osv..
/ tilda

sann romans - medina

tjabbbaa!
fick sluta tidare idag, sååå underbart. Vi fick skippa de sista 2 lektionerna så kom hem för en liten stund sen, göttt.
Dock ska min dag bestå av plugg, med det jag verkligen älskar mest.. MEKANIK i mitt hjärta, fast nä.
Kommer ju att avlida under dagen, men ett  prov är ett prov så det är väl bara till att sätta igång. Får peppa mig lite med att det är den sista mekaniken vi har, wihuuuu.
/ fridaaa

du är min, bara min.

halllloj!
åkte till Antonia direkt efter skolan idag så hon hjälpte mig lite med mekaniken & med matten. Suuuper ju att ha en sån snäll kusin!
Ska snart äta & sen fortsätta plugga..
hörsssssssss / fridaa

bläääääää

sitter här & försöker plugga dock går det rakt åt helvete för jag fattar aboslut ingenting..
näheee, ska väl försöka att koncentrera mig lite till så får vi se hur det går.
bild sen nyår.
/ fridaaa

mot oghallen!


mot og för fotboll!!!!!!
/ tilda

tell me a lie, and try to make me believe it


tjena, ville bara hem hem hem idag i skolan. Hade ingen lust med något
över huvudtaget idag men jag kämpade mig igenom dagen iaf! När jag
kom hem satte jag mig och pluggade lite direkt medans jag åt en macka.
Vi har sjukt mkt nu de här veckorna som kommer, plus att nationella börjar
i februari så den sjunde febrauari har vi vårt första nationella i ENGELSKA :(
vill bara börja gymnasiet nu, fast nä de vill jag inte heller.. åhhhh, hoppas
träningen gör mig på lite postiva tankar!!!!!
/ tilda

you are perfect, for me.

tjabbaaa!
fick sluta lite tidigare idag så kom nyss hem, ska plocka iordning lite på mitt rum nu så det inte ser allt förjävligt ut..
Ska jobba lite senare & plugga också så blir en dålig uppdatering från min del idag! men tror ju att ni överlever ;)
/ fridaaa

morsning korsning grabbbbbar!

var sjuuuukligt trött idag när jag vaknade så har typ inte orkat fixa mig alls mycket, hehe aja vem bryr sig?
Börjar dagen med en mattelektion utan lärare sen idrott,lunch  & sen en redovisning. Slutar vid 2 så vi hörsss
/ fridaaa

lalala


tjena, på förmiddagen åkte jag & mamma till sandvik och fikade hos
jenny mammas gamla kompis. Jag hade inget för mig så jag hängde med,
ville verkligen träna idag men eftersom jag inte tränat på några veckor och
fortfarande inte är helt frisk så vorde inte det bästa att börja med löptestet
så jag tränade inte fotboll idag. Men mamma drog med mig på cirkelfys på
friskis det var ju ingen löpning och kondition så, men shiet vad jobbigt det var!
Men imon så sätter jag igång med fotbollen oxå, hoppas verkligen inte jag blir
sjuk igen för då tar jag nog livet av mig, BOKSTAVLIGEN!
/tilda

dålig dag.

guuuuuuud vilken migrän jag har haft idag, så det blev ingen träning för min del!
har bara legat & sovit typ hela dagen, men pappsen var så snäll & hämtade kebab till mig så nu har jag precis mumsat i mig det. Ska kolla lite på tv nu & sen beger jag mig hem till mamma.
/ frida

titta vad man kan hitta!

kollade igenom min gamla dator som min pappa har nu & hittade massvis med gamla & roliga bilder!









jaa, detta var ett tag sen & jag måste ju säga att vi har förändrats!
/ fridaaa

söndagsfixxxx

hellluu sötisar!
Var hos Victor igår, runt 22.30 tiden åkte vi in till Nybro och träffade lite folk, SATAN SÅ KALLT kom hem runt 1 i alla fall & då gick jag och la mig direkt. Så min kväll igår var toppen!
Sitter nu och äter frukost, ska väl börja packa ner allting som ska med till mamma sen & sen måste jag kolla upp när simträningen är .. måste också börja plugga lite smått, bläää..
bild från Kreta. har verkligen inga bilder..
/ fridaaaa'

finns det någon som kan göradig svag?


