min skolavslutningsklänning har kommit!

ganska tjocka ben, hehe. men dom ska bort till skolavslutningen! (a)

bildlöst inläggggggg

frida här! :b
aja hej.. nä men ah iaf, skolan idag var en plåga uscha vad trött jag var .. men vi slutade vid halv 3 iaf & sen cyklade jag hem& bakade chokladbollar & dammade lite i mitt rum, duktig som jag är (a). Tilda slutar 4 så efter det kommer hon till mig sen kanske vi är här lite, vi ska ju självklart äta chokladbollar, har ju gjort dom till henne juu (som en liten överraskning) så jag hoppas hon inte sitter vid en data nu i skolan och ser detta inlägget för då är det halvt kört ;) haha. aja, sen ska vi åka & sola iaf, fortfarande halva priset på solariet i stan. Har solat 2 gånger denna veckan med idag då, sen blir det antagligen 1 eller 2 till. Får ju passa på nu när det är billigare oså ;). Nu är det redan torsdag & nu är det bara fredag kvar i skolan.. noooooot, lördag också -.- aja det är ju chill, bara 3 timmar ju! (y)
men puss hej

jobbig natt..

världens jobbigaste natt har jag haft, först vaknar jag vid tvåtiden av att jag fick panik för mitt täcke kändes typ som jag hade en dinosaurie över mig eller ngt. allt kändes helt sjuk läskigt så jag gick upp och bytta till ett annat täcke jag har till typ kompisar som sover över och det var mycket skönare somnade om och vaknade lite efter där och jag fick världens hemskaste tanke om skolan att de hade glömt bort mig att jag aldrig skulle komma tillbaka mer typ som jag var död. fick då oxå panik av min hemska tanke och tänkte tänk om jag kommer dö nu så jag gick upp och tog ett glasvatten och gick och prata med mamma lite, hon tyckte jag var dum i huvet när jag berättade det så jag gick och la mig igen. sen så ringde mitt alarm vid sjutiden, så jag gick upp som vanligt och tänkte inte på att jag var sjuk pappa kom upp ( han är med sjuk ) och frågade varför jag var uppe oså och då slog det mig juste jag är sjuk.
alltså är jag nog inte helt frisk i huvudet för tillfället.
och jag har haft riktig tråkigt idag med och det blir nog ingen skola imon heller eftersom min feber bara blir värre :( aja hade!
puss / t

haaaaatar rubriker, så onödigt. jappp!

tjolahoppppsan!
bloggen har dampat lite smått men förhoppningsvis så funkar det nu. Idag har det varit en chill skoldag, de första 2 timmarna hade vi svenska som vi redigerade klart vår film på, som vi ska visa upp på lördag -.- . sen mat, sen SO & då gjrode vi bara någon grej tills på lördag det också. Sen på matten fick vi tillbaka våra matteprov som vi gjorde för någon vecka sen. Hade VG, bara några poäng ifrån MVG -.-. usch & blääääääääää.
Aja, sen vare elevensval - hemkunskap & då gjorde vi några mackor typ, as gott (a). hehe, men nu iaf så sitter jag här & väntar på att mamma ska komma hem för då ska vi kila iväg till gymmet, är så tråkigt att gå där själv. & tilda kan ju inte följa med eftersom hon är sjuk :(.
igår beställde jag min skolavslutningsklänning iaf, skönt att ha det gjort nu är det bara skor man ska ha till också!
Sen har jag också hunnit med att skicka in en ansökan om sommarjobb till kommunen idag också, får se om jag får något.. Blir bara 2 veckor isf, har ju redan ett jobb på pukevallen tillsammans med tilda ju. Vi ska faktiskt börja med det första redan på söndag! :)
får bli denna lilla bilden today eftersom jag inte orkade leta efter någon annan.  (a)
här har ni en jäääävligt bra låt btw! ; http://www.youtube.com/watch?v=tlnMVb2XVVk
pussssss f

seeeeeeg.

