Cypern imon!!!!!!

  • vaknade runt halv elva
  • frida kom runt tolv
  • åt glass på stan & handlade till cypern
  • jag gick upp & åt
  • packade
  • kollade tv
  • åt lite
  • snart åker jag och städar
  • & imorgon CYPERN!

PUSSSSSS / TILDAAAAA

 

 


hallå hallååååå

dagen på jobbet har gick snabbt, så efter de stack jag till tilda& vi gick& köpte glass& handlade och lite sånt dära.
kom hem för en stund sen& nu sitter jag och väntar på att min pappa ska komma hem för vi ska åka& handla men först ska jag ta ett allvarligt snack med honom, lägga i valpblicken& fråga om vi kan köpa min systemkamera idag eller nästa vecka så jag bara betalar av honom så fort jag får alla mina pengar .. 
har ju egentligen ganska mycket, så jag måste ju bara låna 2000kr, hehe ..
jag kan faktiskt inte hålla mig längre, bara mååååååååste ha min kamera!!!! (a)

nu blev jag dock väldigt sugen på vindruvor så ciaaaaaaaaaaaaao.


/ frida.

du tog bort min hand i från din arm & flyttar bort

tjenare
förmiddagen har varit väldigt lugnt, satt ute & solade hela tiden typ men var tvungen att gå in lite då & då för annars dog man ju typ.. nu saknar jag verkligen huset & våran trädgård enormt mkt! sen på eftermiddagen kom mamma hem med de två små busfröna eddie & annie. vi åt lite oså sen så stack vi och kollade fotboll sen kom mimmi och hämtade de så nu sitter jag här & nu ringde ebba så måste jag sticka!
puss / tildaaaaaaaaaaaaaaa

shoppingtur efter jobbet.

emilia&jag hade en intervju idag inne i Kalmar vid 11 och det tog inte så lång tid så efter det gick vi& köpte varsin räksallad& tog med oss den& satte oss vid hamnen och åt. myyys
sen gick vi en runda på stan tills mammas möte var klart&vi skulle åka hem. 
så här är 2 tröjor jag köpte idag, köpte också en vanlig svart kofta men den orkade jag inte ta någon bild på.
linnet, från hm 50kr
tröja, hm 50kr.
kofta 100kr.
dom ser väldigt stora ut men det är för att det är typ magtröjor så dom är ganska vida.
skulle också köpt en bikini men den fanns inte, jag som blev så kääääär i den när jag såg den på internet..
kan inte beställa den heller för det går ju inte att beställa grejer på bikboks hemsida? .. :(


puss/ fridaaaaaaaaaaaaaaaaa

something wrong

jaoooo, har ingen lust att blogga idag. har ingen lust med något, orkar inte äns svara på sms eller när det ringer haha då är det något fel. ajaaa, 2 dagar kvar på jobbet denna veckan sen helg!
men på fredag åker tilda till Cypern & de suger.
pusss/ f 

/ tildaaaaaaaaaaaaaaaaaa


 you can call me a bitch but I just telling you the truth

försök inte att mäta dig med någon annan.

har ni aldrig tänkt på att ni bara tar saker för givet ibland? eller att det känns som om någon tar dig för givet?
att du alltid finns där även fast man aldrig hör av sig eller något, dom bara räknar med dig. & du duger bara när dom har tid, har ni aldrig känt så? för det har jag.
Det är ju sällan man tänker på vad man har, utan bara tänker på vad man inte har.
till exempel, alla har inte en pojkvän? men varför skulle man klara sig bättre med någon än utan någon?
varför känner man sig oduglig& att ingen vill ha en.. det ska man ju inte göra, för om ni tänker efter så har du hur mycket som helst. tänk på din familj+släkt, du har någonstans att bo, du har underbara vänner.
jag menar, vi har det egentligen jätte bra men ändå så tänker vi att vi har det skit dåligt. att vi inte har vissa saker som man skulle vilja ha. men tänk då på dom som knappt har någonting? tänk på dom som inte har någon riktig familj eller några vänner, undra hur dom känner sig. Vi behöver ju faktiskt kärlek för att överleva, hur mycket kärlek får dom?
Ibland kan man bli avundssjuk på någon annan för att dom har kanske en pojkvän som är så himla gullig& gör jätte mycket saker för en medan du själv har en pojkvän som sager att han älskar dig varje dag& de tycker han räcker, han gillar inte att springa& köpa blommor var&varannan vecka osv osv. Men det är ju DU som har valt honom, du har valt honom för att han är sig själv& ingen annan. Fokusera inte på alla andra, fokusera på dig själv.
/ f.