haft två jättebra dagar med min finaste, har precis kommit hem och vi
har ätit o lite så och nu ska jag ladda fram med lite godis till gladiatorerna.
det blir alltså en lugn kväll hemma med mina föräldrar får dock se hur länge
jag står ut med de, men det återstår och se. Om ni får ett argt inlägg ber
jag om ursäkt i förhand! haha.
puss / tilda

en lång runda

har precis varit ute & gått med tuva i några timmar, så skööönt! men nu är jag riktigt seg så ska snart ta mig en dusch & äta lite. Lite senare beger jag mig ut till vicce. Vi hörsssssss / frida

hemma för en stund

har sovit hur gott som helst inatt faktiskt, vi vaknade väl
runt tio typ. Och han skulle in till kalmar och jag orkade
inte hänga med så de körde hem mig så nu har jag duschat
sen så hänger jag med de sen när de är påväg hem. Vet
inte när jag kommer hem riktigt men det är sånt man märker,
puss / tilda

lördag

har precis vaknat så nu har jag gjort mig en god frukost, mummaa.
Det blir till att gå en långrunda sen med Tuva & sen får vi se vad som händer.
ciaooo / frida

trötttttttttttttttt

halllooo
Ganska seg nu efter boxningen men det var riktigt härligt att träna igen! Nu sitter jag här i min ensamhet medan pappa är på bio, håller faktiskt på att laga mat. Lasage får det la bli ikväll! Ska bara gosa ner mig i soffan sen med en godispåse & lite gott framför något bra tvprogram.
heidåååååååå / fridaaa

maghelvetet...

har för jävla ont i magen, men min idiot mage ska inte få
hindra mig från en kväll hos min älskling. kommer hem
imorgon, så vi hörs då!
/ tilda

boxning

taggad för träning! haha naae.. somnade en stund förut & är helt slut just nu men ska pallra mig iväg ändå, lär ju bli piggare sen!
/ f

äntligen helg!

tjolahopppsan!
har varit en go dag, började med samhällskunskap med en ny lärare som verkade riktigt bra! Efter det hade vi flyttat fram svenskan pga att engelskan var inställd så ah, vi kollade på film i alla fall & fick sluta vid 11.
är hemma nu i alla fall, dock var det som värsta spinningpasset hem. motvind i hela 5km trodde jag skulle döö..
Ikväll blir det boxningsträning också, har inte tränat på nästan hela jullovet pga att jag varit sjuk så nu är det väl dags att komma igång igen!
Vi hörsss
saknar min milia
/ frida

it's love, I know that.

har precis fikat lite för mig själv, kände att jag var värd lite kladdkaka & kaffe bara för att liksom. hehe
& har också hunnit med att sortera ur min garderob så nu är det precis att alla eller ja hälften av mina kläder får plats (har ju hälften hos mamma typ).  nu ska jag fortsätta titta på tv sen sova!
gulllllllig bild på tilda sen hennes födelsedag!
/ fridaaa

ska vi göra ngt äckligt baby


hemkommen från skolan för ett tag sen, blöt och kall så jag sa därför
hoppa in i duschen om en stund. Sitter och funderar på att börja lite
smått på buddismen eftersom jag var duktigt att göra klar hinduismen
igår, det är egentligen till nästa vecka så nä jag orkar inte. Imon ska
jag sova hos min fina pojk förhoppningsvis.
har inte så mkt mer o berätta så pussar / tilda

my prince

hallloj!
har varit en chill dag i dag pga av att vi hade 2 lektioner som var inställda så istället för att sluta vid 15.50 slutade jag vid 14.15! götttt
har varit nere & handlat med pappa en stund, köpte mig nya simglasögon & badmössa eftersom simningen börjar på söndag igen.
Så nu ligger jag i sängen & fryyyyyyser satan så ska nog ta en dusch sen & bara ligga och ta det lugnt framför tv:n.
Måste också rensa ur min garderob pga att mina kläder har liiiite svårt att få plats.. hehe, får nog ligga lågt på shoppingfronten nu ett tag framåt ;) ..
/ fridaaaaaaaaaa

det finns ingen väg tillbaks


hej, adam följde med mig hem & nu måste jag plugga!!!!!!!
puss / t

så kallt.