tjolahoppsaaaan, jaha då var det tisdag redan. Idag har jag varit i skolan,solat, handlat nya byxor & sen har jag haft ett eget litet träningspass här hemma för jag har inte orkat ta mig till gymmet (a) .. hehe
men bättre än inget iaf. Nu har jag precis duschat & ska snart beställa min skolavslutningsklänning, kommer kanske en bild på den någon gång när jag orkar lägga in den.. jag vet inte riktigt hur tilda har tänkt när hon sa att vi skulle göra en ansiktsmask på lördag, sen läser jag i något inlägg här under att det är citron i den, hallå eller jag tål inte det? det har hon nog totalt glömt bort ;) HAHA! menmen, nu ska jag måla mina naglar.
puss /  f

20.33

ingen skola imon heller då, har fått högre feber osån skit :( så just nu istter jag och tröstäter mig med små äppelbitar och bananpengar. ser fram emot en riktig tråkig dag imon med.


ansiktsmask & fotbad!

efter jag var och solade med frida så gick jag och handlade åt pappa och sen hängde jag med henne för hon skulle köpa byxor. så nu har jag gjort en ansiktsmask och har precis suttit o fotbad, har ansiktsmasken på mig nu och fy tusan vad det kliar.. gjorde det med socker och citron hur enkelt som helst har hört att de ska vara bra, men får se hur de blir!
aja, imon måste jag till skolan håller på att tråka sönder..
puss / tildaaaaa

ps: hittar ingen bild


fortfarande sjuk..

åhhhh, vill inte vara sjuk längre har så sjukt tråkigt.. och klockan är bara tjugo över tio lixom, och jag kan inte sova.. men iaf känner mig lite piggare idag, fast nu har mina ögon börjat rinna som fan hela tiden :( och febern vet jag inte men imon måste jag till skolan får ju panik att bara sitta och inte gör någonting!
aja, när frida slutar ska vi iaf åka och sola ett tag sjukt skönt.. jag måste iaf vara frisk till helgen!

och frida hittade en fin skolavslutingsklänning till mig, så söt hon är och jag älskar den verkligen!
/ t


hihi

bilden är på mig&calle

halloj, ja tilda är ju sjuk todaaay & jag saknar henne en massa. Har inte träffat henne sen i torsdags!!??
liksom HALLÅÅÅ .. hehe, men förhoppningsvis är hon frisk imorgon & då ska vi åka & sola annars gör jag det själv. Eftersom det är typ halva priset eller något sånt där (y). Tänkte egentligen tränat idag, men helt seriöst så orkar jag inte, jag är helt jävla slut. Så idag blir en chill dag, ska med mamma & handla sen men sen kommer jag antagligen att somna efter de.. Denna veckan är det nog inget plugg alls, kan vara jävligt skönt att slippa det en vecka! På fredag blir det antagligen fest sen skola på lördag 9-12, sen sticker tildus & jag till kalmar & shoppar lite. men denna gången ska jag BARA köpa en bikini & kanske möjligtvis ett par solglasögon (a). När vi kommit hem från kalmar så sover jag hos tilda & då förväntar jag mig jordgubbar&choklad!!!!!!!!!!!!! haha
sen är vi lediga nästa måndag eftersom vi går på lördag så då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för något. Skulle behöva klippa mig också kom jag på nu .. får klämma in de någon dag (y).
Men nu ska jag gå & göra lite varm o'boy sen titta på en film!
kysssssssssssssss f

sjuuk

tjena, ingen rolig dag.. igårkväll kände jag att jag började få ont i halsen och idag på morgonen kunde jag knappt prata, men det är lite bättre nu iaf men det blev ingen skola idag iaf. får se hur det blir imon.. tråkigt inlägg men iaf.

