outfit för valborg.

ville bara visa min outfit som jag ska ha på valborg! blir antingen detta eller så byter jag till ett par helsvarta tights, det bestämmer jag imorgon. :)
stökigt rum oså, men inte mitt får jag väl berätta då ;) haha
pusss / frida :)

fridaaaaaa

sticker till kaaaaaaaaaaaaaalmar!
lilla coola jag toooday 

GAAAAAAAAAAAAAAHH

vill bara skrika ut mina känslor just nu, jävla idiot. inte en jävla kväll till tänker jag stå ut med dig, sitter hellre ensam på valborg och gör INGENTING! fy fan, så jävla trött på dig. och jag vill inte se ditt fula pizzafejs och att du låtsas vara full, du kanske lurar alla andra men inte mig din omogna jävel. & är inte det lite typiskt killar att försöka prata bort allt eller, men om du tror att allt är okej kan jag säga nej det är de inte!
förlåt.
/ t

tjabba tjena hallååååååååååå

tjeeenare!
denna dagen har varit den tråkigaste på länge faktiskt, började med att jag var ute & övningskörde och det var ju faktiskt kul, men sen satt jag& pluggade heeeela förmiddagen men sen kom tilda & muntrade upp mig men det kändes som om hon åkte lika snabbt igen. Vid 5 iaf så åkte mamma&jag till kalmar & shoppade lite, har inte orkat ta kort på allting som jag köpte (var inte så mycket men ändåå) men det kommer någon dag i veckan!
När jag kom hem från kalmar tog jag det lite lugnt & sen cyklade jag&tilda till mcdonalds igen ... HAHA  för att köpa kaffe igen .. ;) kom iaf hem runt halv 11. & nu ligger jag här i sängen & ska spela lite spel på datan (a)
hehe ..
en liten söt bild på tilda sen när vi "jobbade" HAH
pusssss fridaaaaaaaa

is it love ?

halloj!
dagen har varit helt underbar som ni ser på bilderna så badade jag&tilda & snyggt tilda att du orkade rotera bilderna oså ;) haha. detta blir ett väldigt kort inlägg för jag ska sova om typ 5 min .. imorgon ska jag övningsköra för första gången är lite smått nervös faktiskt (a) haha.. sen ska mamma&jag in till kalmar & shoppa lite, kommer bilder på vad jag köpte efter de ;) haha, om jag nu hittar något.
men puss hej / frida meeeeeeeeeeeeeelin ;)



underbar dag



pusssssssss / tildaaaaaaaa


vill jag eller vill jag inte

heeej
bloggade inte igår men igår på dagen så var jag iväg & på eftermiddagen så kom frida och hämtade mig så åkte vi och städade. sen stack jag med mamma till friskis och äntligen är jag igång igen! sen så duschade jag och lite, sen stack jag ut med almina & hugo och träffade lite roligt folk. & nu idag vaknade jag vid halv elva tiden & satte mig ute i solen men det är inte lika fint som de andra dagarna, men men skickade ett sms till frida för ett tag sen men hon svarar ju inte :o vakna din tönt!
 & förresten det är panik har ingenstans att vara på valborg.. lite smått panik, vi har ställe och äta oså tror jag.. men sen vart tar vi vägen sen lixom.. jaaaa, panik!
det löser sig väl.. kanske inte.

har verkligen inga bilder

/ t


snart valborg ....

hallå!
inte lika mycket sol idag som det har varit dagarna innan, men varmt är det i alla fall! dagen började med att jag vaknade vid halv 10 -.-, då gjorde jag mig iordning sen cyklade jag till pappa. Sen åkte vi till stan& köpte en ny parfym till mig, den som jag egentligen ville ha finns ju typ inte längre jag hittar den ingenstans ..
aja, köpe också lite blommor till altanen hos pappa, sen åkte vi hem & planterade blommorna sen cyklade jag hem till mamma igen. & när jag kom hem hit igen så insåg jag att det var jävligt mycket sol på våran baksida så jag satte högtalarna i fönstret satte på lite go musik & flög ut på altanen med matteboken, där låg jag en stund fast sen blev jag trött på matteboken så då låg jag bara där en stund & lyssnade på musiken :d !
Efter en stund gick jag in iaf & började laga mat till och med! insåg att jag var jääävligt hungrig eftersom jag inte åt något på morgonen, men det blev iaf något kött med makaroner & vitlökssås. Orkade inte göra klyftpotatis men makaroner gick lika bra det! Unnade mig lite läsk till det faktiskt & snart tänker jag äta lite cheesecake bara för jag är så glad idag :D, om det nu gills (a) haha. Nu sitter jag här inne men jag orkar faktiskt inte vara ute, för nu är det inte så mycket sol längre.. Får bli till att plocka upp alla kläder som ligger på mitt golv & sen kolla lite i garderoben om vad man kan ha på sig på valborg .. Blir nog till att köpa lite nytt på torsdag när jag ska till kalmar med mamma :)! Funderar på att ha mönstrade tights,shorts + en nerstoppad tröja eller linne .. vi får se hur det blir med den saken ;). Om några timmar sticker tilda& jag iväg & jobbar en stund sen hem lite fort & göra mig iordning eftersom jag förmodligen får lite härligt besök ikväll :D !
här kommer också en bild på parfymen jag köpte & den som jag egentligen ville ha fast inte hittade...
den till vänster är den jag inte hittade; beckham signature & den till höger köpte jag; beckham intimately

