Trött

Ligger i Adams säng och väntar på att han har duschar klart, så vi kan sova. Puss godnatt / tilda


en fullspäckad fredag.

Halloj!
Min dag har bestått utav skola, läkaren, jobb och Emma än så länge. 
Ska sanrt äta tacos och sen gå in i duschen, efter det baka till min älskade pojkvän. Vid 23.00 ska jag till stan för att stå i garderoben på The Wild Moose där det är insparksfest. Ska stå där till 12 sen ska jag hem till Victor och sova där! Mysigt. 
Vi hörs imorgon!
/frida

Inte hunnit med att uppdatera alls här, men i onsdags sov Adam här. På torsdag (igår) vad det dm semifinal, och vi vann!! Så nu är det bara finalen kvar! Idag har jag varit äckligt trött och typ sjuk... Men ska nu snart åka hem till min sjuka pojkvän så han kan smitta mig ännu mer! / t


torsdag..

Hellu!
Var en seg dag i skolan idag, slutade vid tio i 4 och följde då med Victor hem. Skulle egentlige ha tagit lite kort när han körde cross men det spöregnade så det passade bättre med en mysdag, så det fick det bli. Mamma hämtade mig runt halv 8 och då åkte vi och handlade. Övningskörde sen till skolan och hämtade min cykel och nu sitter jag här och äter lite mango och ska snart gå och lägga mig.
Godnatt! 
/frida

boxning

Hellu! 
Är precis hemkommen från en sjukt jobbig träning, är helt skakig just nu. Men det satt fint vill jag lova! Nu ska jag in i duschen sen äta något. Blir att lägga sig tidigt idag också då jag inte har fått mycket sömn de sista dagarna även fast jag lagt mig tidigt. Så vi hörs imorgon! 
/frida 

onsdag - seg vecka

Tjabba! 
Gick i skolan till 15.50 cyklade sen hem och nu har jag precis ätit. Tänkte bakat jordnötskakor idag också men kom på att det hinner jag inte innan träningen som är lite senare så det sparar jag tills imorgon! 
Sitter just nu och kollar på one tree hill och tar det lugnt, är fruktansvärt trött även idag så ska bli skönt med lite träning sen. hörs! 
/ frida 

Godmorgon

Idag är det onsdag då, vilket innebär för mig, skola, älskling, träna och älskling igen. I natt sover han här, mysigt att få ha honom bredvid mig! Har precis ätit och gjort mig i ordning bussen går om tjugo minuter är ännu inte klar, så nu måste jag rappa på! / t


tisdag!

Halloj!
Gick i skolan till 15.50 sen var det teorikurs som gällde. Den slutade vid 19.00 så nu har jag precis ätit, det satt fint kan jag säga! Ska in i duschen strax sen ska jag räkna lite matte sen ska jag faktiskt inta sängen, lär somna tidigt ikväll!
har noll bilder.. 
 
/frida 
 


Hem och ta det lugnt?

Jag sa att jag skulle hem och ta det lugnt, trodde faktiskt jag kunde det för en gångs skull. Men nej, heter man Tilda kan man inte sitta still. Drar snart och möter upp Almina för att kolla fotboll på åkrahäll. / Tilda


Äntligen påväg hem

Sitter på bussen och är fruktansvärt trött, helt slut & jävligt hungrig! Igår spelade jag match med b-laget och det gick skit för mig.. Kom hem sent, upp tidigt och lång dag. Snacka om död! Ska nu hem och bara ta det lugnt! / Tilda


måndag!

Tjabbba!
Har inte haft tid att skriva idag, har haft fullt upp. Träningen slutade vid ca 8 så har precis ätit osv nu, ska kila in i duschen alldeles strax också! 
Imorgon väntas det sovmorgon och det ska bli riktigt skönt, har inte speciellt mycket mer att säga. Hejs! 
bild på min älskling 
/frida

Godmorgon

Sitter och äter frukost just nu, verkligen jättetrött idag. Undar vad dagen har och erbjuda idag i skolan. Ha en bra dag. / t


nytt

& en tröja men den ville inte vara med på bild.
/t

Jag undrar om du vet vad jag känner.

Hej! 
Har inte gjort speciellt mycket idag, klippte gräset hos pappa sen åkte jag till Victor där vi testade en grej jag köpte i Helsingborg som gör att man kan ha kameran under vatten. Fruktansvärt kul tyckte jag, haha. Övningskörde en sväng och sen har jag spenderat min kväll med massage och upppackning. 
Kom precis ut ur duschen nu och funderar faktiskt på att gå och lägga mig strax då jag är riktigt trött.. 
 
 
Det går tyvärr inte att ladda upp bilder. 
 
 

/fridaa

Fettodag

Känner mig så sjukt fet idag så det är sjukt, åt pannkakor hemma hos Adam och sen var vi på marknad och då åt vi socker vadd. På fotbollen åt jag popcorn och inte nog med det så hade mamma gjort hallonpaj!! Gott men tjockt! Imorgon ska jag spela match med b-laget mot lindsdal. Imorgon sätter verkligen allvaret igång. Godnatt / t


söndagsfix

Godmorgon! 
Victor kom en stund igår kväll men åkte sen igen då han skulle iväg.. Så gjorde inte speciellt mycket, kollade film och räknade ihop alla poängen från torsdagens skattjakt. 
Nu har jag precis ätit frukost och ligger och slappar framför tv:n, idag är det söndag vilket betyder att jag ska hem till mamma så ska börja packa lite senare. Men ska också ut och gå med Tuva innan! 
Bild från igår. 
/fridaaa

