torsdag torsdag

skoldagen gick idag snabbare än jag trodde, kom nyss hem typ & vad hänger då framför min ögon. Jo, min klänning. Den har kommit och den satt som en smäck!! Så glad, nu ska vi bara se så att skorna blir bra. Det är nog de jag är rädd för. Ska snart gå till jysk för att köpa en sak till sängen & sen ska jag ta bort min säng från sängramen och sen skruva på lite ben. Ska även sätta ihop sängarna så dem sitter fast i varandra. Ikväll är det träning som gäller.

puss / t

torsdag

Tjabbbaa
Har idag gjort muntliga nationella i matte 2c så nu är alla ma NP slut och det känns underbart!
Fick också sluta vid ca halv 2 idag istället för tio i 4 vilket också känns underbart! Ska skriva klart en inlämning idag och plugga lite kemi sen får vi la se vad jag orkar med! Hej svejss
sötis kusin.
/FRIDA

torsdag

ser lite halvrädd ut på första bilden, men jag är bara trött!! Ska om en stund bege mig mot skolan, en lång dag idag.. Hoppas på att dagen går riktigt snabbt!!
/ t


Säger godnatt med denna.

/frida

dubbelsäng check!


ja, har nu äntligen fått min dubbelsäng. Det är dock inte klart, dom ska inte stå där de står och sen ska jag greja lite mer med dom. Skolan idag var chill, hade bara no och idrott. Kom hem runt halv tolv kanske, och sen kom frida så vi stack och jobbade lite. Sen så tog jag det lugnt hemma en stund innan min fina pojkvän skrev, " hämta mig". Självklart är jag snäll så cyklade och lämnade honom, vi gjorde typ det vanliga. Åt, gosade,kollade tv, tjabbade om vad vi skulle se, mer gos, och bråka lite till. Sen så snäll som jag är så körde jag honom till hans träning sen, eller han gjorde det jag satt där bak. När jag kom hem så fixade vi med sängarna. Nu är jag så hungrig att jag snart avlider. Ska hoppa in i duschen & sen förhoppningsvis lite mat!!
puss / t

/ tilda

skola,jobba,äta,träna.

tisdag

Helluu!
Skolan idag var ganska lugn, fick tillbaka ett prov i spanskan och fick också göra ett oförberett läsförståelseprov.. Har också gjort muntliga nationella i matte 1c.
Har hunnit med att jobba idag också och nu väntar jag på mat. Mår inte allt för bra idag så ska bara slappa hela dagen, kanske plugga lite om jag orkar.
Hörsssssss
/frida

natttti

godkvälll!
Har spenderat min dag ute i solen, och har också jobbat en stund!
Nu är jag helt slut så ska ta och gå och lägga mig när som helst.
Imorgon väntas det skola och jobb.. hej svejs
/frida

I got you

måndag.

Fick mig en sovmorgon till halv nio idag och fixade mig oså och sen skrev jag på min uppstats. Som ska vara inne imon, vid tio skulle jag iväg och det tog en halvtimme så kom till skolan runt elva. Och efter det gick dagen snabbt och är nu hemma och har solat i en halvtimme. Vid halv sex är det träning och nu måste jag fixa min uppstats, ska bara orka....
puss / t


måndag

morsning!
känns oehört skönt att vara ledig idag! Har precis ätit frukost och ska alldeles strax byta om till bikini & lägga mig ute på studsmattan. Där kommer jag att spendera min dag i hopp om att få lite färg!
Hejs
/frida

inte äns jag tror på det du säger.


fullspäckad dag!!


inga bilder.

min helg har bestått av orrefors, gosa med min pojk, mys i kalmar med adam, shoppa, äta thai silk, konfirmation, mönsterås, morsdagsfirande & fotbolls tittande. Nu väntas en hel skolvecka framför sig, snälla Gud gör så den går snabbt!!
/ tilda

ingen söndagsångest!