pusss frida :D

du gör mitt liv underbart

tjosan i trosan!
får väl börja med att säga att pappa vann vadet igår, fan ..  ajaa
halva dagen igår satt jag typ & sköt med pappas luftgevär, vann över pappa&åke faaktiskt när vi sköt på en tavla. Sen sköt jag lite på en flaska & på ett äpple, de ni ;). Så nu får jag förhoppningsvis ta min jaktexamen som pappa inte tror att jag är seriös med tills igår när han insåg att jag verkligen kunde skjuta .. På kvällen grillade vi lite & sen skjutsade jag pappa till flerohopp då,sen hem till mamma & bara ta det lite lugnt.
Idag vaknade jag runt 10, så då satte jag på en film & åt frukost till den. Sen stack mamma&jag till ikea för att kolla lite till tvättstugan som snart är klar, blir till att åka till ikea på onsdag med pappa & torsdag med mamma. blir en jävla massa ikea denna veckan, menmen .. När jag kom hem från ikea idag solade jag lite&sen städade mitt rum lite fint sådär ;) sen cyklade jag till amanda & vi stack till mcdonalds och åt glasssss :). När vi kom hem till henne igen så var klockan redan tjugo i 6 så då var jag tvungen att cykla hem & fixa lite sen vid kvart över 6 typ hämtade jag upp tilda & vidare mot åkrahäll för att träffa almina&sen iväg till pukevallen med almina&tilda för att kolla fotboll.
När den matchen var slut körde vi till mcdonalds & satt och snackade en stund, sen iväg igen till åkrahäll för att spela lite fotboll med några. Som inte var något kul alls för jag fick bara en massa bollar i huvudet & frös nästan ihjäl typ..
fast det var ju en aning kul på vägen dit när jag skulle skjutsa almina på moppen för hon var ju livrädd, haha! så gullig är hon.
Kom hem runt tjugo över 10, & nu sitter jag här och det tänker jag göra en stund till sen sova :).
jahopp, det var min dag :)
här har ni en grymt bra låt förresten!
http://www.youtube.com/watch?v=dvtn-onAD38
fick bli en bild på en liten efterrätt som amanda & jag gjorde för några veckor sen!
chokladpudding med jordgubbar&kiwi. mummaaa

pusss / fridaaaaaaaaaaaa

17.00

tjenare
jag känner mig som världens livsnjutare eller ngt, har tagit vara på varje minut typ och solat. två helt underbara dagar med massor av sol första på öland & nu idag i hultabräan med almina där det till och med blev ett dopp, underbart lixom redan i april det är sjukt ju! nu har jag precis duschat och smörjt in mig så nu är jag fräsch och ska snart fixa mig lite mer för lite fotboll sen ikv, sen får vi väl se vart kvällen tar vägen!


puss / tildaaaaaaa

& så vare rubriken ..

har slagit vad med pappa, så nu ska jag skjutsa han till flerohopp så får vi allt se vem som har rätt ..
/ f

time for öland

tjena, har nu duschat lite och fixat mig oså för snart ska vi till öland för kalas för min kusin Vincent som fyller fem år och jag minns fortfarande när du föddes, jag var i en simhall i Oskarsham och simmade in inför en tävling och så kom mamma och bara: nu har han kommit, lille Vincent. hahah, aja. får se vad kvällen erbjuder ser ut att vi stannar där rätt länge sen oxå, men vi får se.

gjorde en super god frukost till mig & min familj, ibland är jag för snäll.

& så här ser jag ut idag/ikv.
puss / t

lyckaaaaaaaa

hellluuuu
redan söndag idag, men är ju ledig en heeeeeel vecka till! :D haha, vi skrev ju i inlägget som var från oss båda att vi skulle ta en massa bilder i fredags men vi tog inte en ända, vi satt & åt & snackade hela kvällen typ så vi hann inte (a). iaf, som tilda skrev i inlägget under .. jag hoppas verkligen att vi får åka till Spanien, det skulle vara så jääääävla kul!!!
hann inte skriva något igår, hade fullt upp helaa dagen .. ; vaknade hos tilda oså & åkte hem vid typ 12 eller något, hem&solade lite grann,duschade osv. & sen vidare till Johnny & Manfred för att grilla kom dit vid typ 4 eller något sen åkte jag iväg på lite egna äventyr vid typ 8. Kom hem runt kvart över 1 inatt, men vad gör det för kvällen var helt underbaaaar (a). hihi
Men vaknade vid tjugo i 9 & kunde inte somna om, så jag är en aning trött just nu. Men aja nu tänker jag gå ut & sola lite.
bild tagen av miggg

pussss / fridaaaaaaaaa :D

lördag

heeej
dagen började ju underbar, satt ute på balkongen med frida och åt frukost oså. sen hoppade jag in i duschen och sen stack hon och nu har jag fixat mig lite ska till farmor om ett tag sen. & förresten vet ni, detta är helt jävla sick. tänk mig & frida i Spanien i tre veckor utan våra föräldrar och vi ska bo hos min mamma kusin i tre jävla veckor i spanien lixom hallåååååååååå vad glad jag är, men det är inte riktigt bestäm än mamma ska ringa och höra lite men varför skulle de säga nej till mig & frida? shit, vad glad jag är!
back to real, imon ska jag till öland tror jag men kanske bloggar lite ikv eller imon iaf.