Hos adam

Ligger i Adams säng ensam, han har åkt för o döma idag. Ska väl gå ner o titta lite senare. Igår var jag ju i Växjö och hittade faktiskt lite, inte så mkt kläder men lite nödvändigt oså. Kan visa ikväll eller i eftermiddag, ikväll ska jag till guldfågeln för att kolla på kff-Göteborg. Imorgon är det allvaret som börjar, riktiga lektioner, gå upp sex varje morgon och sena hemkomster. Får se om jag står ut!
/ t


jadu tilda vi har förändrats endel


lördag

Tjabba!
Pappa och jag åkte ut i skogen en liten stund idag på morgonen, såg ett rådjur men dom får ju inte skjutas än tyvärr så det blev inget. Men det var skönt med en promenad i skogen i alla fall! Åkte vidare till stan och köpte lite blommor och handlade och nu ligger jag hemma och slöar. Har inte allt för mycket för mig idag, och gud så skönt det är! Är helt slut bara efter denna veckan i skolan, och då har vi knappt gjort någonting..  
/frida 
 

Godnatt

Riktig lyckad kväll, satt på och pratade om typ allt väldigt länge. Man kommer nog sakna tjejerna ganska mkt iaf! Men kom hem för en stund sen och la mig i soffan men blev trött med en gång. Så nu ligger jag i sängen får se hur länge jag orkar hålla ögonen uppe. Imorgon ska jag till Växjö och shoppa lite, sen åker jag till min Adam så skönt det ska bli i sova vid hans sida igen! Inte gjort det på länge nu, ska bli så underbart! Nähe, jaha. Godnatt / Tilda


fredag!

Tjoho!
Dagen började riktigt dåligt då jag vaknade med migrän, tog mig till skolan halvt döende för Tuvas skull eftersom vi skulle ha hand om station på vår aktivitetsdag i badhusparken med teknikprogrammet. Vi var i alla fall klara vid 12 tiden, två timmar innan beräknat så då cyklade jag hem och sen vidare mot pukevallen för städning. Körde hem tilda och sen hem till Victor. Vi åkte till Kalmar med hans pappa men var där inte så länge, Victor skulle iväg och fiska kräftor ikväll med sina kusiner så nu har jag hamnat hemma och håller på att byta lakan i min säng och städa rummet. Ikväll får det bli en myskväll hemma framför några bra filmer, har laddat upp med lite go frukt så det ska väl gå! 
vi höörs
/frida

Fredag

Nu börjar jag förstå igen att helgen är veckans höjdpunkt! En hel vecka har gått gymnasiet och den har börjat väldigt bra! Vandringen och sova i vindskydd är inte min grej har jag oxå lärt mig. Men i det lär hända många fler gånger under dessa tre år så det är bara att inse och lära sig tycka det är kul! När jag kom hem duschade jag och tog det väldigt lugnt, och nu ikväll blir det att möta upp några saknade fina tjejer för lite käk & prat på kebaben. Mysigt faktiskt, ska bli kul o se hur deras vecka på gymnasier varit! Ha en mysig fredagskväll för det ska jag förhoppningsvis ha! / Tilda


cross

Ska strax bege mig ner mot crossbanan då Vicce ska träna, så tänkte kolla en stund. Åker antagligen direkt där ifrån ner till skolan igen och hoppas på att det går snabbt då jag inte orkar vara där nere alldeles för länge.. 
Ganska meningslöst inlägg men nu fick ni de ändå!
/fridaa

torsdag

Halloj!
Gick till ca 11 idag då det är skattjakt som gäller för alla 1:or & 3:or, dock har Julia och jag hand om den så vi var kvar en stund och delade ut lite papper osv. Åkte sen med Victor hem och hämtade min moped så nu är jag hemma igen. Ska ner och handla med pappa och sen ta det lite lugnt innan det är dags att bege sig mot skolan igen! hörs
/fridaa

Godmorgon!

Sitter just nu och äter frukost och är färdigpackad. Idag är det vandring och sova i vindskydd som gäller, får se hur det blir. Har med mig massor med kläder så jag inte fryser ihjäl!! Vi hörs / Tilda


Vinst mot serieledarna!

Vann mot Bäckebo med 2-1, goaste vinsten på länge. Är cp trött, godnatt / t


trötttt

Hej hopp!
Åkte till Victor efter jag hade ätit förut och kom nästan precis hem nu. Ligger i sängen och ska alldeles strax sova, så godnatt!
/frida

onsdag!

Tjabbbba 
Gick och la mig väldigt tidigt igår då jag var helt slut, men var lika trött idag på morgonen för det. Första dagen idag med riktiga lektioner och det var väl helt okej då det var ganska slappt ändå. Slutade vid ca kvart i 3 och cyklade då hem i ösregnet.. Ligger nu hemma och är arg, så min dag kan bara bli bättre! 
hejs
/frida

På tåget

Sitter på tåget och väntar på att det ska gå, förhoppningsvis hinner jag träffa Adam innan jag ska iväg på match. Mot Bäckebo ikv, imorgon är det vandring får hoppas på bra väder!! Vi hörs sen!
/ t


Mot skolan!!