tjabbba
dagen idag har bestått utav solning och Kalmar. Ikväll ska jag bara slappa för jag är sjukligt trött!
Sitter framför tv:n i brist på annat och väntar på mat, står självklart grillning på schemat, mumma!
var ju som sagt och hämtade mina nya glasögon, känns hmm...
/frida

söndag

halloj
spenderade min dag i Kalmar igår med Tuva och sen på kvällen kom mina kusiner och min faster så vi firade pappa. Så hade ingen tid för att skriva något. Nu ska jag strax äta sen bege mig in till Kalmar där jag ska hjälpa till med åkrahällskolans bal. Tar förhoppningsvis inte så lång tid för har lite att greja med när jag kommer hem.
ciaoooo /frida

konfirmation & morsdags firande



/ t

vi sjöng


drar till orrefors vilken minut som helst,vi hörs imorgon..
/ tilda

fredag

helluuu
skolan idag har varit väldigt lugn, gick till 12.45 så då åkte tilda& jag och jobbade direkt. Har hunnit med att äta & att sola en stund också nu. Men ska alldeles strax byta om för vid 17.15 är det boxning som gäller, inte allt för kul med förkylning men jaja.. efter det ska jag träffa Vicce, så blir förhoppningsvis en bra kväll!
/Frida

blä

God kväll!
nej det har inte varit en bra kväll alls, har blivit stucken av en geting, har bränt mig i ansiktet och jag saknar min älskade pojkvän något fruktansvärt!!
Jaja, sitter här och tröstäter bara för jag kan.. haha.
nae men har varit på möte & jobbat idag, så nu är jag så gott som redo inför måndag då det är föreläsning som gäller!
Har också hunnit med att övningsköra idag faktiskt, går lika bra som vanligt nu för tiden. Känns härligt!
nahe nu är jag rastlös så ska skriva klart min engelskauppgift sen sova. Godnattt!
bild som inte alls passar till texten??
/fridaa

grattis pappa!

tjeeena!
Har egentligen haft en riktigt lektion idag som bestod utav kemi. Men har ändå hunnit med att göra ett spanska prov och muntliga nationella i engelska också. Har då ingenting som behövs pluggas så tänker gå ut och lägga mig i solen i några timmar nu tills jag ska på möte vid halv 5.
får bli en bild på pappa & mig bara för han fyller år idag!
/frida

torsdag

äckligt jävla trött, orkar inte ens hålla min ögon öppna så tänkte vara snälla mot mina ögon och inte ha smink idag. Idag är det längsta dagen på hela veckan, sug. Sen hänger min fina pojkis med mig hem sen ska vi kolla sista madeshowen idag med massa folk!! Ska om en stund dra mig mot skolan.
puss / t

älskipälski

plugggg

Sitter och myser i pojkvännens gosetröja medans jag pluggar spanska. Är lite impad över mig själv, kunde det bättre än jag trodde!

onsdag

tjabbbbba
Var klar med nationella vid halv 2 så då slutade jag. Var ute en sväng med Tuva och nu sitter jag här och har precis ätit. Ska alldeles strax börja plugga till ett spanskaprov jag har imorgon. Det är väl de min dag kommer att bestå utav, måste också städa mitt rum, ser förjävligt ut.
Har varit fint väder i 4dagar i rad nu, helt underbart.

/frida

fotboll!!

godmorgon.

min dag kommer bestå av fotboll,fotboll,fotboll och lite mer fotboll. Idag är det skol dm, vi ska möta paradiset, bjurbäck, och wasa?? Otroligt taggad är jag, ska snart bege mig. Efter skolan så ska jag spela match, så snacka om att jag kommer sova gott inatt eller??

/ t


mongo bild, ber om ursäkt.

weheartit.

I like guys who:
Text me first
Smell good
Call me before bed
Bite their lips
Are funny
Tell me their feelings
Tell me I'm pretty on my ugliest day
Give me hugs from behind
Kiss my forehead
Make me blush
Play with my hair
Hold my hand
Get along with my parents
Look directly into my eyes
Make time for me
Want to cuddle with me
Manages his time between his friends and me, equally
Stick by my side no matter what
Smile
Tilt their chin up before they kiss you
Give you their clothes to wear
But most of all, I like guys who love me back as much as I love them.