I want you you you you you you!

tjatjaaaaaaaaaa
jobbade 8-12 idag sen körde jag&hämtade tilda för vi skulle köra& bada&sola. & det var väldigt skönt faktiskt, men väldigt varmt! men så är det ju nu när sommaren har kommmmit! :D så jag ska inte klaga!
Kom i alla fall hem runt halv 4 & har legat i min säng sen dess för jag har haft så grymt ont i magen..
Men nu har det blivit lite bättre, ska snart åka ner till stan& ta ut lite pengar oså. Sen ska pappa& jag grilla tror jag. Ja sen hinner man väl inte göra så mycket mer, måste ju sova liksom. upp vid 7 imorgon igen ju ..
men imorgon ska emilia&jag till kalmar, med jobbet då men har bara en grej vid 11 sen skulle mamma på 2 möten tror jag så då ska emilia&jag äta lite sen gå på stan en stund tills mamma är klar. Så får antagligen sluta lite senare imorgon, menmen. thats life!
bild på mig& amanda sen skolavslutningen.
puss/ frida.

kan vi inte vara nära bara en minut?

tjena
idag vid tolv kommer frida och hämtar mig & så ska vi köra till en sjö som heter Björnasjö fast jag kallar den för hultabräan, fråga mig inte varför men den heter bara så enligt mig. så nu har jag varit & köpt lite frallor som vi ska ha med oss & sen har jag köpt lite annat gott med. ställde klockan på halv tio för jag skulle ner på apoteket & de var jag & nybros pensionärer som satt där. fick ju heller inte med mina tabletter hem som jag skulle hämtat, & nej jag är inte sjuk bara några tabletter som är bra att ha när man är tjej och ska utomlands, ni kanske fattar.. har nog inte sagt de att jag ska till cypern på fredag med världens bästa kusin!
puss på er / tildaaaaaaaaaaaaa

ebba, fan vad vi ska blir negrar!

när du strippar & klär av dig är de samma grej

tjena
nu ha äntligen värmen kommit tillbaka, så underbart!
medans jag var och städade igår så ringde emelie, så hon kom efter jag städat klart & sen sov hon hos mig. och när vi vaknade var de ju fint väder så vi stack till risse och solade & badade nästan hela dan, så nu har jag fått lite färg känns de som! & nu har jag till och med hunnit städa mitt rum oxå, så snart måste jag packa för snart måste jag dra och bränna lite fett på friskis med frida!
så ha de bra
/ t


får erkänna att jag har förändrats .. ;)

har inte något att skriva så tänkte lagga ut lite bilder på mig& hur jag har förändrats genom tiden 6an - nu.
sommarlovet efter 6an.
tilda&jag

underbar bild, sen Bulgarien!
7an
jag&amanda


8an


9an & nu.