Tisdag

Andra dagen i skolan på Jb, lite mer prat än igår. Förhoppningsvis blir det ännu mer, lite lamt ibland. Har fått våran dator nu idag oxå, den minsta jag någonsin sett!! Haha, får se om jag säljer min gamla till min bror. Imorgon skulle vi ha någon fys av något slag, kan bli lite kul. Ikväll är det träning, hörs då!! Nu ska jag titta på rosa. Puss / Tilda



Dag 7 - fem sanningar om dig själv

1. Jag har hicka just nu
2. Min nya klass verkar vara sådär.
3. Jag är pedantiskt när det gäller min säng och mitt rum.
4. Jag avskyr människor som överdriver.
5. Jag är mörkrädd och skrämmer upp mig själv väldigt lätt.


första dagen i skolan

Hellu!
Kunde inte få in i huvudet att skolan började idag när alarmet ringde, ville verkligen inte gå upp.. 
Men fick ta och göra det ändå, det var inte så ansträngande idag så klarade mig fint! Vi fick sluta vid 11 så då åkte Tuva och jag till stan och köpte nya skrivböcker och varsin almanacka. Just nu är jag så fruktansvärt trött så blir nog bara till att ligga i sängen idag och slappa. Vicce skulle köra cross lite senare så kanske åker ner dit och kollar, men orkar antagligen inte det. Haha
Köpte en almanacka som man fick designa framsidan själv så har suttit och pillat med det en stund. Älskar sånt där! 

/frida

Godmorgon!

Skulle egentligen ta tåget nu vid kvart över sju, men åker med min bror istället för han skulle ändå in. Hoppas på att andra dagen blir lite bättre än igår!! Vi hörs.
/ t


20 augusti 2012.

Har både träffat bästis och pojkvännen idag så denna sommaren fick sig ett bra slut. Men nu väntar snart sängen, är dock inte alls trött.. Men så är det ju alltid dagen innan skolan börjar, ska kila in i duschen en snabbis nu sen försöka göra mig lite trött så jag kommer i säng i ganska normal tid ikväll! 
Bild på världens bästa mormor som fyller år idag! 
/frida

In bed

Ligger i sängen o tittar film och njuter av att min iPhone äntligen är hos mig!! Nu börja det hårda att gå upp vid sex varje morgon och vara i vägen för min familj. Godnatt!
/ t


Måndag!

Hellu!
Jaha ni, sista dagen på sommarlovet 2012 känns ju helt sjukt. Det har gått riktigt fort, men jag har haft en bra sommar i alla fall. Har hittat på lite olika saker så jag känner mig nöjd, men skulle velat haft lite bättre väder!
 
Jaja, idag tog jag mig upp lite över 9 och åt frukost och sådär. Tog sedan mopeden till Tuva så vi var ute på en promenad en stund, skönt. Åkte sen hem och bytte kläder sen vidare till sjukhuset. Där inne gick det som det gick, inga goda nyheter men det ska väl gå bra ändå! Efter det släppte mamma av mig på Pukevallen där tilda & jag städade och nu har jag äntligen hamnat hemma. Ikväll blir det en lugn kväll, ska bara slappa! 
hejs
Bild sen lördags utanför Kalmar slott. 
/frida
 

måndag & skola

Tjena.
Vaknade av klockan som ringde vid halv åtta skulle börja halv tio i kalmar då. Blev hämtad vid kvart i nio, men så var det fel så vi började vid tio istället. Hann inte göra så mkt, mer än alla nya lärare presenterade sig och vi fick massa annan info. Vid halv tolv slutade vi väl och tog tåget hem vid tolv. Vet inte riktigt vad jag kan säga om första dagen, men tror jag gjorde bort mig lite. Alla skulle säga en uppfattning om denna korta dag, och alla säger bra förutom jag som säger tyst. Aja, man får väl bjuda på sig själv lite nu i början. På torsdag ska vi vandra och sova i vindskydd, inte min grej men vad gör man inte... Har ätit o lite så, ska väl åka o jobba lite sen oxå när frida kommit hem. Förresten skulle fått mitt sim-kort idag men det kom inte & eftersom jag inte kan lugna mig så ska mamma & jag åka in till kalmar och fixa det idag.
/ tilda

tänk att min småttingar började sex-års idag, gud vad tiden går!

glömt på listan.

18. Berätta om någon som betyder väldigt mycket för dig  
 
Jag kan inte riktigt bestämma mig om vem jag ska välja så jag skippar faktiskt den. 
 

19. Favoritskor 
 
Ja, jag har ju ett antal par skor men jag får nog säga mina DC skor är ett par favoriter! De är inte snygga men dom är så underbart sköna och det är ju huvudsaken så helt klart dom! 
 
20. Tre bra citat 
 
"If someone tells you you're not beautiful turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass:" - Miley Cyrus 
 

"Everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end."
 
"A dream is a wish your heart makes." 
 

Vet inte vem som har skrivit de två sista. 
/frida

söndag!

Hejsannn!
Har haft fullt upu nu så har inte prioriterat bloggen särskilt mycket. Idag stod det ju som sagt kalas på schemat igen, hade det trevligt idag också. Kom hem lite över 8 och stressade som en galning för att hinna göra allting innan klockan skulle bli för mycket då det egentligen var så att jag skulle åka till skolan imorgon och hälsa ettorna välkomna, MEN jag fick reda på bara för en stund sen att jag slapp detta. Det betyder alltså en sovmorgon till och gud vad jag är tacksam för detta! Men lär antagligen somna ganska kvickt ändå ikväll då jag är helt slut! 
Bild sedan igår!
/frida

Nu är jag oxå en sådan "Iphonenörd"...