/frida

tisdag

Tjolahopp!
Min dag har till mesta dels bestått utav nationella i matte 1c. Gick väl sådär, menmen. Nu är det bara till att börja om för imorgon är det nationella i matte 2c & spanska prov på torsdag.
Ska gå ut nu och sätta mig med allt plugg i solen tänkte jag.
Hörs!
/frida

kort tisdag.

sitter mätt och go i soffan och tittar på step up, ska snart gå ut och sola tänkte jag. Sen ska jag nog fortsätta lite med min uppsats oxå, ska även åka o städa sen när frida slutar. Ikväll är det träning.
puss / t

bild sen jag o adam åkte lite i orrefors.

godmorgon



drar nu snart till skolan, sovmorgon idag!! Börjar kvart i tio och slutar vid tolv, ibland är livet allt bra. Vi hörs när jag kommer hem,
puss / t


måndag eftermiddag

tjena.

drog mig upp ur sängen idag, sjukt trött. Otroligt seg dag oxå, men vädret gjorde mig på bättre humör!! Slutade tio över tre, så när jag kom hem satte jag mig ute på balkongen och solade, underbart!! När jag tröttnade på det satte jag mig och skrev lite på min uppsats, inte så mkt kvar nu. Vid fem kom mamma hem så då åkte vi ner till svartbäcksmåla för att gå lite, men se sista kilometerna sprang vi. Ska nu snart hoppa in i duschen, sen blir det lite mat. Hoppas på något bra på tv ikv!!

puss / t



måndag

Tjohoo
Slutade vid 2 idag och sitter nu och äter lite grann. Har lite bråttom då jag ska jobba vid halv 4. Jag som hade behövt plugga men aja .. hehe
nahe nu måste jag packa, hejs!
/frida

söndagskväll.

hejsan.

Gårdagen vaknade jag bredvid älskling och sen hade jag match på öland direkt, vi vann!! Äntligen lixom, tackar gud för det!! Blev tillslut 5-2, åkte hem sen och åt o lite sen åkte vi hem till adam. Vi var ensamma hemma så vi lagade mat eller ja, han lagade mat. Sen kollade vi  på fotboll och film oså. Jag somnade ju tyvärr då men han tittade nog klart. Vaknade runt tio tiden, men låg kvar i sängen till typ halv tolv sen satte vi igång att städa. Adam ode hade ju lanat där så det var ju lite stökigt oså, och det fick jag ta rätt på.. näe, men han hjälpte till lite iaf. Sen har ju vädret varit underbart så vi har solat och varit ute nästan hela dagen och åkt inlanes har vi oxå gjort.
Kom hem runt halv åtta och hoppade in i duschen direkt och åt sen efter det. Har nu skrivit lite på min uppsats, det känns bra och komma igång. Denna gången har vi även valt ämnet själv då blir det extra kul och skriva om det. Vet ni?? Sista hela veckan innan sommarlovet!! Sen slutar jag nian, hur gutt?!?!
puss / t



där jag hänger min hatt - norlie & KKV

tjeenare
Har spenderat min dag ute i solen med matteboken & sedan med vicce. Är nu helt röd på ryggen & i ansiktet men det blir förhoppningsvis brunt! Begav mig ner till träningen i ca 15min, tränade inte pga mitt lår.
Har i alla fall tryckt i mig lite mat och sitter nu med färg i håret. Ska se till att plugga resten av kvällen nu så jag får någonting klart.
hejs!
/ fridaa


söndag

Morsning!
Mitt internet valde att lägga av igår eftermiddag/kväll så de var därför jag inte uppdaterade något.
Aja, abbe kommer hit om någon timme eller så för vi ska plugga. Och ja det är väl de min dag kommer att bestå utav, plugg.
Ska också packa allting som ska hem till mamma sen & ikväll väntas det simträning. göttt
/frida

lördag 19 maj

Tjabbba
Har varit duktig och städat hela huset idag så är helt slut just nu. La mig ute & solade förut en stund också för det tyckte jag att jag var värd faktiskt, heh.
Aja har precis duschat och ska snart ner till stan och handla med pappa. Ikväll väntas det grillning och sen får vi se om Victor dyker upp.
Ciaooo
/frida

morning

godmorgon!!