två bilder på hur jag ser ut idag.
pusssssss / en glad tildaaaaaaaaaaaaa

f & t

tjena, nu sitter vi här och har precis ätit förrätt då. fridas mamma & hennes pojkvän är här hos oss, snart ska vi äta o lite så och sen beger vi oss ut på en runda. kommer nog lite roliga bilder med om vi orkar. och sen sover frida här oxå.
puss / t & f

ett till inlägg

tjena, fölåt för sjukt tråkigt inlägg förut ska ju självklart vara snäll och berätta om dagen.. hela förmiddan var alla åttor på åkrahäll sjukt tråkig och rätt onödigt om jag ska vara ärlig det verkade kanske lite kul med handel & adminstration men jag ville ju kolla massa annat med, men anna ida & jag hade ingen lust att åka tillbaka till skolan och käka så vi tog en burgare på sibylla och sen hade vi tre tråkiga lektioner på eftermiddagen & vid fyra kom frida och hämtade mig och vi åkte till pukevallen och städade oså, sen duschade jag och fixade mig på en halvtimma för jag var tvungen att hinna med tåget till mormor & morfar har varit på släktmiddag där hela kvällen.. nu ska jag snart sova..tror jag?
puss / t

sommar 2010, röd näsa..

you you you

heeej, snabbt inlägg nu ska bara säga att jag sitter i kalmar på släktkalas... döö elr ngt, aja skriver mer imon så puss / t

outfit

här kommer en bild på dagens outfit
linne; gina tricot
jeans; gina tricot
hade också ett par vita converse till & en blå kofta från JC
täckte över armen för den såg helt muppad ut.
/ fridaaaaaaaaaaa

love is in the aaaaair!

hallå hallå!
äntligen påsklov & det behövs verkligen ska jag meddela!! fick sluta tidigare idag också eftersom vi orienterade i pukeberg/västerräng på idrotten så vi fick skippa NO;n så jävla gutt :) ! Kom hem vid kvart i 2 typ nu satte jag mig här en stund sen ska jag&daddii åka och handla. Vid fyra ska jag hämta tilda i skolan & vidare för att jobba.
Ikväll tänker jag ha en liten chill kväll med lite grillning & film.
här kommer en bild från igår när tilda&jag var ute en sväng!
puss/ f

till tilda!

inlägget under; tilda du kan få bo hos mig, jag är ju trots allt din extra mamma!
puss på dig
/ f

arg

måste skriva av mig lite om att för tillfället hatar jag min familj, de gör precis allt för sin idiot till son men de kan inte ens ägna typ 2 minuter åt mig.. så fort jag öppnar min käft så får jag skit eller en jävla utskällning. jag är trött, jag ska flytta hemmifrån så fort jag får tillfället, och snart flyttar jag in till kalmar till min mormor & morfar eller moster tror jag. sjukt trött på de..
dööööö elr ngt, & jag har sån jävla ångest över att jag inte tränat på tre hela veckor! :(( får panik, först skadade jag min fot och sen blev jag sjuk i två veckor och nu min jävla arm. som jag tydligen inte har ont enligt mamma,pappa & bror men vad fan vet de lixom, skjut mig ngn!
/ t

min arm :(

hej, hann inte blogga ngt igår :( men igår iaf när jag och ida skulle åka skateboard hem så trillade jag och skrapade upp hela handflatorna sen hände ngt med min arm så idag fick jag och mamma åka in till kalmar rönken men de visade inget där iaf.. men har iaf skitont och nu kom precis frida oså, tråkigt inlägg javet!
puss / t


ni har sett den innan men men


never say never baby

jaha hej igen då!
denna veckan har gått otroligt sakta, sitter & vill att tiden ska gå så fort som möjligt!! eller så det kan bli fredag iaf (a). hehe, idag har skolan varit ganska lugn, hade nationellt prov i svenska - muntligt då. gick väldigt bra kändes det som :)! Sen flöt förmiddagen på & sen efter maten hade vi bara matte & sen elevensval(hemkunskap) & då gjorde vi chicken nuggets, mmmmuumma! ah & nu sitter jag här & väntar på att tilda ska komma hem från Kalmar sen ska vi ut&gå en runda eller ah till mcdonalds för att äta glass eller dricka kaffe, vi får la se vad man är sugen på då. Men nu ska jag sätta mig ute & göra matteläxan!
dagens outfit! :
linne; JC
skjorta; bikbok
jeansleggings; torg ett (vero moda)
ringar; gina tricot
klocka; julklapp så vene ;)
& sen ett par skor från scorett. dom skorna som jag hade igår eller när de va ;) (bild)
puss / f

DU DU DU DU DU DU

chill dag idag, skola & sen simhallen i slutet av dagen. Cyklade hem satte mig ute en stund, åkte & handlade & hämtade moppen för den har varit på lagning. & nu sitter jag här ute på altanen & väntar på mat, grillning står på schemat! så underbart gott i detta fina väder!!
& självklart tilda så kan jag hjälpa dig med din pluggning, bara säg till ;).
puss / f
linne; hm
shorts; vero moda ( skrev fel igår dom är inte från gina!)
tights; gina tricot
skor; scorette

vädret (L)

heeej, måste ju självklart börjar med att vädret är för gutt och att jag är på jävligt bra humör idag. efter skolan stack jag & ida och åkte lite bräda och när jag kom hem så gick jag ut i solen ett tag och chillade lite och sen ringde almina så vi stack och cyklade lite och sen så stack jag hem och åt sen kom almina så då stack vi till mcdonalds med hugo.  så nu har jag kommit hem och ska hoppa in i duschen sen MÅSTE jag plugga och frida du måste hjälpa mig med det ngn dag asso!
aja,
puss / t

juste jag ska köpa kanin!