uups, har inte varit hemma på hela dagen så har inte kunnat skriva något.. Guuud vilken seg dag det har varit idag, kändes som om lektionerna aldrig ville ta slut!
Kom i alla fall hem från Victor för en stund sen så nu ska jag äta & sen göra klart en mekanikuppgift.
Såå vi hörs nog lite senare!
vill ha sommar, så kallt ute nu..
/ frida

så jävla coolt





/ tilda

stressig dag

halloj!
blev väl nöjd hos frisören tror jag, syns ju inte så mycket & det är bra enligt mig eftersom jag inte vill bli av med mitt hår! (a)
Har också hunnit med att kolla på gamla filmer sen när jag var liten, haha vilket ego jag var när jag var liten.. menmen haha ;).
Nu har jag lagt mig i sängen med datorn för att skriva klart insändaren tills imorgon, läsa ut boken tills imorgon & att öva på en redovisning som vi ska ha imorgon! & där säger jag hejdåååååååå
/ frida

I want to be free.. but with you

"när jag har dig behöver jag inte fejka mitt skratt"


Slutade redan vid fem i tolv idag och de kommer jag göra varje tisdag nu,
guttans. Stannade och åt i skolan för jag orkade inte laga mat när jag kom
hem, sen idag på morgonen hade mamma tagit min cykelnyckel så hon fick
skynda sig hem och hämta mig och köra mig till skolan. När jag kom hem så
sov jag en stund och sen fick jag en ansiktsmask när jag var på ansikts-
behandlingen,så jag kletade på den och satt i lite fotbad. ska nu hjälpa till
o tvätta oxå, gud vad snäll jag blivit!
puss / t

mot frissan

tjohoo!
precis hemkommen från skolan nu, fick sluta lite tidigare så det var braa! Ska äta någonting nu & sen vid 4 ska jag vara hos frisören & klippa mig, hoppas verkligen inte det behövs klippas mycket!
Vi hörs när jag har kommit hem!
/ frida

så man vill somna varje natt




/ t

you know that I'm crazy bitch


precis varit ute & gått en runda, blev dock inte så långt eftersom min
jävla näsa inte slutar rinna.. men nu kanske alla äckliga baciller åkt ut??
mysigt det lät va, gick och la mig och kollade på tv en stund förut o
somnade och sen när jag vaknade sa mamma att jag låter som en gris
när jag sover... ja, tack! Ska nu snart hoppa in duschen och om jag är på
bra humör kanske jag till och med hjälper till och laga mat tills ikväll.
puss / tilda

en känsla jag inte känner igen.

bläää vad trött jag är idag, har varit i Kalmar på sjukhuset en ganska lång stund idag men det verkar att gå framåt i alla fall!
Nu ska jag lägga mig & plugga lite grann sen bara ta det lugnt eftersom jag knappt har sovit något inatt.
/ frida

say you do


hej, kom precis hem från skolan så jag tog med mig lite macka &
oboy. hade spanska sista lektionen hade vi spanska och jag verkligen
hatar det, har alltid en timme och de känns som femtio år vaje lektion..
I eftermiddag händer ingenting eftersom jag inte ska träna för jag blir
aldrig bra från min förkylning, så denna gången ska jag bli riktig frisk
innaan jag börjar igen! Funderar däremot på att ut o gå en runda sen
eller ngt, får se om jag orkar.
puss / t

smile

gokvälll hörrrni!
har varit hos min goseplutt hela kvällen så nu kan jag gå & lägga mig med ett leende på läpparna! även fast det är skola imorgon..
godnatt!
/ frida

ångest!

ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har ju varit tvungen
och njuta nu de sista dagarna på lovet. Och imon är vi taggade
för skola....eller??
inte alls sugen på det, speciellt inte med vår klass men nu är
det sista terminen och då ska jag ta mig fan höja mig i
fler ämnen! har oxå beslutångest om jag ska duscha ikv eller
imon på morgonen, svårt beslut!
Verkligen ångesten växer inom mig just nu och det blir värre
när jag vet att inte adam kommer till skolan imon.... aja,
puss  / tilda

älsklingsadam som älskar vara med på bild!

min fina

tjohooo
har precis kommit hem för har varit & övningskört med mamma en stund, gick faktiskt riktigt bra måste jag säga!
nästan lite stolt över mig själv.
Nu ska jag i alla fall packa ner allting jag ska ha med mig till pappa,duscha skriva klart en grej i svenskan. Vid 3 ska jag till alexander för att göra klart en skolgrej.. & efter det beger jag mig till min saknade V.
så det kommer inte bli så mycket inlägg från mig idag!
/ f

weheartit.com

/ f

sluuuuuuuut

sorrryy för sämst uppdatering idag men jag har knappt varit hemma.
Åkte till mormor vid 1 & kom hem nyss, övningskörde lite innan vi körde hem, känner att det är dags att komma igång nu!
Ska i alla fall träffa arek en stund sen & sen kommer tuuva till mig ikväll. göttttttt
att vi två aldrig kan vara normala på bild..
/ f

mot ishallen....