har precis gått upp orkade inte ligga kvar i sängen bredvid min snarkade pojkvän, låter honom sova sen stund till. Pappa håller på att göra en god frukost (hoppas jag) för jag ska spela match sen, ska ända till öland idag. Men jag är faktiskt ganska taggad. Efter matchen så åker jag o adam förmodligen hem till honom och sover där.
vi hörs..
/ tildaa


go kvälll

Är helt slut efter boxningsträningen så ligger helt utslagen i min säng framför tv:n, här kommer jag också spendera min kväll bara för att jag är så fruktansvärt trött efter denna dagen. Imorgon är det träning vid 08.15 som gäller så ska sova tidigt ikväll!
hörs
/ frida

i min väntan gör jag......INGENTING!!





/ t

18/5

fredag.

Jobbade idag på morgonen och vid tolv drog jag o mamma in till kalmar för att leta efter skolaavslutningsklänning. Men hittar ingenting, så ska beställa en eller ett par och se vilken jag tycker bäst om. Kom precis hem, det enda jag fick med mig hem var ett värmeskydd till håret. Nu ska jag bara ta det lugnt, vid sjutiden någon gång kommer adam. Äntligen!!

puss / t


full dag

Godmorgon!
Spenderade min kväll hemma hos abbe igår med han & simon. Kollade hockey oså däraa, kom hem runt halv 1 och då gick jag och la mig direkt. Så jag fick tvinga mig upp ur sängen idag, ska nämligen hämta upp tilda vid 10 för lite jobb.
Sen in till Kalmar - sjukhuset & sen kolla synen. Hem och då är det träning som gäller. Fullspäckad dag helt enkelt. Vi hörs ikväll!
/frida

torsdag (lördag)

tjena.

Började dagen med att träna fotboll vid elva, åkte sen till frida för vi skulle fota lite.. Hoppas på bra resultat!! Kom hem därifrån vid fem, och då åkte mamma o pappa så jag gick o handlade ngt jag kunde äta. Fick bli tacos, så har nu suttit i köket och ätit i min ensamhet. Ska låta det smälta lite och sen tar jag fram godiset jag köpt, vid åtta ska det börja ngn bra film men det är ju ett tag till tills dess. Vad ska man göra tills dess?!?! Saknar min fina kille...
Vi hörs förmodligen mer ikväll eftersom jag har tråkigt.

har iaf min kisse som sällskap.
/ tilda

jag älskar dig


torsdag & ledig

Morsning korsning!
Vaknade upp helt seg i kroppen idag, men jaja. Har precis ätit frukost och ska alldeles strax börja plugga lite matte då det är nationella i både 1c & 2c nästa vecka. Vid ett någon gång kommer Tilda hit, göttttt
gammal & suddig bild från Bulgarien för en massa år sen!
/frida

onsdag

Kom hem från madeshowen för en stund sen, och den var la bra för det mesta!
Ligger nu och kollar på tv och funderar på vad jag ska ha för mig, victor skulle kanske komma men han har la inte dykt upp än så vi får väl se ..
ajaa, hej svejs
/frida

låååånghelg!!

godkväll.

Kom precis hem från pukevallen för andra gången idag, åkte dit och städade med frida efter skolan. När jag kom hem så fortsatte jag o städa, fast mitt rum. Så nu är det fint, två dagar framåt kanske.... Har inte hunnit med o äta än så ska göra det så fort pappa kommer hem oxå. Imon så består min dag av fotobollsträning vid elva och sen ska jag vara med frida imorgon oxå tror jag.
Vi hörs någon gång imorgon.

/ tilda

någon sugen på att köpa en elgitarr??

i might not be everyting you ever wanted but I'm always going to be more than what you deserve

Tjenaa
Började dagen med ett nationellt prov i engelska och sen fortsatte den som vanligt. Åkte iväg och jobbade direkt när jag kom hem och nu ligger jag och tar det lugnt framför tv:n i väntan på mat!
Vid 7 blir det madeshowen sen blir det antagligen en slappkväll.
Ciaaao
/fridaaa

onsdag.

godmorgon.