bild från förra veckan
/ tildaaaaaa

några bilder från helgen




kommer fler imon
puss / t


till frida min kååv

asso frida lilla underbara,söta,bästa,snyggaste,roligaste vän det här var för mkt håll inte på och skriv så där jag blir ju helt rosa om kinderna och ögonen rinner ;)
men du ska veta att jag älskar dig med och jag ska skriva ngt riktigt gulligt till dig med ska jag lova dig men just kom jag precis från lägret och du fattar inte hur trött jag är och ont i halsen har jag med. så därför ska jag o mamma snart åka och köpa mcdonalds haha, det var inte det jag skulle säga ju.. hahah, men det kommer igen det lovar jag dig. du är verkligen bäst frida!
puss på dig min ängel
/ t

tilda johnsson.


Första gången vi träffades var på simningen, jag stod i vattnet på ena sidan bassängen & på andra sidan uppe på land stod du i en ljusrosa baddräkt. Jag minns varenda detalj den dagen, det var en av dom bästa dagarna i hela mitt liv. Vi drogs till varandra, ända sen den dagen har vi varit vänner. Alla våra minnen tillsammans, vi träffades nästan varenda dag & vi sov alltid över varenda helg, vi tog med oss nästan halva våra rum när vi skulle sova hos varandra. Vi gjorde allt tillsammans, vi följde med varandra över allt. Du följde med mig och kollade på alla husen när vi skulle flytta & vi satt & planerade vad vi kunde & vad vi skulle göra i husen. Alla gånger vi satt vid datan & spelade bubble trouble eller bombjack & sen när Lukas kom hem så sa vi att vi precis hade satt oss vid datan fast vi egentligen hade suttit i flera timmar. Och när vi hade varit ute när det var kallt så gjorde du alltid din goda varma choklad.
Ja vi har massvis med minnen men det allra bästa är bulgarien, vi hade så grymt kul! Du fick pruta åt mig för jag vågade inte, och när vi gjorde ELSTÖT och mamma blev sur på oss för att vi skrattade så mycket när hon ville sova & sen när vi hittade dina trosor vid poolen, & du sa ; "det där är ju mina favorit trosor!". Ja herregud, vad ska man säga, tiden med dig har varit underbar, ja allt med dig är underbart. Jag kan verkligen vara mig själv med dig, jag kan säga vad jag tycker & du förstår, jag vet att du alltid finns där för mig & det känns så sjukt bra att veta att jag har dig där, föralltid. Visst så har du ditt temperament, men vet du vad? jag tycker det är gulligt, du kan bli arg på ca 5 sek, sen är du arg i ca 2min sen blir du överlycklig igen. Jag fattar inte hur du lyckas gumman min.
Du är en vän som alla skulle behöva ha för att må bra, en underbar vän som man verkligen kan lita på.
Ett liv utan dig tilda det skulle jag aldrig kunna tänka mig, du är så grymt bra ska du veta & helt seriöst så skulle jag aldrig klara av att du lämnade mig. När jag började högstadiet så tappade vi kontakten & träffades nästan aldrig, men vi slutade aldrig att snacka. Men man får ju nya vänner som du själv märkte när du började högstadiet. Men du ska veta att du har alltid haft samma plats i mitt hjärta sen när jag träffade dig första gången, du satte dig på en väldigt djup & stor plats i mitt hjärta & den platsen den kommer du aldrig ifrån där kommer du stanna oavsett vad som händer. Men tillbaka till det som jag skulle säga.. Vi tappade kontakten lite, men nu har vi fått tillbaka den igen & det är preis som förut, jag så otroligt glad över det ska du veta!
Du är en väldigt stor del i mitt liv & tilda jag vill att du ska veta att jag skulle göra allt för dig, det är inte något jag bara säger utan jag menar det verkligen. Du kan säga allt till mig, jag lyssnar alltid & jag ska göra allt för att försöka hjälpa dig för om du inte mår bra gör inte jag det heller.
Det finns ingen som du älskling, för du är speciell.
Jag älskar dig!
/ f