/ frida

rövhål på mig

tjenare
förlåt mig att jag inte skriver men har typ inte haft tid känns de som.. men min midsommar har varit bra oså, men efter de vände de är på dåligt humör oså och så jävla förbannad på min mamma & nu är de ingen såndär liten sak som vi bråkar om men jag tänket inte prata med henne förens hon har bett om ursäkt ordentligt, så just nu är jag en liten bitch mot henne & de gör ju oxå att jag blir på dåligt humör. men men, ikväll är de städning på g och nu orkar jag inte skriva mer för min mage gör så jävla ont!
hej / t


32 dagar kvar till min systemkameraaaaa.

hej!

midsommarafton igår var faktiskt väldigt kul, blev lite segt sen på kvällen& satans kallt var det också.
Men först när vi kom till Tilda så snackade vi lite en stund sen började vi grilla& sen åt vi ju då.
Vi satt kvar& pratade en bra stund efter det sen gick vi till Tuva& lånade hennes kubb, så då blev det lite kubbspelande också! Efter kubbet så åt vi tårta som vi hade gjort till Emilia, bild på den kommer när jag har lagat min mobil( ska lämna in den på måndag) - sen gick vi in en stund& körde "jag har aldrig" sen när Tildas mamma kom hme gick vi ut igen& fortsatte med det. Vid ca 12 cyklade nästan alla hem. & när jag kom hem så var jag så grymt trött så jag bara la mig i sängen& somnade direkt! Men inte fick man sova länge för pappa väckte mig vid tjugo i 9, faaan sen kunde jag inte somna om ..
Men vid 11 eller något så bestämde pappa& jag oss för att ha en liten fettodag idag så vi åkte & köpte godis,läsk & glass.
ligger här i sängen med godispåsen bredvid mig men är inte sugen ett dugg .. hmm godis är inte lika gott längre som det var när man var liten, de är fan godare med kakor! Aja, känner på mig att jag kommer att ha skuldkänslor imorgon av den här dagen så ska köra på ett rejält träningspass imorgon på gymmet! så idag tänker jag inte göra någonting, bara chillaaa gaaleet.
& just nu blev min hund nog sur på mig .. (hon satt vid dörren och gnällde& jag tyckte hon var jobbig så sulade en godisbit på henne men hon bara tittade på mig som om jag var dum i huvudet), men hon blev tyst i alla fall.



bild på mig förra midsommarafton. haha hade ganska tråkigt..


puss / frida

we are still young!

håller på att göra mig iordning tills ikväll, ska ha mitt nya linne som jag snackade om att jag hade köpt, här är det i all fall. Från H&M kostade bara 50kr (a)
haha får bjuda på bilden lite .. men faaaaan midsommar idag ju, taggggggga :o :D
/ fffffffff

midsommarafton!

jaha klockan är bara 09.40 men tilda skulle upp& jag är grymt hungrig så kan inte somna om.. får nog ta& göra lite frukost till mig&tilda strax eftersom hon ska åka iväg vid halv 11. aja jag har ju inte så bråttom i alla fall, ska bara duscha&hem till pappa för vi ska ner till stan& handla ;). Vid 12 kommer Ida hit& vi ska fixa en grej tills ikväll oså, det tar nog en stund skulle jag tro, sen blir det nog till att göra sig iordning eftersom jag ska vara hemma hos den andra Tilda vid 6. Så ser min dag ut i alla fall, ganska lugnt! :) nahepp nu ska jag göra frukost, vi ses snyggingggaaaaaaar ;**
blir en bild på emilia&tuva eftersom emilia fyller år idag! :D
/ fridaaaaaaaaaa

tilda sover här inatt men hon har redan börjat .. hmm

helluuu, sitter just nu& tittar lite kläder på internet medan tilda ligger & sover i min säng. hallå elleeer, ringde henne vid 12 idag&då låg hon& sov, hur kan hon vara trött nu?! :o
pussssssssss/ f

inga bilder.