Matchen gick bra, spelade hela & vi vann med 4-2. Nu ikväll ska jag ta det lugnt och försöka sova tidigt iaf, får väl se hur det går. Skola imorgon ganska så sjukt nervös men försöker inte tänka på det. Och förresten MIN IPHONE HAR KOMMIT!!!! Men kan inte använda den än eftersom sim-kortet skickas separat, det är surt men hoppas på att det kommer imorgon!!
PUSS / t

all i want

cyklar snart mot madesjövallen för att spela fotboll, hoppas att inte få spela så mkt. Är så sjukt trött och nervös inför imorgon, men det borde jag väl vara. Vi hörs efter matchen.
/ tilda

mina små troll

dag 5 - en bild på dig för 1 år sen

lite mer än ett år sen, och oseriös.
/ tilda

kalas!

Halloj!
Igår var vi och firade mormor i kalmar, vi åt på Byttan och hade det trevligt. Efter det åkte Victor och jag hem till honom igen för vi skulle till hans granne för att äta lite kräftor osv, trevligt där också men var ganska trött. Framåt kvällen åkte vi i alla fall hem till mig och sov där. 
Idag så är det kalas igen som står på schemat men denna gången hemma hos Vicce då hans mamma fyllde år igår. Måste hoppa in i duschen nu, vi hörs mer ikväll! hejs
gammal bild, men sitter på pappas dator. /frida

söndag + ångest

hej.
Igår spelade vi match vi vann med 12-0, sen åkte jag o adam hem till honom för kräftskiva. Tycker dock inte om kräftor, men det var trevligt ändå. Vaknade ganska tidigt idag hos honom för mamma skulle hämta mig innan de skulle iväg. Så saknar redan honom nu när jag inte vet när jag får träffa honom igen eftersom skolan börjar imon. Kommer suga hårt att vi inte kommer gå på samma skola nu.. Men i eftermiddag är det match som gäller med b-laget.
vi hörs / t

sommarlovets slutspurt

Hejsan hoppsan!
Har ju varit i Helsingborg några dagar med Tuva, vi har haft det super! Kom ju dit tisdagskväll och då var vi ganska trötta så då gjorde vi inget speciellt. Onsdagen bestod av lite solning och shopping på stan & på Väla (ett super stort köpcentrum), torsdagen bestod också utav shopping och på kvällen var vi på picnick nere vid havet med några som dem kände. Igår så solade vi för det mesta och hade det allmänt skönt, blev tvingad till att bada också vilket var hur kallt som helst.. Klarade mig i alla fall! Vi åkte hem runt 4 tiden så var hemma här runt halv 7, då var mormor här och åt och lite sådär med oss. Sen skjutsade hon mig till Victor, där fiskade vi kräftor. Fick väldigt många faktiskt så det var kul. 
De var uppe idag på morgonen också för att vittja men jag stannade kvar i sängen, alldeles för tidigt för min del haha. Gick i alla fall upp en stund senare när dom hade kommit hem, då var det frukost på sängen till hans mamma som gällde då hon fyller år idag. Men nu sitter jag här hemma och gör absolut ingenting, ska nog ta och göra lite lunch!
Ja det var mina dagar det, hejs! 
/frida

dag 3 - dina kompisar

/ t
 

fredag

hej.
Vaknade bredvid min älskling idag, gick upp o åt sen åkte han hem för han var tvungen att fixa ngt. Så då la jag mig i solen en stund & nu ska jag snart åka o jobba lite. Ikväll kommer adam tillbaka förmodligen efter sin träning. Idag är det enda dagen denna veckan jag är ledig med träning, har verkligen varit fotboll varenda dag nu denna veckan.
Men nu måste jag bege mig.
/ tilda

dag 2 - staden där du bor

Jag bor i en stad som heter Nybro, som ligger ca tre mil utanför kalmar. Det är en väldigt liten stad och det händer inte så jättemkt här, men ändå helt ok.
/ t

17. Tre yrken jag skulle kunna tänka mig ha

1. Läkare 
2. Lärare
3. Arkitekt 
 
Min dröm har varit att bli läkare enda sedan jag var liten, jag vet att det är pga att jag spenderade ganska mycket tid där inne på sjukhuset när jag hade Borrelia osv och nu också för den delen med min rygg. Så jag har tänkt att jag inte vill att någon ska ha det som jag hade det när jag var liten, därför ville jag bli läkare. Nu när man ska börja tänka på vägen dit börjar jag tveka endel, men vi får se! 
 
Lärare, ja det skulle väl vara ett ganska kul jobb. Dock inte på högstadiet då alla är så grymt jobbiga, haha. 
Men kanske på gymnasiet eller lågstadiet kanske? 
 
Arkitekt låter ju kul då jag faktiskt tycker det är väldigt kul att rita osv. Dock är det nog väldigt svårt att få jobb som det.. 
 
Jaja, vi får se vart tiden tar mig! 
/fridaaa 

torsdag

tjena, vaknade idag vid halv sju helt klarvaken & sjukt hungrig gick upp o åt lite frukost. Gick sen och la mig igen och somnade om, vaknade igen vid halv elva och började städa alla min garderober så nu är det gjort! Sen gick jag ner till stan och mötte upp almina och tog en fika och pratade lite. Nu är jag hemma och ska snart ta tag i mitt tum, ska bara hitta orken.(alltså om en timme eller så).
Ikväll är det träning och efter kommer äntligen min kille hit<3
puss / tilda
kusiner är allt söta ibland

fotboll!