 


liveet lekeeer!

tjabbaa!
måste börja med att vädret är ju helt underbart, känns ju som sommar!!
Har tagit alla tillfällen jag fått idag i skolan & legat ute & solat, hehe. ;) Men man måste ju bättra på brännan lite tills man åker till Grekland. Bara 1 månad & 1 dag kvar!! Har nästan precis kommit hem från skolan, bytte om till shorts direkt så nu sitter jag här ute på gräsmattan i shorts & bh med lite glass! Idag vid 18.30 ska jag på boxning med mamma, men är inte alls pepp på att träna just nu, men vi får la se hur det går.
shorts; gina (tror jag)
linne; JC
solglasögon; cubus
puss på er! / f

du finns i mina tankar hela tiden

hejsan svejsan!
herregud vilken underbar dag det har varit idag, har suttit ute & solat en liten stund idag iaf. Men det ska ju tydligen bli varmt hela veckan så då blir det till att jobba på brännan ;).
Iallafall, vaknade runt halv 11 idag, riktigt skönt att få sova lite. Sen gjorde jag mig iordning & åkte till annie.
Kom hem runt halv 2 då jag satte mig ute & solade, vid typ 4 hämtade jag tilda & vi åkte & jobbade. Kom hem vid kvart i 6. Sen när jag hade lämnat moppen hos mamma & tog cykeln för att cykla till pappa så orkade jag inte knyta skorna så ena skosnöret åkte rakt in i kedjan & fastnade där så jag fick ha foten hängandes på sidan & sparka mig fram med ena benet enda hem till pappa..  sen när jag kom hem till pappa kunde jag inte få av mig skon (pappa var inte hemma) & jag kunde ju inte precis gå in & hämta en sax, men då fick jag tag i en såg i cykelskjulet så där stod jag & sågade av mitt skosnöre med en cykel hängandes i foten. herregud, hur fan lyckas man ..
Sen har ju headern kommit upp nu, snyggt va? :)
Tack malin!
här har ni hennes blogg! ; www.jagemallan.blogg.se
// pusss fridaaaaa

underbaaaart!

sticker iväg till annie i detta underbara väder!
bilden är gammal!
puss/ f

aldrig att du kommer förstöra denna kväll

tjena, nu sitter jag här i trosor och bh & ska väl snart börja gör mig i ordning har precis duschat & rakat benen och lite. väntar på att almina ska komma och hjälpa mig att göra mig i ordning och välja kläder & sånt, så hon lär väl ringa mig snart hoppas jag. är lite smått nervös med.. men de ska nog gå bra iaf!
nu måste jag fixa lite.
puss / t

inte lite coola?


you took my life from negative to positive

här kommer 2 bilder till från igår, tilda&jag gjorde tacos som blev riktigt god sen stack vi till mcdonalds & där tillbringade vi vår kväll, efter en stund kom almina&anna också! :) kom hem runt kvart i 11. Sen var vi hur trötta som helst så då kollade vi film sen somnade vi.
Juste, idag kommer förmodligen headern upp om malin kan hjälpa oss. :) får se när hon hör av sig ;).
Tilda stack hem redan vid 10 typ för hon skulle till sina kusiner & idag ska jag bara ta det lugnt sen träffa annie lite senare! Funderar på att klä på mig lite & gå ut en stund. Vi hööörs!
pusssss / f

HAPPY GIRLS!!

lite bilder från kvällen, kommer fler imorgon men nu ska vi titta på film&sen sova för vi är skit tröttaaaaaaa..
puss&hej från oss båda :D

vi e cooooooooooooooooooooola

nyfixade naglar & snart sticker vi uuuuuuuut!
pusssssssssss / f&t

I want forget you

hallå, sov ju hos mormor & morfar inatt ju med emelie sen så tog vi ju bussen till Ingelstorpgymnasiet och på förmiddagen så var vi ladugården och då skulle vi klippa kor och när de var min tur att klippa fick kossan bredvid typ panik och klämde mig mot den andra kossan så den oxå fick damp. och jag trodde de typ skulle sparka ihjäl mig eller ngt. aja, sen så hände det typ en liten random sak typ.. emelie och jag skulle gå och byta om så kom en en bil med typ tre killar i och bara kollade på mig och bara: ey du, min kompis tycker du har för mkt kläder på dig... ja men då vet jag lixom. sen så kom han in där vi var och bara: här sitter ni, och sen kom han in igen och sa: har du varit här innan, jag ba näe? han bara okej. o sen så bara skrek han till typ sina kompisar så var de avklarat och hon har inte varit här innan. HAHAH. störd kan man säga.. här får ni lite bilder sen veckan.

idiot ko.

bebiskanin


äckel orm


snygga skor man fick låna oså
pussss / t

tröööööööött

heej, hann inte skriva igår det var fullt upp kan jag säga.. först ta bussen vid kvart i sju kom hem vid halv sex sticka och städa till åtta hem och äta,duscha, sova så kul liv hade jag igår.
idag har jag och emelie varit i svinhuset med grisar och märkt ut, räknat spenor skrivit upp allt och de skrek och sprattlade som satan så de gick knappt att hålla i de. nu sitter jag och emelie i kalmar hos mormor & morfar ska snart ut och gå och köpa ngt gott för de är vi värda faktist. aja, finns inga bilder heller.
pusssssssss/ t

you're beautifuuuuuuuuuuul

tjeeeeeeeena!
denna onsdagen har gått riktigt fort tycker jag, eller ah skolan då eftersom klockan bara är tjugo i 3 ;).
Hade nationella på förmiddagen, men det gick väl förhoppningsvis bra!
måste bara berätta att vi skulle göra fiskburgare på hemkunskapen idag & fy faan vad äckligt det var!!!!
fick mosa fisken i en jävla matberedare & uschaaaaaaaaaaa. Kommer aldrig mer äta fiskburgare..
Nu ska jag faktiskt städa mitt rum, sa det i måndags eller något men då orkade jag verkligen inte det så det får bli nu istället  & nu skaaa det göras.. Sen ska jag antingen ut&springa eller ut & gå i ett jävla tempo. Blir nog att gå, tror inte min rygg klarar av springning.
sataaan, är helt slut idag. gårdagen var rätt jobbig kan jag lova..
  • skolan
  • hem & plugga
  • iväg & jobba i ca 2,5 timmar
  • stannade till på mc med tilda för lite kaffe (y
  • kom hem vid ca kvart i 9 - äta
  • fortsätta plugga
  • sen slocknade jag vid tv:n
kanske inte låter så jobbigt men det vare!
bild på min nytvättade lilla pääärla!
puss fridaa

tidsfördriv.