Hann inte med att blogga igår, ber om ursäkt. Men igår så hade vi nationella får se hur det gick, sen hade vi dans hela eftermiddagen. Förpå kvällen var det den riktiga dansen, efter skolan hängde adam med mig och vi stack och åt på donken och sen hem o fixa mig. Sen gick vi till stora hotellet där vi dansade hela kvällen, det var faktisk kul om jag får säga det.
Nu ska jag snart börja klä på mig oså. Sen drar jag till skolan, ha en bra onsdag!
puss/t


liten del av släkten.

f.

Artsy-691_large

kortkort

Tjabbba
Gick och la mig igår med en fruktansvärd huvudvärk, sov i ca 11 timmar men hade fortfarande kvar den satans huvudvärken idag när jag vaknade. Hur lyckas man?


Slutade vid 3 så har varit hemma en stund. Ska ta och plugga lite nu medan maten blir klar och sen väntas det träning! göttt
hejs
/frida

huvudvärk - men inget plugg(!)

Har varit på ett jobbigt boxningspass och nu ligger jag helt utslagen i sängen framför tv:n. Kommer att spendera resten utav min kväll här, helt klart!
Har dock en sån fruktansvärd huvudvärk så vill bara avlida.. Fast nae det ska jag inte, hehe
Ajaa, imorgon väntas det sovmorgon som ska bli riktigt skönt!
Hejs!
har noll bilder
/frida

5/14

måndag.

Skolan gick så låååååångsamt som den bara kunde, slutade tio över tre. Har precis ätit upp och ska nu smälta maten och vila lite, måste vara pigg till matchen ikv!! Bara för jag är taggad lär jag inte få spela ngt... men aja, vi hörs imorgon hinner nog inte ikväll!!
/ tilda


måndag

Hola!
Hade en kort skoldag idag med bara 3 lektioner, så det var helt okej. Går ju som sagt bara 3 dagar i skolan denna veckan så det är väldigt skönt! Har väl egentligen inget stressplugg just nu men ska ta och skriva lite på en inlämning så jag inte behöver få värsta paniken några dagar innan (som det brukar bli).
Har ändå inget annat för mig just nu, så jaa.
klockren bild.
haha
/frida

positva!!

tjena.
med ett dåligt humör idag på dagen har det bra humöret kommit tillbaka.
Ser nu faktiskt fram emot veckan, som är riktigt chill.
Imon går skolan snabbt sen är det match mot lindsdal, tagga!
På tisdag är det först nationella och sen övning i dans i oghallen hela eftermiddag,
senare på kvällen är det dans i kristallen med alla nior och paradisets nior.
Och på onsdag går det ganska snabbt och sen är det långhelg, gutt!!!
/ tilda

mammsen

skofantast, helt klart.

mina älsklingar har kommit hem!
/f


söndag

fredag,
tog bussen till orrefors efter jag hade städat och fixat mig lite. Sov även där, vi gick upp ganska tidigt på lördagen sen för att vi skulle hem för att sen åka på och fira min mormor. Vi visste inte vart vi skulle åka så vi samlade släkten på pukevallen och väntade på att få sms från mormor o morfar. Tillslut så fick vi fram att vi skulle till agebo, så där var vi hela dagen. Var faktiskt ganska trevlig, med god mat och mysiga djur och även samarbetsövningar. Vi kom hem runt sex sju någon gång. Och då gick jag o adam till willys för att köpa godis, och satt och tittade på film och tog det lugnt. Gick och la oss ganska tidigt oxå, för vi var så jäkla trötta eller jag iaf.