jahaa, uppe med tuppen idag känns det som. Men bara för jag är en sån snäll vän så ska jag med tilda ner till ishallen en stund, måste dock hem runt 12 för vi ska iväg till min mormor och äta & lite. Vi får se om jag hinner skriva något innan jag åker till henne, annars hörs vi senare. pössssssssssssss
/ frida

blää

jahaaja tråkig fredagskväll detta, mamma tvingade mig laga mat & äta även fast jag inte var hungrig. Är trött och har ont i magen, V kommer antagligen inte ikväll så får spendera min kväll hemma alldeles själv med vår jobbiga hund som jag har blivit tvingad att ut och gå med också .. Får väl roa mig med att skicka alla bilder till tilda som vi tog idag.
ja vad mer kan man säga, sääääääämst fredagskväll.
/ frida

trött & ont i magen


har precis gosat ner mig i soffan, fick så sjukt ont i magen förut.
ska sätta på någon film nu och ta det lugnt tills ikv då det förmodligen
blir nybro open, blev en del bra bilder med frida idag oxå.
saknar min adam redan, även fast jag träffade honom i morse.
aja, that's life and life sucks.
/ t

lite nytt

Nu har Tilda precis åkt, vi fixade i alla fall en ny header som vi blev väldigt nöjda med. (om ni inte ser den, tryck f5).
Nu kommer min dag bestå utav film& att städa mitt rum, sen ikväll får vi se om V kommer eller inte. Det är ju sånt man märkeeer.
ciaooooooo
bara för att jag inte tycker om att vara seriös..
/ frida

kfhsk

kilar in i duschen sen kommer tilda, heidååååååååå!
/ f

`

godmorgon,
jag har faktiskt varit uppe sen lite över sju idag för
jag har varit i ishallen och kollat fotboll. De ska spela
igen vid ett typ, får se om jag hinner dit och titta. Ska
nu snart nämligen till frida och vi ska ta lite kort,
vi hörs / tilda

aldrig ska jag sluta


ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat idag men adam kom med
bussen lite över elva, så vi har bara myst och sovit lite idag. Och sen blev
vi godissugna så vi gick ner till willys och köpte lite, lite senare drog vi ner
till nybro open. ska dit imon tidigt bara för att kolla på adam och sen måste
jag direkt till frida för vi ska ha fotodag, ska väl dit på kvällen sen igen åxo
för att kolla på pappas lag lite.
puss / t

skolarbete på ett lov???

hellluu!
Amanda åkte för ett tag sen så tänkte sätta mig med lite skolarbete men nähee det ville inte som jag .. Så ska väl antingen skriva en insändare nu,läsa boken eller kolla på film.. Aja jag får väl ta och börja nu så det blir klart, heidåååååå!
/ frida

lite att längta till!

igår blev det bokat & klart!
Den 25 juni åker Tilda & jag till Grekland & där stannar vi i 2 veckor så vi kommer hem den 9 juli!
så underbaaaaart, min familj har nämligen hyrt ett hus där pga av att vi först tänkte köpa ett hus där nere men vi bestämde oss för att hyra & se hur det va. Så vi får se hur det blir sen, om vi blir ägare av ett hus i Grekland lite längre fram. Skulle vara hur underbart som helst!
Så nu har vi i alla fall något att se fram emot i sommar, götttttt!
sen förra gången tilda var med mig utomlands, i Bulgarien.
/ frida

blabla

tänkte gå & lägga mig lite tidigare igår så jag inte skulle sova för länge idag men självklart får jag sån äcklig och jobbig hosta så jag låg nog uppe till 1 ändå.. Vaknade i alla fall runt 11 så nu har jag precis ätit.
Vid 2 ska jag iväg till sjukgymnasten för att rätta till min rygg igen& lite massage på det, götttt.
Efter det så kommer amanda hit, riktigt länge sen nu!
gammal bild på mig& mandis.
/ fridaaa

du vet att du alltid har mig, men jag vet inte att jag har dig.