Du heter: frida

Smeknamn: alla säger frida förutom pappa som säger ludde & mamma som säger fia -.- 

Beroende av: mobilen

Brukar du skratta för dig själv: haha oja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: jag kan göra det<333

Var bor du: nybbaan

Trivs du där: yess

Äger du några converse:
yesbox

Sprit, cider, vin eller öl: cider

Brukar du bli för full: - nepp 

Är du allergisk mot något: citrusfrukter

Hur svarar du i mobilen: hallå eller ah de är frida

Antal timmar sömn inatt: 8,5

Brukar du komma i tid:
jadå

När mår du bra: när jag sitter nergosad hemma hos tilda framför en film med jordgubbar & smält choklad! 

När blev du fotad senast: öhm, vene ;b

Hur känner du dig nu:
trött, uttråkad

Vanligaste färg på dina kläder: jadu, brukar variera ganska mycket ;)

Vad tycker du om fötter: äckliga! 

Vad saknar du: kärlek 

Hade du en bra kväll igår:
den var helt okej, förutom huvudvärken ..

Favorit dryck på morgonen: kaffe eller o'boy 

Rakar du benen: jajamensan

När brukar du oftast gå och lägga dig: vardagar, typ 10. helger, olika

Är du blyg: ibland

Sysslar du med någon idrott: nej, gå på gym. 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut!

Har du spytt offentligt: njaa ..

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: KISSA! 

Är du nöjd med ditt liv: ja!

Är du bortskämd: nja, får väl erkänna att jag är lite bortskämd av pappa (a) 

Vad gör du i morgon: går i skolan, pluggar & tränar

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: inte en aning

Vad längtar du till: Grekland & sommarlovet!


Har du bra vänner och äkta vänskap: absolut, dom är underbara!

Vad använder du för schampo: wella 

Hur gammal är du:
16

Tycker du om någon just nu: nja, men skulle lätt kunna börja göra! hehe .. 

Gröna eller röda äpplen: gröna

Gillar du golf: oja!

Vilken tid gick du upp idag: 07.30

Har du sovit i din egen säng inatt: jaa 

Har du strumpor på dig nu: jao 

Är det okej att gråta:
alla måste gråta, så det är helt okej! 

När grät du senast:
lördags

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
åka utomlands, köpa en jääääävla massa kläder+systemkamera & massa saker

Bär du glasögon eller linser: glasögon, fast bara i skolan 

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej

Har du piercing:
öronen
Har du tatuering: ja

Vill du gifta dig: jao

Vill du ha barn: jaa, fast inte nu 

Solar du ofta: inte så mycket i solarium men när solen kommer fram så sitter jag gärna ute! 

Är du bra på att laga mat:
jag är kung

Är du flygrädd:
nepp

Är du musikalisk:
haha nae inte precis

Vad dricker du helst när du är törstig: läsk

Vilken är din favoritglass:
lillper!!! (A) 

Tror du på ett liv efter döden? jag tror att man kommer att leva om som en annan människa 

Tycker du om sushi? nej usch & fy!

Vad äter du helst när du ser på film: godis & jordgubbar med smält choklad 

Har du tandläkarskräck? nej, men hatar tandläkaren ändå. 

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
det är olika från dag till dag ;) men mest kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du:
blå

Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja

Biter du på naglarna: nej

Röker du:
nej

Hur ofta tränar/motionerar du:
så ofta jag kan, antingen 3 eller 4 gånger i veckan

Senaste låt du hörde:
coconut tree - mohombi

/ fridaaaaaaaaaa

you will be mine, even if you don't know that yet.

hej, ska bara göra ett litet snabbt inlägg & visa hur det blev igår när jag färgade håret.
haha gjorde bilderna åt fel håll men whateeever?   & bilden till höger är gammal men håret var typ så innan jag färgade de ;). aja, nu ska jag plugga&sen hämta tilda för att åka & jobba.
pussssss / f

första praodagen

tjenare, vaknade kvart i sex idag för bussen gick kvart i sju och när jag & emelie kom dit så fick vi först rundvisning på allt typ sen åt vi lite oså sen så var vi på "djurhuset" och först skulle vi fixa med kaninerna en del skulle flyttas runt lite och fixa i själva stallet till kaninerna och sen så. sen var vi ute och gick två små söta getter. hahha, emelie fick en som typ hade damp oc jag fick en liten söt.
sen så har vi typ kommit hem oså typ, sen försöker jag få tag i almina för vi ska ut och åka inlanes till mc och köpa glass tror jag iaf.


förändring!

hola!
skolan idag var chill, slutade vid 3. Då gick jag hem till pappa& hämtade moppen, sen körde jag ner till Kvantum & köpte hårfärg. Så det blir till att färga håret ikväll när mamma har kommit hem från sin träning. Själv så skippar jag träningen idag för jag har så jävla ont i huvudet.. Så idag blir det till att städa mitt rum riktigt noga, ska till och med putsa fönster, som om jag kommer orka det sen när jag väl ska börja, hehe.. Måste ut & tvätta min lilla pärla också, insåg att den var väldigt skitig förut ;). Men vad gör det, de är ju underbart väääder!
bildresultat kommer lite senare när jag har färgat håret & tvättat min pärla. ;)