nya saaker

ja som sagt så var jag ju i kalmar igår & köpte lite saker, hittade ingen bikini så får beställa hem de från internet.
här är sakern iaf; (köpte ett turkost linne också men har ingen bild på de+ 2 paket till min mamma. )
har min pyjamas tröja på mig & strumporna kanske inte är världens snyggaste, men här är dom nya byxorna iaf.
idag ska jag fixa lite i mitt rum, sen följa med pappa ner till stan & han ska köpa en ny tröja, sen ska jag hem till mamma på kalas för att fira henne&mathias. Efter det ska jag träffa calle, otroligt länge sen nu! Och sen ikväll kommer Johnny hit (pappas kompis) då ska vi äta kräftor och typ glo på tv eller något.. ajaaa
pusssss / f

dags för läger

tjena, nu ska jag snart hoppa in duschen och raka benen och såntdänt sen ska jag gör mig lite iordning och packa det sista sen så kör vi och hämtar upp ida & almina sen åker vi till kyrkan och där hoppas vi in i någon annan bil och kör mot kalmar någonstans kommer inte ihåg vad de hette.. men har iaf laddat upp med massa godis, ska bli så kul att träffa jesus igen.. jaa
kommer nog kanske några roliga bilder sen med efter helgen, men jag kan ju inte blogga ngt i helgen då men det får lille frida sköta tycker jag!

puss / t

kalmaaar

halloj!
nu har jag varit hos tandläkarn igen, fixat mitt tandsmycke. Fick bara vänta i 25 minuter idag, till skillnad mot igår som jag fick vänta 50min sen gick jag. som gengäld för det så fick två tandborstar, hmm generöst ..
nu ska jag göra mig iordning sen ska jag&amanda åka in till kalmar, har klippt ut massa rabattkuponger så jag ska handla mycket jag (a). eller ja, jag har egentligen bara 3 saker som jag SKA köpa ( mörkblå chinos, skor en ny bikini till greklandsresan! ) men kommer antagligen att köpa en massa mer, ska lägga upp bilder på allt jag köpt sen. :) när jag kommer hem från kalmar så väntar pappa här hemma med pizza & sen våfflor. Sen har jag läst på facebook ( var annars ;) ) att det är tydligen trandagen idag, men jag har då inte fått något godis..
plus att skorna som tilda la ut i inlägget under, FAN VAD SNYGGA DOM VAR ;o !!
bilden är sen våren 2009.
puss F

ett måste


detta är ett måste, som jag SKA köpa ngn gång iaf!


plus en vårjacka jag ska köpa nästa vecka någon gång, men hittar ingen bild på den!
/ t

torsdag

tjenare, vaknade runt halv nio gjorde mig i ordning osåntdänt sen gick jag till coop och dit kom frida och hämtade mig sen åkte vi till pukevallen och blev visade av min farbror hur och vart vi ska städa oså då. sen stacka vi hem och målade naglarna sen gick frida till tandläkarn och jag lagade mat tills hon kome tilbaka så åt vi och jag hade varit gullig och fixat fika så vi stack och fikade i rismåla, men vi hade tänkt att det skulle vara lika fint väder som det var på morgonen, men näe.. det var rätt kallt och blåsigt :) haha, sen åkte vi hem oså sen så nu sitter jag här och frida förmodligen hos sig, hahaha.

puss / t


pigg ;o ?