Idag ringde klockan vid halv tio, ville bara ligga kvar o gosa med adam men inte det. Dags för match som gick åt skogen, inget att prata om....
ja, det var min helg det.
/ tilda


efter att tillbringat helgen med min pojkvän, sakanr jag honom något sjukt mkt nu..
Han har precis åkt, och min längtan efter honom är redan stor. Jag älskar honom!!

söndagsångest

Gick då inget bra med allt plugg, allt blir så himla mycket viktigare just när man behöver plugga. Har i alla fall packat, städat mitt rum, solat & duschat. Så nu är pluggningen ett måste.
Hörs ikväll!
uttråkad tjej, haha.

söndag

Tjabbba
Sitter och pluggar och har gjort ett tag nu, lär fortsätta med detta i stort sätt hela dagen.
Måste dock ta en paus lite senare och packa allt som ska med till pappa. Träning ikväll också, får se om jag går, har tappat suget. Aja, måste plugga. Ciao!
/frida

better with the lights off

Tjabbba!
har inte hunnit med alldeles för mycket idag menmen så är det.. Ska alldeles strax äta sen åka till Vicce där jag spenderar min kväll. Ha de bra!
/frida

baby hurricane

Morsning!
Har precis ätit lite frukost och sitter nu och slappar lite framför datorn.
Dagen idag kommer att bestå utav plugg & ikväll blir det victor.
ciaaaao

f

Have you ever wanted to ask a question but
you didn't because you knew in your heart that
you wouldn't be able to handle the answer?

my heart isn't strong enough for this.

Tumblr_m3kmirvp951qe52v7o1_500_large
/frida

slapp fredag kväll!

Blev ingen boxning idag så drar med mig Tuva ut på en liten promenad i det lustiga vädret.
Kvällen kommer att bestå utav film, är helt slut så tänker bara vara hemma ikväll och ta det lugnt!
Var ju också i Kalmar idag hos Emilia så hon skulle fixa lite med mitt hår, blev väldigt bra tyckte jag!
/fridaa

fredag

Har varit hos läkaren och tagit spruta och sen i Kalmar hos Emilia. Nu ska jag strax hämta tilda för lite jobb och sen blir det antagligen träning!
Hejs

friday!!

godmorgon.
Ska snart åka till skolan har bara dragit på mig ett par mysbyxor idag för jag är så sjukt trött idag. Kom hem från skolan vid halv tio igår, det gick bra och servera och jag tappade ingenting heller!!
Efter skolan så kommer frida och hämtar mig så åkerr vi och städar, sen så ska jag åka hem och duscha och så. Sen åker jag till orrefors och sover där, vi hörs eftermiddag om jag hinner.
puss / t


frida

Gokväll!
Blev då ingen pluggning för min del, slö som jag är. Nä men orkade verkligen inte.
Ska faktiskt gå och lägga mig snart för ska iväg till läkaren vid 8 imorgon!
Godnatt!

you can't say goodbye to someone you love.


torsdag

Tjabba tjabbba!
Har varit en helt okej dag, har precis ätit nu och ska sätta mig med liiite skolarbete sen ska jag bara slappa hela kvällen och det ska bli så skönt!
/f

orienteringsdag + tio cheesecake

tjena.
rubriken säger min dag, har haft orienteringsdag idag och det gick inget vidare. Hittade några kontroller iaf, och fick med mig två bruna skor och två bruna strumpor, sprang inte riktigt där det var tänkt. Sen cyklade vi tillbaka till skolan för att imon har vi madeshowen + matservering och jag är med i matserveringen, så vi har bakat 10 stycken cheesecake. Så imon är jag i skolan hela dagen!!
Nu ska jag snart till kalmar för att titta på bil och sen kanske donken med fridus!!
vi hörs ikväll,
puss / tilda

onsdag

Tjabbba
Åkte till skolan med en fruktansvärd huvudvärk idag men den gick över som tur va.
Nu har jag precis ätit lite och ska sätta mig med en massa matteplugg. Så kommer min dag se ut idag, får se om jag ska träffa tilda ikväll eller inte, det beror på hur det går med matten.
Hejs!
/frida

vi stod i stora scen och vi sjöng.

tjena.
dagen i skolan gick snabbt, först so prov det gick väl sådär... Sen nationella i spanska som vi skulle haft på torsdag egentligen men när, fick det oförberett...snält. Sen hade vi bara slöjd och sen slutade vi, så kom hem runt halv ett. Har nu ätit lite mat och om ett tag kommer adam, och vid sju är det träning!!

mamma på golfbanan.