Denna veckan blir nog riktigt bra skulle jag tro,
imorgon ska tilda&jag jobba & då får jag ju träffa min lilla prinsessa igen (y).
Onsdag; trääning
torsdag; ska jag på en handledarutbildning
fredag; sover tilda hos mig
lördag; träning
& söndag; hem till pappa :) & träning
min eftermiddagsoutfit, haha byter alltid kläder när jag kommit hem från skolan.. ?
tröja: new yorker
jeans: gina tricot (y)

toppenhelg

måste säga att detta har varit en riktig bra helg, på fredag kvällen var jag på milles med underbart bra folk och de var lite kul att kolla på bet'ner faktist. i lördags vid typ två stack jag till ida och hjälpte henne att städa och allt inför överraskningsfesten hos anna oså, så vid halv fyra stack vi och hämtade henne och satte på henne en fin ögonbindel så cyklade vi med henne där bak till bowlinghallen så bowlade jag,ida,almina och anna då där. sen stack vi till kebaben och käkade. sen så stack jag och ida till ida och fixa oss lite mer sen kom det massa trevligt folk oså. och nu idag har jag kollat lite fotboll och om ett tag kommer förhoppningsvis emelie hon har inte hört av sig än men det gör hon nog snart. hon ska sova hos mig hela veckan för vi ska praoa, och det kommer nog bli rätt kul idag tror jag.
och här får ni lite bilder på frida & eddie


eddie blev lite småkär i frida och han tyckte hon var söt,snygg & gullig!
pusssssssssss på en toppen helg

/t


nu kommer vååren/sommaren!

tjolahoppsan!
härlig dag måste jag säga, helt underbart med en massa sol&värme nu! Idag har det varit storstädning hemma hos lilla mig, så är helt slut. Sen när jag kom hem till mamma märker jag att mitt rum är hur stökigt & dammigt som helst, fattar inte varför det alltid är så skitigt när jag kommer dit när dom säger att dom aldrig är där inne, hm .. buuuuuusted!
Har absolut inget för mig just nu, ska äta sen bara ta det lugnt heeeela dagen. Riktigt skönt!
Nu är det bara 1 månad & 9 dagar kvar tills pappa&jag beger oss mot GREKLAND! guuuuuuuud vad jag längtar & så skönt det kommer att bli!! bara få komma bort från all skit här & bara ligga & slappa hela dagarna.. så uuunderbart.
här kommer en bild från turkiet förra året!
puss f

10.50

tjeeeeeeeeeena, igår på dan kom frida till mig och ja så kom ju mina kusiner de är inte lite galna.. eddie blev iaf tokkär i frida hahahah, gulligt. sen så stak hon hem så åt vi och lite sen så ringde almina och det började med en dålig kväll som blev hur bra som helst. stack till milles och dansade hur mkt som helst! och det bästa är att det kommer bli en bra kväll i kväll med. aja, bilder kommer nog imon frida på dig och eddie ;)
har ingen bild heller så.. tråkigt inlägg

men pusss ändå / t


2011.04.08

tjatjaaaaaaa
jaha jag har egentligen inte alls lust att skriva något här för bläää, skit samma. idag gick skolan snabbt, bara 2 lektioner. Efter skolan åkte jag,erik&maja till gymmet och biffade upp oss lite (till) .. ;)
sen åkte jag till tilda där fixade vi våra naglar sen kom hennes kusiner & dom var ju helt tokiga, skit länge sen jag träffade dom men tror inte äns att dom mindes mig. men det var ju mysigt ändå, eller vad säger du tilda? ;) tilda tog några bilder så förhoppningsvis så kommer dom upp imorgon eller något? :)
Aja cyklade hem vid 6 typ & åt kycklingfilé,tzatsiki (hur det nu stavas), klyftpotatis & vitlöksbröd, mumma!
Efter vi hade ätit satt pappa & jag oss i soffan med varsin kopp kaffe & kollade på talang & nu ligger jag här, har inget att göra men orkar inte göra något heller..
en bild från när tilda & jag hade bakdag!
blir nog en till snart .... kanske nästa helg, vem veeeet? ;)
/ pussss f

when you smile to me I gave you my empty look

ja, fridaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa det är klart vi ska träffas på fredag ju!
min dag var helt okej, orkar inte skrvia mkt idag inte på sånt humör nu iaf.
var nyss ute och gick med ella, trevligt!
puss / t


gustav & jag


vääääldigt kort inlägg / frida

har bara en sak att säga,
tilda du måste kunna träffas på fredag för jag saknar dig.

mumsig daaaag

halloj, skolan idag var helt okej, vi satt typ & övade på ett gammalt nationelltprov i engelska i ca 2timmar, sen efter de flöt dagen bara på. Efter skolan så träffade jag arek en stund, sen cyklade jag & mötte amanda och rebecka så var vi ute & gick med amandas hund en runda. Sen gick amanda & jag hem till henne, fixade lite där sen vidare till stan för att handla. Därefter åkte vi hem till mig & lagade mat & efterrätt, fick bli tacos & chokladpudding med jordgubbar&kiwi, mummaaa!
Cyklade hem till pappa & kom hem runt 8, så nu har jag precis blivit klar med att kolla upp lite biljetter tills i sommar då amanda&jag kanske drar iväg på Rihannaaaaaaa, and it's amaaazing!!!
Denna veckan blir nog ganska chill faktiskt, imorgon blire till att plugga& kanske träna, fredag kanske träffa tilduuuuus (y), lördag ingen aning söndag, träna eller ngt. ;)
Men nu måste jag plugga engelska för jag har nationellt prov i de på fredag & det är så att jag=kass på engelska ;). sen ska jag soooooova (:
niiice picture på mig & amanda från sommaren 2009 eller ngt :). (på liseberg)
pussssssssss f

vår

kom nyss hem från en promenad och jag båda älskar och hatar att ut och gå. för när jag är ute och går så kan jag tänka hur jag vill utan att jag skäms men det värsta är att jag tänker för mkt. på hur det var  då. då allt var bara så bra.
skolan idag var chill, fick sluta kvart i ett för jag skulle till läkaren och satt där till halv tre. nästa vecka är det prao, ska praoa på Ingelstorpgymnasiet med emelie. vecka efter de har vi tre prov inget att se fram emot iaf.