Åker snart till vallen för samling, spelar med b-laget ikv. Är lite nervös om jag ska vara ärlig, vi hörs ikväll eller imorgon.
puss / t

16. Favoritplagget

 
Mina favoritplagg under sommaren har varit den här grymt sköna klänningen och dom här shortsen! 
Men när jag bara går runt hemma lever jag i mjukisbyxor, hehe. 
/frida

onsdag 15/8

/t
 

dag 1 - berätta om dig själv

Svårt att välja vad jag ska berätta om mig själv, jag är väl inte så intressant. Jag är väl precis som alla andra?
Jag är blyg och ganska osäker när jag träffar människor jag inte känner, de flesta ser nog mig som blyg. Men innerst inne är jag galen,rolig,envis,vill alltid ha rätt, en jävla vinnarskalle & älskar att hitta på nya saker. Jag ska nu börja gymnasiet och träffa hur många nya människor som helst, jag ska gå i kalmar på John Bauer,JB. En linje med samhäll- Idrott,hälsa & ledarskap. Jag älskar ju som sagt idrott och sport, speciellt när det är en tävling. Jag kan även oxå vara en lugn och stillsam människa, ta en slappdag med kompisar eller pojkvännen. Jag är fruktansvärt känslig, då jag kan både bli ledsen och bara gå o deppa flera dagar. Men jag kan oxå bli riktigt förbannad, jag brusar upp väldigt snabbt " kort stubin " kan man oxå kalla det. Jag tycker även om småbarn, typ vara barnvakt åt mina kusiner tycker det är så mysigt!! Vet inte om det blev som jag tänkt mig att berätta om mig själv men det är svårare än man tror, det finns så mkt!!
/ tilda

försöker liva upp min uppdatering med detta. Börjar imon / tilda

1.Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. Första bloggarna du började läsa
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Fem sanningar om dig själv
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns…?
10. Hur ser din framtid ut?
11. Favoritfilm
12. Din favoritlåt
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högsta dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. En gammal bild på dig själv
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. Fem bilder som gör dig glad
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24.Tre saker du önskar att du kunde
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

fotboll,fotboll & ännu mer fotboll

Var på bra humör på träningen. Men så fort jag kom hem kom tankarna fram igen, tårarna bränner bakom ögonlocken. Hatar att vara i sin "känsliga tid". Får lägga mig under täcket med en film och tycka synd om mig själv eller ngt. Imorgon ska jag tydligen spela match med b-laget, får se hur det går...
GODNATT
/ t

tisdag

På världens sämsta humör,en dag jag bara vill lägga mig under täcket o vissna bort...
min fluffis.
 
/ tilda

15. Det roligaste som hänt idag

Jag har inte gjort speciellt mycket idag faktiskt och inget roligt alls, eller ja jag har tränat så det är väl de roligaste som har hänt idag än så länge. 
 
haha.. 
/frida

tisdag 14/8

Godmorgon!
Vet inte riktigt när jag gick upp idag men har i alla fall ätit frukost nu. Sitter här och segar vid datorn, har inget planerat idag mer än att packa klart. Eftersom vi åker vid 17.19 ikväll! Är borta till fredag och det ska bli så grymt skönt att komma iväg och göra något extra kul nu sista veckan på sommarlovet! Ska utöka min höstgarderob så mycket jag kan, helt klart! är så shoppingsugen!! haha
/frida

Imorgon är den beställd!!

 
/ T
 

14. Hissa tre, dissa tre

Hissa tre
  1. Åker till Helsingborg imorgon med med världens bästa Tuva!
  2. Jag är lyckligt kär!
  3. Det går fruktansvärt bra med övningskörningen! 
Dissa tre
  1. Sommarlovet är snart slut 
  2. Det har inte varit någon riktig sommar i år
  3. Jag har väldigt ont i huvudet just nu 
 
/frida

måndag& en vecka kvar tills gymnasiet..

Matchen igår gick skitbra, bara fruktansvärt jobbigt!! Vi vann med 6-1, efter matchen så körde mamma mig till adam och så sov jag där. Vaknade idag vid halv elva, vi gjorde nog ingenting idag inget nödvändigt iaf. Åkte hem vid halv fyra typ och åkte o städade, direkt efter det var det träning. Nu är jag ensam och ska bara vara hemma ikväll och ta det väldigt lugnt!
puss / t

måndag

Tjabbaaa!
Sov hos Vicce inatt, så kom hem för en stund sen då han redan hade åkt och jobbat så kände att jag inte hade speciellt mycket att göra där alldeles ensam. Har lite grejer att fixa med inför imorgon då Tuva & jag drar till Helsingboooooorg! Men innan jag tar tag i allt de ska jag slappa en stund, är så fruktansvärt trött! 
'
bild på vicces armband. 
/ fridaaa

13. En låt som får mig att må bra

Baby hurricane - Vincent 
 
/frida

blabla

Halloj!
Följde med mamma ut i skogen förut när hon skulle plocka svamp, jag tog med mig kameran och fick mig lite fina kort! Påvägen hem handlade vi och hämta pizza, efter jag hade ätit packade jag upp alla saker och kläder, hatar de, lika tråkigt varje gång.. Aja, nu har jag i alla fall precis duschat och ska göra mig iordning lite sen beger jag mig till Vicce, spenderar även natten där! Hörs imorgon, pöss 
/frida

Söndag

Kvällen igår blev mysig, åt hos min mormor och morfar, strosade runt i Kalmar och bara njöt. Ganska mysigt! Somnade rätt sen igår så idag vaknade vi vid typ halv tolv och idag har vi inte hunnit göra så mkt. Blir alldeles strax hämtad för match mot Trekanten, krossa!! Länge sen match nu för min del så ska bli kul, bara jag får spela vart jag vill!! Ikväll åker jag ut till Adam som oxå ska spela match om en stund. Vi hörs imorgon. / Tilda


söndag, 12/8

Godmorgon ni trogna läsare! 
Vaknade vid tio tiden och ville verkligen inte gå upp, hade precis bäddat nya lakan igårkväll och det är bland det bästa jag vet så då är det alltid svårare att ta sig upp! hehe, tog mig i alla fall upp en stund senare och åt frukost. Ska ta det lugnt en stund innan mamma hämtar mig för vi ska iväg en sväng. Har inga mer planer för dagen mer än att jag ska packa allt som ska med till mamma oså. Ikväll ska jag också träffa Victor som jag inte träffat på några dagar nu, mysigt. 
 