jahopp redan onsdag idag då.
Dagen har bestått av jobb,kalmar(köpte ett linne som jag ska ha på midsommar!)& mer jobb. fan var ju som ett jävla vattenland på pukevallen, dom hade tydligen haft vattenkrig INNE i omklädningsrummen .. hm inte speciellt kul att städa upp de men vad ska man göra, måste ju tjäna pengar ni vet ..    När jag kom hem idag så åkte jag& handlade med mathias&mamma eftersom Tilda&jag ska sova här hemma själva imorgon, hehe har planerat en singstar kväll faktiskt, det är bara att hoppas på att tilda går med på det ;). På fredag är det midsommar& då är jag ledig, skööönt. Då ska vi fira emilia på kvällen några stycken bara. Så ska fixa lite grejer innan på dagen med några men det kan jag inte skriva här, man vet ju aldrig om emilia läser detta, då blir det inte så bra .. ;) japp, men nu ska jag kolla på tv. vi seeeeeeeees :D .
puss / frida

städa städa städaaaaaaa ...

känns som det ända jag gör är att städar, men ändå är det aldrig rent.. haha
så jävla tråkigt är det att städa egentligen.
men om man har musik så äre faktiskt inte så tråkigt!
har ju gått& skaffat mig spotify premium & det är sååååååååå värt det!
love it.

I know you're not so sad

tjena
hinner mer ett inlägg innan jag sticker, tåger går inte förens 14.36 så det är rätt lugnt..
vaknade vid sju idag för de är fortfarande för ljust i mitt rum, har inte hunnit sätta upp rullgardinen än ju och då när jag vaknade var jag så jävla hungrig så jag gick upp och åt sen så gick jag och la mig igen och vaknade runt elva tiden typ. sen så gjorde jag mig i ordnigng och gick ner till stan och köpte mascara & trosor, alltid bra att ha! sen så har jag ätit o lite så nu med. när jag kommer in i kalmar står ebba på stationen så ska vi gå en runda på stan för jag måste köpa en bikini, sen så kommer mamma och hämtar oss och kör oss till lindsdal där vi ska vara barnvakt hela kvällen åt eddie och annie, hoppas på inga utbrott.. hah, näe de ska nog gå bra.
puss / t

min midsommar kommer spenderas med denna galna tjej i mönsterås/oknö,underbart!


in your face

tjena igen
träningen gick bra, välbehövligt var de iaf. imon så drar jag till kalmar och sen tar jag bussen till lindsdal flör jag & min kusin ebba ska vara barnvakt åt eddie & annie, sen sover jag där så jag kommer hem på onsdag så ni vet de. så vi hörs nog inte tills dess, nu ska jag mysa lite framför tvn & sen så börjar johan falk sen som jag måste se så, hade bra!
/ t


jättesöt bild ju..


move like a snake, baby!

hade skrivit skit mycket, men allt försvann så tänker inte skriva om det...
denna lilla efterlängtade sak blir min den 27 juli!!!!!!!!!!!!!
låttips: like a snake - Raaban & Evana



puss/ f

alltid lika svårt

tjenare
vaknade runt elva tiden, ringde mamma och hon ska köpa en rullgardin till mig så jag kan sova ännu längre för mina persienner hjälper knappt. så då skulle jag mäta men mamma litar inte på mig o säger bara vänta tills pappa kommer får han mäta.. schysst?!
sen nu har jag ätit och diskat allt och jag har till och med var duktig och rengjort mikron oxå. sen för ett tag sen kom frida, så nu har jag precis gjort mig i ordning oså. får se vad vi hittar på, ikväll ska vi iaf träningen det var på tiden ja!
vi hörs nog ngt ikv.
puss / t

bild sen jag var i mönsterås & var hundvakt!