when I called you mine


i lindsdal

krya på dig frida och om du läser detta nu ikv så ska du veta att jag är så glad över att jag har dig, man kan verkligen prata med ALLT  om dig verkligen du är helt underbar ska du veta!
och jag kan inte träna denna veckan heller, tar ju tabletter för halsen hela tiden så fort jag inte tar en alvedon så sprängs min hals typ. men imon ska jag nog till läkaren hoppas på att det inte är ngt farligt och jobbigt ändå. sitter i lindsdal nu och snart kommer nog mimmi så jag får åka hem och sova är verkligen sjukt trött nu.

sötnosar till kusiner jag har då :*


sjuk.

helluu.
det blir inget långt inlägg nu, har migrän så vet egentligen inte varför jag sitter här..
Fick gå hem från skolan idag för jag inte mådde alls bra, & när jag kom hem så sov jag i några timmar så mår lite bättre nu iaf! Det jag ville komma till var att de inlägget som tilda skrev där nere om vänner&familj&kärlek & vad det nu var. Aja, men vill bara att du ska veta Tilda att jag älskar dig också & jag finns alltid här för dig. Jag lämnar dig aldrig.




blir en lite gosig bild på min älskade lilla vovve!
tagen av lilla mig ;)

puss / f

håltimma

tjulelulu

stack hem ensam på håltimman orkar inte sitta kvar i skolan och typ dö.. börjar om en timme igen sticker väl dit snart igen. etfer jag slutat idag så tar jag tåget till kalmar där hämtar mamma mig sen åker vi och hämtar eddie och annie på dagis och sen ska vi vara barnvakt åt de hela kvällen oså. kanske kommer ett inlägg senare ikv när jag är där hemma men vi får se.

lite cool bild på mig och gustav här va..
puss / t


boring

104 frågor när du har tråkigt!

1. är du kär? - vet inte.
2. har du snusat? - näe
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. tar du droger? -
nej
9. har du pussat en tjej? - klart jag har
10. hatar du någon? - om jag gör
11. älskar du någon? - det gör jag
12. har några av dina vänner svikit dig? - alla sviker någon gång, även om det inte är me flit
13. har du djur? - ja
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - ibland gör jag nog det ja.
16. gillar du orange? - näe
18. har du nån sjukdom? - inte vad jag vet
20. har du en gris? - nej
21. har du en plattång? - ja
22. har du en bror? - ja
23. har du sjukt bra humor? - JAA
24. är du brunett? - nej, men har varit
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - ähh, JAAA
26. tycker du om hästar? - jadå
27. har du en hund? - näe :(
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - ja
30. har du sagt bög till en kille? - jaa
31. har du sagt fitta till en tjej? - jaaaa
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - ja
34. har du lunar? - hehe, ja
35 har du msn? - ja
36. har du en syster? - nej
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - nja, om jag hade en bra kamera
39. har du sett dig själv brinna? - ehh?
40. hjälper du dina vänner? - när de ber mig så gör jag väl de.
41. gillar du tacos? - LOVE IT!
42. tycker du att du är söt? - asso sånt säger man inte tycker inte jag.
43. har du dansat? - näe, men vill 
44. har du spelat fotboll? - ja
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ja
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - haha, inte i timmar kanske
47. har du ätit sniglar? - nä
48. äger du en locktång? - nope
49. gillar du att tugga tuggummi? - jao
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? - klart
51. gillar du kläder? - ÄLSKAR
52. Hatar du falska vänner? - det värsta som finns
53. gillar du räkna matte? - ohnej
54. älskar du någon nu? - ja
55. Har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? - jovisst. fast nä
57. Har du sett nån dö? - näe
58. säger du vad du vill? - oftast

61. kan du tala spanska? - pluggar ju spanska men det gå ju inte så bra..
62. är du kortare än 1.60? - ähh de tror jag inte
63. älskar du sommaren? - JA
64. älskar du vintern? - nä
65. har du mer än 6 par skor? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ja
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja, de har jag nog
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - jao
69. gillar du att städa? - neje
70. gillar du att sova länge? - det beror på
71. har du vart med om en olycka? - vet inte
72. är du förvirrad? - aldrig
73. har du mer än 6 par byxor? - yes
74. har du förlorat en vän? - ja
75. gillar du att shoppa? - ja
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du orrmar? - nej
78. klarar du dig själv? - de gör ingen
79. har du lagat mat? - ja
80. är du klantig? - kan jag inte påstå
81. har du foppatoffler? - ja
82. har du mer än 20 låtar på din data? - rensade nyss, så näe
85. har du mer än 7 par nagellack? - ja
86. har du busringt? - jaa
87. har du skällt på din bror? - varje dag
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - de vill nog de flesta
93. har du tältat? - ja
94. har du bränt dig? - ja
95. har du lekt med levande ljus? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - näe, bara kollat på, för läskigt..
98. bor du i skåne? - nej,
99. gillar du hip hop/rap musik? - finns väl ngn
100. är du på sista frågan nu? - hahah, näe 
101. är du singel? - ja
102. har du flygt flygplan nån gång? - aa
103. har du kul just nu? - nej
104. är du blyg? -  beror på vilka de är, och ibland kan ja bli det


bajsa elr ngt..