hejsan svejsan, jag vet inte riktigt vad jag gör uppe just nu. Vi är ju lediga & allt, men skulle upp vid typ 9 idag eftersom tilda&jag ska till pukevallen vid 10. Men men, är skit pigg så nu ska jag göra mig en riktigt god frukost! & sen försöka hitta lite småpengar här hemma, för jag ska sola. Imorgon ska jag till kalmar med amanda som jag har skrivit innan, då ska jag iaf köpa ett par sånnahär skor som jag har lagt in en bild på då va. eller ja kanske inte direkt sånna men något liknande iaf! Men nu ska jag börja göra frukost. Tilda&jag skriver nog mer senare (jag ska till henne) ;b.
puss fridaaa

arg

rubriken säger allt, är så jävla arg nu så det finns inte. för någon vecka sen hade vi oförberett engelskaprov, och jag tyckte det var sjukt svårt coh fattade inte något alls. men jag gjorde så gott jag kunde och fick iaf godkänd, men sen ändå vår lärare delar ut våra prov sätter han sig bredvid mig och bara, jaha tilda där här var ju inte så bra. men du ska få en andra chans jag kommer inte sänka ditt betyg för detta men då måste du lova mig att du börjar plugga lite mer. och jag blev så jävla arg och ba: vadå plugga, kolla på glosförhören vi har haft nästan alla rätt har jag haft där och det går för fan inte plugga på ett oförberettprov hur skulle jag veta att du skulle dela ut ett lärförstålseprov sådär? sen gick jag där ifrån, aldrig varit så arg i hela mitt liv tror jag inte.. eller jo det har jag nog, men gud. nästan så jag vill gå och klaga eller ngt. aja, nu märker ni nog vilken helvetedag jag haft. men ikv blir det träning med frida iaf, tror jag? nu ska jag nog baka ngt för att lugna ner mig..
/t

saknar sommaren, det enda jag vill ha nu!

lovdagar!

hallojsan, idag har dagen varit ganska så chill. skola & sen amanda :). Sen nu har jag precis ätit & nu ska jag börja plugga lite, eftersom vi har matteprov imorgon menmen det får la gå som det gör. är en aaaaning trött på skolan just nu, men imorgon är ju sista dagen denna veckan & det är verkligen underbart, på torsdag ska jag först till pukevallen som tilda skrev i inlägget under och sen tandläkaren&sen va med tilda har jag planerat (a). & på fredag ska jag in till läkaren i kalmar vid 12.30 sen gå på stan med amanda, kan behöva lite nya kläder ;). i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det får vi la se :). nu ska jag iaf plugga!
gårdagens outfit!
puss / f

älskar vädret

tjena, skolan var rätt chill idag och det ska bli så jävla gutt att bara gå tills imon för sen har vi ju studiedagar resten av veckan och på torsdag ska jag och frida till pukevallen och bli visade hur vi ska städa oså, vi ska städa två gånger i veckan och självklart för vi pengar för det! sen på fredag åker vi på konfaläger, så i helgen blir det fullt upp. aja, när mamma kommer sen sticker vi till gymmet.

jättefin bild, fast näää
/ t

snabbt inlägg

tjulelulu, ville bara säga hej och hejdå.. på dåligt humör, bloggar mer imon lovar! och om det blir dubbla inlägg är det inte meningen för det dampar lite just nu.


random bild på de
/ t

snabbt inlägg

tjulelulu, ska bara säga hej och hejdå.. måste sova puss gonatt, på dåligt humör ja!

random bild på de med!
puss / t


kommer inte på någon (a)

halloj, tråksöndag detta .. menmen, är hur trött som helst men har ändå hunnit med ganska mycket idag faktiskt, först kollade jag på en film när jag vaknade & satt vid datan lite, sen fick jag massage av mamma(grymt skönt) (a) haha,  sen duschade jag och packade alla mina saker och åkte till pappa, sen fixade jag min cykel som var alldeles sne & tvättade mopeden också! sen har jag pluggat i en halv timme typ & tittat på tv. nu ska jag ut & gå med min vovve sen plugga lite till, & sen ska jag tydligen ha mat klart tills pappa kommer hem från stockholm, får nog bli lasagne eller falukorv med makaroner, får se vad jag är sugen på när jag kommer in igen. imorgon är det skola igen & sen träning med tilda!
puss frida

pluggsöndag!