adam tror han är cool när han leker med elden, okej han är cool.
nej, men träningen gick väl sådär är fortfarande inte redigt frisk,
men jag kämpade mig ner dit iaf för att få vara med i helgen och
spela och det fick jag med. På fredag är det torsås som gäller, börja
tagga redan nu kanske, fast nä. måste kolla busstider åt adam nu
eftersom han tydligen inte kan det själv, imon kommer han till mig.
Mys på det, ska kolla barnen i bullerbyn nu bara för jag älskar det,
ihihhi.
/ tilda

wooopa

gjorde en ny header lite snabbt bara för den andra inte alls blev bra så denna får duga så länge!
om ni inte kan se den tryck på f5 :)
/ FRIDA

du har det jag vill ha


skyll inte på mig för sämst uppdatering idag, har varit i orrefors hela
dagen. Kom hem för ett tag sen och ikväll ska jag försöka mig på lite
träning så jag kan vara med och spela i helgen. Inget kul o skriva
annars förutom att pappa kom hem med ett par låga converse till mig
idag. han har varit i london så det är därför, tack pappsen!
/ tilda

alla är vi olika

ni får skylla på tilda för uppdateringen idag tycker jag ..
kom hem för en stund sen från Kalmar, Tuvis är ju för go hon jag drog med henne till tokiga ture för jag ville ha lite godis till filmen & då drar hon med mig till coop för hon vill ha banan,apelsin& en drickyoggi till filmen..
jajaa vi alla är olika! Filmen var i alla fall bra & nu ska jag bara ta det lugnt. kolla på film & chilla hela kvällen, helt okej kväll får jag medge!
vet inte riktigt vad jag gör med munnen men ajaa, min outfit idag har bestått av ett par höga jeans med en grön blus med vita prickar.
/ frida

alla är vi olika

ni får skylla på tilda för uppdateringen idag tycker jag ..
kom hem för en stund sen från Kalmar, Tuvis är ju för go hon jag drog med henne till tokiga ture för jag ville ha lite godis till filmen & då drar hon med mig till coop för hon vill ha banan,apelsin& en drickyoggi till filmen..
jajaa vi alla är olika! Filmen var i alla fall bra & nu ska jag bara ta det lugnt. kolla på film & chilla hela kvällen, helt okej kväll får jag medge!
vet inte riktigt vad jag gör med munnen men ajaa, min outfit idag har bestått av ett par höga jeans med en grön blus med vita prickar.
/ frida

uscha vilket väder

godmorgon eller godförmiddag!
Idag står det bio på schemat med Tuva, den är dock i kalmar & igår stod det på KLT:s hemsida att det kanske inte gick några tåg/bussar men vi får hoppas på det bästa. Ska hem till pappsen först och äta lite oså dära. Bion börjar vid 3 så vi hörs inte på ett tag.
ciaoooooooooo
pappsen& lady i somras
/ frida

ingen bra header.

både jag & tilda tyckte att vår nya header inte blev speciellt snygg så vi ska fixa den snart, problemet är att vi blir aldrig bra på kort tillsammans tildus&jag .. hehe men vi ska försöka lyckas!
Kanske får bli en liten snabb gjord nöd-header eller så fram tills dess ska se om jag hinner göra någon :) vi hörssssss / frida 

woooopa

sticker till Tilda, får bli ett par höga shorts med tights under & en blommig blus till de! heidååååååååå

bråttom

skulle inte vaknat så sent som jag gjorde, har nu lite
bråttom ska på ansiktsbehandling ska vara där om tjugo
minuter. vi hörs efter det / tilda

rubrik.

tjenixeen!
Har nyss vaknat så sitter & äter frukost just nu. Sååå skönt att få sova idag!
Skulle egentligen ha tränat idag efter tilda hade varit på något grej med ansiktet men jag skrev just till henne att jag hoppar de, alltså jag är inte frisk än helt sjukt.. Började ju liksom dagen innan julafton men men så går det väl när man inte ligger still & vilar (a).
Ska i alla fall träffa tilda sen så vi får se vad vi hittar påå, ciaoooooooooooo :)
/ f

du sa, jag vill ha dig hos mig tills jag dör. det hoppas jag!