 
Nu är snart sommarlovet slut också, gud vad fort det har gått.. Men ska avsluta det genom att åka till Helsingborg med min underbara vän! Vi åker på tisdag och guuud vad jag längtar!! hehe 
 
/fridaaa

12. Dagens outfit

Har haft på mig massvis med olika saker idag, men här är en outfit för dagen. 
Linne- Gina tricot 
Shorts - Topshop 
 
Godnatt! / frida 

lördagkväll

Godkväll! 
Åt som sagt kräftor förut och gud vad gott det var, tror det blir ännu godare därför man inte äter de speciellt ofta! När jag hade ätit körde jag hem till mamma och gick ut med Hero, sen vidare till albin där jag har spenderat min kväll. Vi har suttit och kollat på OS och kort från när vi var små hela kvällen. Det var lite lagom kallt när jag körde hem runt halv tolv, höll bokstavligt på att skaka av mopeden.. Fryser något fruktansvärt just nu och hade gjort nästan vad som helst för att min fina Victor skulle varit här! 
 
Bild på mig & abbe sen Byxelkrok förra sommaren. 
/frida

Lördag!!

Hej
Ställde klockan idag på kvart över sju och gick in i duschen. Sen väckte jag Adam för han skulle spela match. Jag hängde oxå med och tittade de förlorade med 4-1. Och nu är vi på väg in till Kalmar, ska hem till mormor o morfar och äta. Sen ska vi in till staden lite och titta lite. Puss / Tilda


lördag 11 augusti

Hellu!
rHade ställt klockan idag för att vara en bra vän och hälsa på Tuva på jobbet. Var nere i simhallen runt tjugo i tio och satt och pratade en lång stund med henne medan hon jobbade sen tog jag och hoppade i vattnet och körde lite längder så nu har jag gjort min träning för idag! Var helt slut i hela kroppen då jag var klar, har ju haft uppehåll nu hela sommaren med simningen. Jaja det kommer väl! 
Ikväll väntas det tydligen kräftor här hemma, mer vet jag inte! Nu ska jag i alla fall fortsätta att sola, hejs!
/frida

fredagskväll!

Tjabbba!
Har precis kommit hem efter att ha varit och ätit på kebaben med Emma & Emilia. Var väldigt trevligt, dom har varit väldigt saknade! Ligger just nu i sängen och kollar film, ska fortsätta med det då jag är hur trött som helst! 
Vicce kanske kommer sen också och sover här, hoppas hoppas. hih
/frida 

watching you

När jag satt hos frisören så kom min älskling iaf, så nu är jag glad! Dock har han åkt till sin träning nu men han kommer tillbaka sen, ska snart gå o handla lite gott tills ikväll med mamma. Ikväll blir det en mysig kväll hem, så skönt!!
/ tilda
mongo bild

11. Kärlek

Min kärlek är min fina Victor. 

Vi har känt varandra länge men i gymnasiet började vi i samma klass, dock var vi bara bra vänner fram tills December då allt förändrades. Nu har vi varit tillsammans ett tag och det känns fruktansvärt bra, han är min lilla prins som alltid finns där. Sanningen är att han har riktigt bra humor men jag vill egentligen inte erkänna de då han tycker jag är väldigt tråkig, haha. Jaja, nu gjorde jag det ändå. 
Min lille Vicce är som en dröm, han är allt jag någonsin önskat och jag är oehört glad över att han är min
Han är väldigt snäll och omtänksam, riktigt romantisk kan han också vara om han är på det humöret. hihi
Han är också expert på att retas... 
Jag älskar dig! 
/frida

fredag

tjena.
Kvällen igår var helt okej, blev rätt lamt & kallt tillslut bara. Vaknade idag vid tio typ och gick upp o åt, vid halv elva stack jag & frida o tjänade lite pengar. Vid kvart i två ska jag klippa mig äntligen, bara inte allt för mkt åker av när jag äntligen fått lite längd på mitt hår. Skulle egentligen varit med adam idag oxå men nähe, blev tydligen inte så.. Får se vart resten av dagen tar vägen, puss / t
farmors gosehund <3

fredag 10/8

Tjo 
Kvällen igår var riktigt kul! Kom hem lite över tolv och gick o la mig en stund senare. Pappa väckte mig vid halv tio så fick kämpa mig upp för var helt slut.. Aja, ligger nu i sängen och kollar tv, har inga planer för dagen så har inte speciellt bråttom, heh. Hejs! 
Bild sen igår. 