tjena, vaknade i omgångar av att kusinerna skrek tidigt på morgonen. men lyckades sova till halv tio typ, vid kvart över tio kom jag till gymmet och gymmade till halv tolv. och nu har jag pluggat ute på balkongen, jag älskar vädret just nu. aja, snart ska jag käka och lite senare ska mamma slinga mitt hår och det kommer förmodligen resultat om jag orkar!

har inga roliga bilder orkar inte lägga över bilder på datan
puss / t

en rubrik är väl inte allt i ett inlägg?

vaknade tidigt i morse, men snäll som jag är lät jag frida sova klart. sen kom kusiner på förmiddagen så vi stack till simhallen ode ska sova här oså, nu blir det mys osånt framför tvn med massa godis! det blir ingen bild för det är något konstigt så det går inte lägga upp bilder.. puss / t

yeyyyy tröttttt...

haha, kom hem från tilda för en stund sen. vi hade en grym kväll igår! blev inte många bilder menmen .. haha ;)
idag blir det en chill dag, ska med mamma till stan&handla sen ska jag bara vara hemma & ta de lugnt. kanske tar mig en tur till pappa och sätter dit neonet på mopeden, vi får se om jag orkar :b.
aja här har ni en väldigt oseriös bild på mig mina nyfixade naglar som tilda fixade igår, btw är osminkad också men va fan ;)
/ f

ett inlägg från båda

spakväll, nu har vi solat,haft handpeeling, hårinpackning, rakat benen, ansiktmask,målat tånaglarna, och nu sitter vi och fixar naglarna när vi är klara ska vi äta jordgubbar i doppad choklad och lite godis.
sen har vi försökt hela kvällen att fixa en header, den är klar oså nu men vi vet inte hur vi får upp den bara. så om ngn kan behöver vi gärna hjälp!


kommer fler bilder ikv eller imon / t & f

snö -.-

måste snart cykla till skolan.. men det är snö ;o fuuuuuuuuuuu, fan vad trött jag är på skiten trodde våren skulle komma fram nu men nähe.
aja, blir en chill dag idag har bara en redig lektion idag för jag ska stå i caffan och vara fixare!
ser fram emot en helkväll med lille fridus melinus!

bild sen nyår bjuder! / t


snart fredag!

hellu, kom precis innanför dörren och ska snart städa mitt rum för det är lite dammigt här och var. dagen i skolan var dryg, vi har typ två timmars håltimma varje torsdag och efter de har vi matte och nu har jag kommit till ett sånt kapitel jag inte fattar ngt alls på typ.. sjuk jobbigt! ikv blir de att träna på gymmet med frida och på fredag ska vi träna igen fast boxning de ska bli mer seriöst denna gången, aja.. sen så sover hon är, toppen!

you can't look at me, you are fail.


soooommmar!

blev en liten bild toooday, men iaf. längtar något enormt till sommaren! Nu är till och med jag grymt trött på denna snön & detta vädret..men nu är det snart bara 2 månade kvar till jag& min lilla pappa åker till Grekland och det ska bli så gryyymt skönt! Sen ska tilda&jag försöka få med våra mammor på en liten resa också, och vi ska inte misslyckas :). sen ska jag&amanda få ihop ngt också, detta blir ett år med många resor om allt går igenom! idag är jag faktiskt på väldigt bra humör eftersom nu behöver jag inte plugga mer denna veckan för nu är äntligen alla prov över ( för denna veckan..). Så just nu ska jag bara sitta här i en evighet sen äta lite & sen sticka iväg till gymmet med tilda men det är ju lååång tid kvar ;b. aja pussss / f

orkar inte plugga

hallå, kom hem för ett tag sen med emelie.. när vi kom hem bakade vi chokladbollar och gjorda nudlar, bra kombination haha. nu ska vi försöka plugga lite eller emelie är duktig jag sitter bara här.. Ikväll drar jag och tränar med frida och ja frida, jag ska göra dig på bra humör! men nu måste jag börja plugga, har hemkunskapsprov och soförhör på måndag och jag kan typ ingenting..