nu börjar jag igen ordentlig

tjenare
nu helt plötsligt fick jag tillbaka blogglusten lite, får se hur länge de håller.
men iaf, första veckan på sommarlovet börjar ju imon känns ju dock inte så bra eftersom vädret verkar ju inte bli bra någon dag alls i veckan ju.. idag började det med att först vaknade jag & frida, då jag fick mig ett ryck att städa mitt rum som vekligen behövdes och så åt vi och frida åkte hem och jag fortsatte städa och när jag var klar så gick jag in i duschen. & fixade mig oså. sen cyklade jag hem till frida där susanne (fridas mamma) hade fixat värsta lyxdagen åt oss, först åt vi gott oså sen så fick jag fotbad,ansiktsmask,ansiktmassage & fotmassage medan frida var nere och fick massage av hennes mormor och sen bytte vi. fattar ni vilken lyx? sen så kom frida ner till mig för jag hade somnat, sen efter de kom typ pappa o hämtade mig sen så tog jag de lugnt oså tills de vare dags att åka och städa på pukevallen. så kom hem för ett tag sen nu har jag ätit jordgubbar och mjölk, underbart ju!
men vi hörs mer imon
pusssss / t

bild sen min konfirmation


nyfiken ....

hallå hallå!
Igår hade jag fullt upp faktiskt, först på morgonen tränade jag, efter det åkte jag,pappa,jacob&johnny ut i skogen& sköt lerduvor. skit kul!
Vi kom hem runt 5 eller något& då fixade jag mig lite osåå sen cyklade jag till tilda, men jag orkar inte berätta vad vi gjorde för det var ganska mycket egentligen ;) haha. menmeeen, kom hem runt kvart i 11 & just nu måste jag hitta några kläder som jag kan ha på mig idag för jag&tilda ska få någonting av min mamma, (jag, för jag slutade 9an & tilda för hennes konfirmation) ah iaf, & vi vet inte vad det är?! Vi ska vara hemma hos mamma prick klockan 13.oo & sen ska vi vara där en stund& sen ska vi åka iväg någonstans, sen skrev mamma igår att vi skulle ha med oss simglasögon .. Hmm, men jag har konstaterat att det är nog bara för att vilseleda oss, för jag menar om vi skulle simma skulle vi behöva ha bikini oså ju? är i alla fall väldigt nyfikeeeen!
nahe nu måste jag fixa iordning mig lite oså, jag skriver nog ikväll vad det var som vi gjorde eller gör jag det imorgon.
juste, jag börjar jobba imorgon! .. hehe


bilden är sen igår!

pussss / fridaaaaaaaa

första dagen på sommarlovet!

jahopp, första dagen på sommarlovet började ju skit bra .. vaknar upp halvt sjuk & sen beger jag&tilda oss iväg för att jobba sen börjar det att spöregna. Sen blev det inget mönsterås för mig eftersom jag inte mår bra, men förhoppningsvis så kommer tilda hem imorgon& sover hos mig& vi ska ha en spakväll. På söndag ska jag få någonting av mamma&mormor mellan 12-16, är skit nyfiken för dom säger inte vad det är ..
aja, igår dåå. Jag hade för det mesta i alla fall skit kul! först var vi hos emma& grillade och bara umgicks oså. Sen runt halv tio eller något sånt drog vi ner till parken& där var vi en stund. Sen stack några hem till Niklas & sen stack jag,fanny,ida,emilia,erik,martin,alexander&kevin hem till martin& där satt vi& snackade lite och alla satt typ& halvsov. Sen kom jag tillslut hem runt kvart i 2. Men jag hade en jätte rolig kväll, och känns lite lustigt nu att inte få vara med sin klass något mer..
bild sen igår hos emma :)
puss / frida

fridaaaa

väntar på att emilia&tilda ska komma hit sen ska vi göra oss iordning& sticka iväg på lite partyyyyyyyy!
klasströjan dååå va ;)

sommarlov!





bild sen skolavslutningen idag, fler bilder kommer.

puss/ f

trött

tjena
vet ni, jag blev getingstucken igår på stationen o de sved oså sen så var de inte mer med de & sen idag på morgonen när jag vaknade tror ni inte jag hade typ dubbelt så stort ben då eller :o
gick till skolsköterskan direkt på morgone och hon satte dit någon salva o massa så jag hade de, sen så sa hon om det inte blev bättre  skulle jag komma om en timme igen så jag gick tillbaka då igen så hon satte dit någon alsolsprit o massa men värsta lindan o plast o skit.. sen gick jag ju då sen så kom hon letandes efter mig på eftermiddagen och då sa hon att jag var tvungen att ta någon tablett så jaha, jag stoppade den i munnen.. men nu vid halv tio så har de inte hjälpt.. känns nästan som de blivit större, sjukt läskigt! nu vet ni en hel del om de så då får ni en bild med på den, ingen bra men ändå!