/ tildA

school again..


kort skoldag idag, hemma runt tolv. Hörs då!!
/ tilda

an ordinary monday.

en vanlig måndag men so,engelska,bild,matte & spanska. Ganska så seg dag men vädret gör en på bättre humör så det funkade, jag dog inte. Direkt efter skolan tio över tre, så kom frida och hämtade mig och så körde vi till pukevallen och städade. När jag kom hem så hann jag inte mer än att packa och sticka på träning, så nu är jag mätt och go efter denna dagen, skönt att veckan börjat för då är den snart slut.
Borde ta tag i mina so böcker nu, men ska låta maten smälta och sen ta en glass och plugga när jag fått tillbaka min ork.
puss
/ t


frida

Z219144938_large

tjena

Stressig dag idag, var i skolan till 2 hämtade sen tilda så vi åkte och jobbade, har nyss ätit lite grann och ska strax börja plugga. Om en timme ungefär beger jag mig ner mot träningen, orkar intee. aja de kommer väl.
Heejs
/frida

to school



/ T

show me that you care

Tjabbba!
Har spenderat min kväll i sängen framför filmer med lite godis och sånt mumsigt. Hade egentligen simträning idag men var helt slut så hoppade faktiskt över den, hehe.
Ska fixa naglarna nu och sen sätta mig och kolla igenom matten, prov på torsdag.
hejs!

vi höll om varandra o sa, inatt är det du o jag

lördag-söndag.
tjena.
tog bussen igår till adam och eftersom jag är sååå snäll köpte jag med mig calippo shots, så snäll är jag. Vi tog det lugnt hela kvällen och tittade på film o gosade. Idag på morgonen skulle adam döma små flickor, men jag stannade  kvar o sov lite till. Sen gick jag ner och sen så gick jag o hans pappa och tittade lite i slutet. Sen har vi bara chillat hela dagen på en filt i solen med hans syskon. Och kom hem runt fem typ, har nu städat mitt rum + garderoben, har även pluggat lite. So prov på tisdag....

mitt ljus i mörkret!!
/ tilda

hemma från Götet!

Halloj!
Har haft en riktigt bra helg i Göteborg faktiskt, inte träffat dom på ca 2 år så det var kul!
I fredags när vi kom tog vi det bara lite lugnt oså på kvällen, satt och pratade och allt sånt där.
I lördags blev det till att stiga upp ganska tidigt då vi skulle ner till deras häst och rida osv, åh vad jag vill ha en häst alltså. Har haft planer på att skaffa det innan och eftersom jag bor på ett väldigt lämpligt ställe för att ha häst är det bara irriterande att jag faktiskt inte hinner med det..
Jaja, efter vi hade varit i stallet så stack vi till stan och gick och kikade lite. Var gaanska så irriterad hela shoppingrundan eftersom jag inte kunde spendera några pengar (måste spara till Greklandsresan) men efter jag gått runt i flera timmar och surat så köpte mamma en tröja till mig, haha.
På kvällen grillade vi oså och det blev inte så sent där heller. Idag har vi inte hunnit med så mycket, packade ihop alla grejer sen satte vi oss på tåget hem vid 11 tiden. Kom hem runt 3 och nu har jag precis packat upp och ligger och väntar på maten.
/frida

lördag.


tar bussen till orrefors alldeles strax, ha en trevlig lördag!!
/ tilda

röd

igår så spelade vi match, mot runsten/möckleby. Vi var verkligen inte med första halvlek och de gjorde tre snabba mål, men vi deppade inte ihop utan kämpade andra halvlek och tog då över matchen. Och då började vi göra mål, jag gjorde första och sen var det någon annan som gjorde det andra. Men det blev inte fler.. fick åka hem med en förlust. Gick och la mig nästan direkt när jag kom hem. Har nu ätit frukost och idag skulle jag egentligen åka till adam, men ska se om han kan komma till mig istället.
vi hörs.
/ tilda

orkar inte

hörs imon.
/ t

fredag

Håller på att packa i all stress här, drar ju till Göteborg idag med mamma! Ska hämta tilda om en kvart i skolan sen står det jobb på schemat, måste dock skynda på lite eftersom tåget går vid 16.17 .. Har massvis med grejor att fixa innan!
Hejs!

tredje/femte

gick i skolan till två typ, kände mig inte bra så jag gick hem då. Hade ont i magen och har det än, och det suger..... Ta det lugnt hela dagen o vila, kuuuuul.

min älskling.
/ t

allt eller inget.