riktigt coola tjejer sen typ väldigt länge sen..

frida häääääääär

oja, jag bjuder lite på mig själv idag haha .. är egentligen på jävligt dåligt humör eftersom nationella i NO gick rakt åt helvete. men slut med det, imorgon är det ännu ett prov fast i SO så ska snart börja plugga till det nu också. eller ah först ska jag städa mitt rum lite fint sådär sen ska jag plugga då sen ikv vid 18.30 ska jag iväg och träna med tilda & förhoppningsvis så får hon mig på lite bättre humör hon brukar ju vara ganska bra på den saken ;) haha. men men, nu taggar jag fredag som ska se ut såhär :
-skolan -.-
- hem till tilda sen åka & handla
- boxning
- hem till tilda igen för en liten spa kväll med massvis med mys,skratt & maaaaaaany pictures
sen sover jag där då. underbart :)
men nu måste jag åka och köpa tvättmedel för mamma är sjuuk. jävla klenis ..
aja HEJDÅ :D

stressigt inlägg

sitter här och har precis bytt om nu, har idrott nu direkt på morgonen så är redan ombytt.. snart måste jag cykla och möta anna, måste hinna borsta tänderna oxå. aja, rätt tråkigt inlägg men kan säga att på fredag kan det nog komma lite roliga bilder för då sover frida här och vi ska ha en "spakväll" hiihihihi, aja
pussen / t

gammal bild sen typ sjuan..

ps:

ps: vi ska fixa bloggen snyggare oså med header.. vi har inte kommit igång än bara, och vi ska göra det roligar oså!

/ t


grattis rasmus 14 år!

jaha, duktig du är frida som sitter och pluggar och håller på hela tiden.. själv har jag inte pluggat ngt alls idag, duktigt de med fast på ett annat sett kanske.. var iaf på kalas hos min lille kusin som inte är så liten längre, grattis rasmus! och jag har också fixat jobb åt mig och frida, sjukt bra.. vi ska städa på pukevallen typ efter varje match osånt, jävligt gutt att få lite extra pengar så!
aja, nu måste jag ta ngt litet att äta sen ska jag sova.
puss / t

ett bildlöst inlägggggggg

haha, ah nu är det väl min tur då att skriva något men vad? ajaaaa, orkar inte leta upp en bild för jag sitter och halvsover över mina so & no böcker..
Bara 2 prov kvar nu i veckan, både tilda & jag hade ju prov idag dååå va. menmen det gick väl som det gick, för mig iaf ;). Tilda sov ju här igår då eftersom hennes bror var tvungen att åka in till akuten så var jag så gullig & lät henne sova här, inte för det var så jobbigt men ändå (a) haha. Men nu orkar jag inte skriva mer, inte för jag har skrivit om något viktigt men jag skrev detta inlägget bara för jag skulle eller vad man säger .. ;b haha
men puss hej // FRIDAAAAAAAAAAA :D

here we go

hello,
Nu har då jag (tilda) och frida bestämt oss för att blogga lite smått, just nu är det mer på skoj men vi får se hur detta går då ja! Vi är två coola tjejer, jag är 15 bast i år och frida är 16 bast. Vi lärde känna varandra genom simningen får ungefär 10 år sen. vi hängde ihop verkligen 24/7 tills frida började högstadiet, man fick ju alltså då nya vänner och vi gled helt enkelt isär, men har ändå alltid haft kontakt! Men nu har vi börjat få mer kontakt igen, och det är verkligen sjukt kul! Vi har så kul ihop, och jag vill bara säga att vi har hur sjuka minnen tillsammans så det inte är sant det ALLRA bästa minnet av alla är nog faktist Bulgarien!
underbar bild, sen Bulgarien!
jag älskar dig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0