/frida 

rix fm

Tjohoo!
Åkte till Victor igår kväll och spenderade natten där, kom hem för en stund sen och om en stund ska jag börja göra mig iordning inför ikväll då jag & Emilia ska in till Kalmar! ciiaaao
/fridaaa 

torsdag

Har precis duschat och nu håller jag på att måla naglarna, ikväll ska jag in till staden men innan det blir det lite fest. Får se hur kvällen blir men förhoppningsvis bra!!
puss / t

onsdag

haft alldeles för tråkigt idag, inte gjort ett skit!! Tittat på massa gamla barnfilmer, älskar astrid lindgrens filmerna. Om en stund är det träning idag igen, men det är gutt. Efter den åker jag ut till min älskling och imorgon är det rix fm, äntligen lite äventyr!!
puss / t
två olika strumpor <3

mot gymmet!

Tjabba!
Har hunnit med att träffa Emilia, målat och städat idag. Nu sitter jag och ska snart bege mig mot gymmet med Maja! Har dock fortfarande väldigt ont i rumpan sen jag var och red på min kusins fina häst! Haha, det går aldrig över?! Jaja, får väl ta den smällen! hejss 
/fridaa

10. Någon som har förändrat dig den senaste tiden

Här får jag nog säga min otroliga vän Tuva! Hon kanske inte har förändrat mig så men hon har helt klart förändrat min vardag helt och hållet. Egentligen så har vi känt varandra väldigt länge då vi har simmat ihop sen vi var mindre och sen gick vi i samma klass under högstadiet, men då fattade vi nog inte hur lika vi faktiskt var. Det upptäckte vi då vi började i samma klass nu på Åkrahäll. Då har hon gått och blivit en av mina bästa vänner, helt klart! 
Hon är en sån tjej som fattar allt, hon är inte komplicerad som vissa är utan hon säger precis vad hon vill. Hon kan vara ganska knäpp ibland men det är det som är de bästa med henne egentligen, för de gör henne till en av dom roligaste personerna jag känner! Ja hon är helt enkelt en väldigt bra person, som jag är helt överlycklig för jag har lärt känna så här pass bra. Hon är också en person som jag litar på till 110%, helt underbar.  
Jag älskar dig! 
haha vilken bild.. / FRIDAA 
 

onsdag!

Godmorgon!
Jag är redan uppe och klar, ska nämligen iväg och träffa Emilia. Så måste skynda mig lite, hejs! 
frida

godnatt

träningen gick bra, hade varit roligare om vi varit fler. Ska nu lägga mig i min stora ensamma säng och titta på film så länge jag orkar, får se när jag dör. Imorgon händer nog ingenting, men på kvällen är det träning och sen ska jag nog till adam.
puss godnatt / t

9. en bild som jag har tagit

Bild tagen i Estland. 

/frida
 

tuuuvis

Tjeenis!
Jahaa, nu har jag både jobbat och träffat Tuva! Vi var ute och gick en lång runda på ca 1 mil, vi hade enormt mycket att prata om eftersom vi inte har träffats sen skolavslutningen.. det är ju hemskt. 
Ajaa, sitter nu proppmätt i soffan framför tv:n, har blivit så ruggigt väder just nu så det passar bra. 
hööörs /fridaa

I can be someone

tjena.
Vaknade idag bredvid min älskling & vi tog det lugnt till halv ett då jag stack och jobbade lite med frida. När jag kom hem så åt vi och tog det ännu mer lugnt, nu har han precis åkt till hans träning. Åker till honom imorgon förmodligen, vid sju ikväll sticker jag på träning.
/ t

tisdag 7/8 !

Godmorgon!
Vaknade runt 10 tiden så nu har jag ätit frukost och lite så, ska följa med pappa ner och handla om en stund. Sen står det jobb på schemat, efter det ska jag bege mig till min saknade Tuva som har kommit hem nu!! 
yees, det var de. Hörs senare! 
/frida

8. Bild från mitt senaste inköp

Ja klädväg är det denna klänningen. 
/frida

you are not gonna break my soul!

hej.
Min dag har bestått utav min älskling, vaknade och tog det lugnt. Sen gick vi bort till emelie & joel en stund, när vi kom hem åt vi och sen tog vi det lugnt. Och nu har jag precis kommit hem från träningen, och det var verkligen kul idag när vi var så många och kunde spela väldigt mkt. Bara att det var sjukt varmt och kvavt, ska nu eller håller på att laga mat till min familj och nu måste jag öka lite för snart kommer adam och då ska maten vara klar.
puss hej / t

segis dag

helluu
vädret tillät ingen gräsklippning så har städat huset istället, eller ja nu har jag tagit en paus och sitter och slappar framför tv:n. Ska väl sätta igång snart igen men blir så trött utav vädret, riktigt ruggigt ute. Vill egentligen bara ligga och mysa med min fina pojkvän just nu men nahepp! 
/fridaa

måndag 6/8!

Morsning korsning! 
Vaknade - gick upp och åt - la mig i sängen igen. Det är vad jag har hunnit med idag, är helt slut, haha. 
Aja, ska klippa resten av gräsmattan lite senare och sen hem till mamma och måla lite, de sista är dock bara om jag orkar, hehe. Ikväll väntas det boxning, riktigt länge sen nu så lär ju vara helt död efteråt! Hörs
en väldigt gammal bild. 

/frida 

söndag kväll!

Godkväll ! 
Dagen har inte erbjudit specellt mycket, men inte har det gjort mig något då jag har varit helt slut! 
Jag har i alla fall solat en stund, klippt gräset, handlat och hämtat alla grejer hos mamma. Resten av tiden har jag bara slappat. Nu ikväll har jag suttit och kollat tågresor till Helsingborg då Tuvis och jag ska ta oss en liten shoppingtripp ner dit innan skolan börjar! Läääängtar efter att få uppdatera höstgarderoben lite!  
Bild från London! 