Tjabbaa
Hade ingen tid till att skriva igår, eller ja jag orkade inte helt enkelt.
Dagen idag började med ett nationellt prov i engelska som förhoppningsvis gick bra..
Hade några lektioner och sen satte vi oss ute i solen under håltimmen. Slutade runt halv 4 och har redan hunnit med att plugga!
Har också hunnit med att ligga ute i solen dock var det lite för kallt eftersom det blåste menmen, ska äta strax sen väntas det en lååång runda med min vovve och sen slapp hela kvällen. Götttttt
/frida

I want to spend my hole summer with my best.


/ t

en onsdag i maj


Nyduschad och frsäch ute på balkongen i väntan på lite mat. Drog som sagt till gymmet idag direkt efter skolan och tränade lite. Skulle egentligen ut och gå i det underbara vädret men satte mig och solade lite istället. När mamma kom hem så hängde jag med henne ut till golfbanan, meningen var att vi skulle slå lite men det var stängt. Så jag satt och tittade när mamma tränade lite istället, helt okej det oxå.
Nu ska jag göra min idrottsläxa som jag skulle lämnat idag... oups.
puss / t

mattemattemattemattemattemattematte!!


cyklar alldeles strax mot skolan, hoppas på att skolan går snabbt.
Nationella i matte nu på morgonen, inte ens kollat på det... Detta känns bra!!
Sticker iaf till gymmet idag direkt efter skolan, tar nog mig även en långa
promenad efter gymmet. Älskar vädret,har jag sagt det??
ha en bra dag!!
puss / t

livet är på topp

¤¤ älskar verkligen vädret, känner att sommaren är på väg!! Bara några få veckor kvar tills det är sommarlov, förstår ni?? Både glada o ledsna tankar, glad att få vara med mina vänner ute på kvällarna strunta i allt, umgås alldeles för mkt med min pojkvän som jag vill mest av allt. Men sen kommer det igen, ny skola, yngst,ensam, inte känna ngn, shit ÅNGEST!!!!

¤¤ min pojkvän, att veta att man alltid har någon. Han finns alltid där, han älskar mig, även om man tvekar på det ibland känns det extra skönt att höra " jag älskar dig ". Han är den bästa som finns, han är inte bara min pojkvän han är oxå min vän en jävligt rolig vän man kan skratta med.

¤¤ mina vänner, man kanske inte alltid har tid eller ork att träffas även ifall man vädigt gärna vill. Allt tar tid, alla har olika mycket att göra. Men man vet nog egentligen att det alltid finns där, även ifall det inte alltid känns så även i vänskap. Men jag har de bästa vännerna iaf.

/ tilda.

första maj

tjena.
valborg igår var faktsikt trevligt, jag gick och la mig först vid klockan halv två för då orkade jag verkligen inte vara uppe mer. Men de andra satt och tittade på film en stund, men vaknade av att älskling kom och kröp ner bredvid mig. Har varit hos honom hela dagen, vi har varit ute hela dagen. Vi har spelat fotboll, ätit glass i solen, solat & njutit av det underbara vädret.

sommarkänsla.
han har allt jag vill ha, jag har världens finaste kille<3

/ tilda

grillning!

Har hunnit med att träffa Tuva, pluggat och solat än så länge idag, men det står mer plugg på schemat tyvärr. Dock måste jag äta först och då blir det såklart grillat, vad annars i detta väder?
Träningen är inställd ikväll också så det blir en slapp kväll idag, skönt.
hejs
jag & mitt hjärta.

tisdag

Tjohoo!
Kvällen igår var faktiskt väldigt kul, vi grillade, spelade kubb och bara umgicks. Det blev inte så sent och det var skönt så har faktiskt fått sova inatt, skönt!
Nu har jag precis ätit frukost och ska börja klä på mig oså för att sen möta upp tuva för en promenad i det fina vädret och sen är det pluggning som gäller.
Hejs!
/frida

RSS 2.0