jao.. vill bara skriva av mig lite om vad jag egentligen tycker bara för tillfället om mitt liv om t.ex kompisar,kärlek och familjen.

kompisar- jag har många fina underbara vänner som jag gillar mkt, men det känns som det är olika grupper lite kompisar där och några där, en del är skitbra på ena sättet och de andra är bra på det andra sättet. jag vet lixom aldrig vart jag har alla. jag umgås oftast med frida melin då, almina,emelie, frida franzen, ida, anna och fanny men de är olika perioder ibland är jag med de och ibland med de. men jag vill att de ska veta att jag älskar er.

kärlek- alla har väl underbara perioder med ngn kille man verkligen gillar och när de tar slut känns det typ som hela världen går emot en. för först var allt perfekt och sen när de helt plötsligt bara går sönder blir allt typ.. ett helvete!

familjen- det är väl likadant där ibland älskar man sina föräldrar och ibland hatar man de. och likadant med syskon, de kna vara sjukt jobbiga och man vill bara att de ska försvinna och de vill jag just nu, min bror är bara jobbig,äcklig, och om han inte får som han vill så tar han allt. helt jävla störd.

puss på er blev inget vanligt inlägg men nu börjar mamma byter bo så

/ t


snabbis.

halloj, blir bara ett litet snabbt inlägg här nu då. Har ju varit & klippt mig sen ville frisören fixa mitt hår efter så här kommer en bild på hur det blev iaf!
pusssssssssss f

HATAR rubriker.

jaha, hallå igen dååå!
ligger här i sängen& kollar på mästarnas mästare eller vad det nu hette. Vid klockan 9 är de Taken, så ligger och väntar på att det ska börja .. Har iaf fixat min kamera nyss, så nu funkar det att lägga in bilderna på datan. Det var därför det blev denna lilla bilden ;).
Idag åkte jag hem från tilda vid typ kvart över 10 eller något, sen satt jag lite hemma & chillade till typ 12 då jag körde & hämtade tilda sen vidare mot pukevallen, där städade vi i lite mer än 2 timmar som tilda skrev lite om i inlägget under. & bla bla bla, men iaf. Sen har jag bara legat hemma & tagit det lugnt, plockat upp alla mina kläder & saker eftersom jag kom till pappa idag då va. Imorgon ska jag ner till stan & klippa mig vid 11, sen sticker jag&solar direkt efter det, sen cyklar jag antingen hem och sen vidare till gymmet eller så cyklar jag direkt. Får se hur det blir.. När pappa kommit hem ska vi åka ner till stan& köpa ett par nya joggingskor till han & sen en träningsmaskin för magen typ, till mig. Sen på kvällen så blir det att träffa calle balle :b. Sen är det skola igen på tisdag, seeeeeeeegt -.- .
mupppppp bild.
puss / f

städning för fullt

tjena, har städat pukes klubblokal nu i två timmar typ och nu har jag bara tagit det lugnt och ätit oså. snart går jag ut till almina och snackar av mig lite med henne, och sen ser det ut som det blir en lugnt kväll hemma om inga snabba ändringar. imon är vi lediga gutt, och som det ser ut nu kommer förmodligen emelie imon oxå! tråkigt inlägg, javet.

lagom trött..
puss / t

shopping

eftersom frida redan berättat vade vi har gjort idag och vad vi ska göra imon så kommer då bara bilder på de jag köpte idag då va.


jacka från h&m 299 kr

linne från bikbok 149 kr
jeans från cubus 199 kr

svart nagellack från bik bok
öronhägen från cubus
och sen köpte jag leopardtajts med men de får ni ingen bild på. och här kommer en söt bild på frida med.
puss / t

jaoooooo......

hejsan svejsan!

dagen har bestått av skola & sen kalmar dååå. Skolan var chill, gick ganska fort faktiskt.
I kalmar hittade jag en del, fast inte så mycket men iaf; solglasögon, tights, en munktröja, en mössa & ett nagellack. Skulle egentligen bara köpa en bikini fast dom som jag ville ha fanns inte i affären så jag får beställa dom imorgon. ;) Tilda hittade en del också, bilder kommer nog antagligen imorgon på hennes fina grejor ;p.
(fast inte på mina, för det orkar jag inte (a) ).
Nu sitter jag här i tildas säng, vi har precis kommit in från en liten promenad faktiskt. Imorgon ska vi käka hotellfrukost och sen ska jag hem & hämta moppen sen hämtar jag tilda sen kör vi ner till pukevallen & jobbar.
Men nu ska vi ta ansiktsmask, pussss hej! / f



(självklart har vi ätit jordgubbar med choklad, bara glömde bort att skriva det i texten över) ;)

haha..

tänkte bara lägga in ett inlägg bara för ett måste liksom, har egentligen inget vettigt att skriva. Bara att dagen har varit grymt bra! (; ligger här i min säng & typ halvsover egentligen, måste snart sova skola imorgon juuuuu.
aja, puss godnatt / f

haha, kul inlägg ..................

jaha.. då var det de igen ja?

tjena, har varit i skolan nu de två senaste dagarna.. men är inte redigt frisk och jag har varit i simhallen nu med med mina småkusiner och frida. och så ska kusinerna sova här inatt med, så de ska typ sova nu kommer nog med snart gå och lägga mig är sjukt trött och imon ska vi till skolan på en lördag lixom.. men vi är lediga på måndag så de äre värt! men vi hörs imon mer.
puss / t


stökigt rum och ful bild.. men aja


RSS 2.0