/fridaaa

7. mina vänner

Här är några av dom! 
/frida 

5/8

Morsning! 
Vicce sov här inatt men han skulle upp tidigt så  var uppe en gång idag vid klockan 7 och åt frukost men när han åkt så gick jag och la mig igen! Vaknade vid elva ungefär, skönt! 
Fint väder ute idag också, men jag tackade nej till att följa med till stranden då jag var som en levande zombie när mamma ringde idag på morgonen.. Jaja, jag nöjer mig med studsmattan här utanför, samma sol ju! 
hörs lite senare, hejs! 
gammal bild! 
/frida

Godmorgon

Mamma väckte mig vid halv tio och sa att det var fint väder och att de skulle åka o bada. Klart man vill hänga med, så sitter nu i bilen påväg till ölandet, ska bara hämta upp Lukas någonstans. Hade egentligen match idag men den blev inställd, så det blir en lugn kväll med min älskling som kommer till mig ikväll. Puss / t


Öland

Är på Öland hos min morbror och kusiner och min moster är oxå här med flera barn. Har precis ätit grillat, vi hörs imorgon. / tilda


6. Något som är sorligt just nu

Det vill jag faktiskt inte ta upp här just nu, det kommer nog ut så småning om! 

/frida 

5. tre bilder från där jag bor

Tre bilder från mitt rum hemma hos mamma. 

/frida

lördag 4/8!

Tjabbbaa 
Victor sov här inatt men nu har han precis åkt, just nu gör jag inte speciellt mycket. Ska nog rida idag på min kusins häst, mer än så har jag inte planerat! Så vi får höras lite senare, hejs 
senaste gången jag red, uppe i Göteborg! 
/frida

tjena

Kom inte ihåg vad jag gjort sen sist jag uppdaterade men igår så var jag och fiskade kräftor med adam och hans familj. Vi var på en lite ö i orranäsasjön hela dagen, och det var ganska mysigt. Adam hade ju fått för sig att vi skulle sova kvar på ön, och det gjorde vi ju då mot min vilja, Så vid tre typ gick vi och la oss, john sov oxå kvar där. Sen väckte adam mig vid halv sju så då rodde vi hem och la oss i sänge, så skönt det var! Men nu är jag hemma och ska ta det lugnt idag tills ikväll.
puss / t

3 bilder från där jag bor.

Hellu igen! 
Skulle gjort den där punkten på min lilla lista som var idag men kan inte det då jag inte har min överföringssladd här hos pappa så kan inte ladda över bilder från mobilen till datorn. Så skjuter upp de tills imorgon! 
hejs 

/friddaaa

fredag 3/8

Helluu! 
Har spenderat dagen på stranden på Öland tillsammans med mamma! Eller ja först var det bara jag och mamma men sen kom Vicce & hans mamma, vi solade några timmar så lite färg har man väl fått hoppas jag! 
Nu har jag precis ätit lite mat och ska gå och lägga mig framför tv:n tills Victor kommer lite senare. 
/frida 

slappdag!

Tjeeenis! 
Har inte gjort speciellt mycket idag, grejat lite här hemma och solat. Men nu har jag precis ätit och är helt seg, hoppade över träningen idag då varken Maja eller jag orkade men nu börjar jag bli lite sugen ändå.. heh, kanske ska ge mig ut på en spring eller gårunda? Hm ja så får det bli!
Ska bara hjälpa mamma med en grej först, hejs! 
/frida

4. Något jag har mycket utav

Utan tvekan får jag ta och säga skor, då jag faktiskt äger 32-33 stycken par. Är inte riktigt säkert då jag har slängt några och köpt lite nya men runt där. haha 
/fridaa

torsdag!

Godmorgon! 
Eller ja morgon .. haha, vaknade lite över elva som vanligt dessa dagar så har ätit frukost och kollat ett avsnitt av gossip girl. Idag har jag faktiskt ingenting planerat så får se vad som händer! Det är ju ganska fint väder ute så kanske ska passa på att sola lite, dock blåser det väldigt mycket. Men ska nog ge det ett försök!
hejs
/fridaa 

Öland

Pålägg till Öland nu med familjen + älskling. Ska sova hos några vänners stuga inatt, och det var ju himla tur att det är fint väder. Så idag blir det solning och förhoppningsvis lite bad!! Vi hörs / Tilda Sötiskusin


Tja

Varit i Kalmar hela dagen och shopat, eller Adam. Hittade ingenting, ska nu snart åka hem till honom och stannar där i natt. Puss / t


3. Planer för framtiden

Jaha mina framtidsplaner var det ja.. Ja ni jag har inte tänkt riktigt så långt än, men jag vill i alla fall komma iväg från Sverige och plugga. Tuva & jag har pratat mycket om New York, sen vet man ju inte om det kommer att ske men båda två är väldigt sugna på det och jag tror att det skulle vara riktigt kul! 
Längre än så har jag nog inte kommit i mina framtisdplaner, man har ju alltid drömmar men dom ska jag inte ta upp nu! 
/fridaa 

onsdag 1 augusti!

Tjabbba! 
Hade ställt klockan på 8 men ändå vaknade jag lite över 11, måste varit helt död för minns inte äns att alarmet ringde? Jaja, så kan det gå. Har i alla fall ätit frukost oså nu, ska plocka undan lite på mitt rum sen bege mig ner till stan och handla lite. Har inget för mig idag så bestämde mig för att baka lite, hehe. 
heejs! 
/fridaa

RSS 2.0