haft en mysig dag med min fina pojkvän och kan inte säga annat än
att han är bäst, ja efter mig dårå.
kom hem runt niotiden typ, så jag och mamma låg och kollade på film
och sen så har jag nu laddat ner två filmer och sen var lite läskig så
jag stängde av den, får kolla på den med någon. ska nu titta på eva &
adam fyra födelsedagar och ett fiasko, tröttnat aldrig på den filmen.
imorgon ska jag få ansiktsbehandling som jag fick i julklapp, så sjukt
skönt ska det bli och välbehövligt! nu ska jag titta film och sova.
puss / tilda

slappdag, men imorgon kör vi på träning igen!

uschaaa, är helt slut ..  har bara suttit och degat idag sen jag kom hem efter gårundan med tuvis.
Har bland annat kollat på en film som heter In time som var riktigt bra faktiskt, den rekommenderar jag!
Ska fixa mina naglar nu sen läsa lite i en bok som ska vara klar tills vi börjar skolan.. blää fick börja om eftersom jag inte har fattat boken alls, kul NAE.
har suttit och gosat i min morgonrock som jag fick i julklapp hela dagen.
/ fridaaaa

i'm not a backup plan, and absolutely not a second choice.

var ute & gick med tuva i 2 timmar förut & känner att det nog är dags att städa mitt rum, ligger kläder överallt.
ciaaooo/ f

godmorgon.


ser ju lagom trött ut på bilden, men det är för att jag är trätt oxå.
skulle tagit bussen till orrefors idag på morgonen, men jag hann inte
med den så mamma kommer snart och hämtar mig och kör mig till
adam. ingen träning för min del ikväll heller, har blivit förkyld och
äcklig igen :( men vi hörs nog något ikväll!
/ tilda

2012.01.02

tjosan i trosan!
var hur trött som helst igår när gästerna kom hit men sen när dom sa att kalle & chokladfabriken gick på tv blev jag överlycklig och jätte pigg, älskar den filmen! hehe..
ajaa V kom till mig också när fam. Hammenstrand hade åkt hem, men efter ett tag så hamnade vi hemma hos honom så ah han skjutsade i alla fall hem mig så kom hem runt 12.
Tänkte att det skulle vara så skönt att få sova ut idag men nähe! Vaknade vid 20 över 7 idag, sen låg jag och försökte somna om, jaa det gick ju som det gick. Bestämde mig i alla fall för att ge upp vid 10 typ så nu har jag precis ätit frukost. Ska väl klä på mig snart och bege mig till pappa för att hämta lite grejor.
Sen blir det till att ut & gå en långrunda med Tuva, hoppas det inte är kallt ute!
en sån här skulle inte sitta helt fel!
/ FRIDA

2012

förlåt för att jag inte uppdaterat på länge, men jag har börjat det nya året med min fina pojkvän. Jag väckte honom idag vid halv tolv, men har var så seg så jag drog med honom för att ut och gå lite senare. Vi gick en runda med emelie,joel & almina och sen så kom han på att jag kunde hänga med honom hem när hans mamma skulle komma så jag hoppade in i duschen snabbt och sen åkte vi hem till honom. så jag kan hem för någon timme sen typ, ska snart sova tror jag. men jag hade iaf en bra kväll igår!
pussar / t

fialotta <3

take me in your arms and let me stay forever

jahaa så gick det med min tänka slapp dag, har precis duschat och snart får vi gäster. åh så jobbigt .. haha nae men förhoppningsvis så blir jag väl lite piggare sen ;).
tycker att tilda har varit sämst på att uppdatera nu.. ajaaa vi hörs
/ f

lite som har hänt under 2011

firat emilias 16-årsdag
skämt ut mig på en restaurang
varit i Estland
besök av fam. Hammenstrand
Varit i Grekland
Börjat gymnasiet & fått en underbar klass
Haft ett sjukt kul sommarjobb
Firat jul
Varit i Byxelkrok
Ridit
Gått ut 9an / högstadiet
Haft fotodagar med tilda
/ f

en bra start på ett nytt år

godmorgonnnnnnn!

hade faktiskt en riktigt kul kväll igår!   Vi stack till stan lite innan 12, ganska mycket foolk faktisk. Kom hem runt 1 så det var inte så sent ändå & då mådde jag ej bra så gick och la mig direkt..
jaa jag har inte så mycket att säga, vet inte vad som händer idag och bla bla bla. Jag får helt enkelt skriva senare!
ni ska få en bild på min outfit igår också.
pösssssssss / friida

RSS 2.0