gulligt..? näe
/ tildaaaaaaaaaaaaaaaa

du kommer alltid att vara underbar för mig.

hej
tänker skriva lite idag om vad som händer imorgon för jag kommer inte ha tid att göra det imorgon .. FULLT UPP!
dagen kommer att bestå av;
  • skola till ca halv 2
  • kör, halv 2 - ca halv 3
  • hem till pappa& packa väskan & lite sånt
  • åka& handla kött,läsk&rosor tills torsdag + sola
  • hem till mamma & packa upp lite ..
  • till maja för att fixa iordning vagnen som vi ska ha på torsdag
  • hem& duscha& fixa naglarna + att amanda kommer eller så är hon redan där för hon ska sova hos mig.
Ja det kommer min dag att bestå av imorgon, så jag har ganska fullt schema .. menmen, det är ju skolavslutning på torsdag& jag är riktigt taggad för det alltså!! Fy fan vad skönt det ska bli, speciellt när sommarlovet börjar med en helg i mönsterås med min underbara tilda :) ! Veckan efter det är de bara att börja gå upp tidigt igen för då blir det till att jobba i 3 veckor.
Aja, nu har jag lite att fixa med sen ska jag lägga mig i sängen& titta på tv.
Puss på er / F

underbart väder

"uppdatera bloggen"
sorry frida, men har seriöst ingen blogglust längre så i får faktist stå ut med att de är lite dåligt nu faktist. kommer nog inte orka blogga så mkt i sommar heller iaf, men ska göra de så fort jag har lust lovar jag!
konfimerade mig iaf i söndags så här kommer lite bilder på de iaf!










/ t

sista veckan på madesjöskolan .......

hejsan hoppsan,
idag har vi haft en "klassdag", så först bakade vi tårtaaa (bild kommer kanske imorgon för jag kan fortfarande inte lägga in bilder ... ). Sen spelade vi bowling, vann faktiskt :D eller ah fanny&jag hade samma poäng så vi kom på delad första plats ;). Sen spelade vi volleyboll&grillade och lite sånt. Sen åt vi ju tårtan också & den var mummmmmmma! (a) hehe, iaf då vaaa så slutade vi runt halv 2 & då cyklade jag hem, vid 3 så åkte jag till frisören& klippte mig.. & ah resten av dagen har jag städat mitt rum&slappat :).
Nu blir det kaffe latte sen ska jag fan sova, är hur trött som helst ;s.
Imorgon taggar vi "jakten på den runda rektangeln" haha yessssssssss ;) älskar det typ (a) haha.
kan förklara mer om de imorgon, för jag orkar inte göra det nu ;).
puss hej / frida

tildas konfirmation!

jahaaaa, idag är det tildas konfirmation & hon har redan åkt iväg till den menmen ..
här sitter jag hemma hos henne& har precis väckt Lukas & nu skulle jag tydligen göra kaffe till han också, hmm..


aja har lite att greja med nu. vi hörs puss hej :) / fridaaaaaaaaaaaa

heyyyyyyyyyyy

hejsan!
ska inte skriva alls mycket, har varit på studenten idag. Så har haft fullt upp sen kvart i 1 ungefär. Kom hem runt halv 8. & då skulle jag testa om min usb sladd funkade idag men det gjorde den ju självklart INTE..
sååå ah kommer inga bilder nu heller, kanske imorgon för ska till tilda dååå :).
puss fridaaaaaaaaaa

ge det en andra chans ...

helllluuu :)
sista riktiga skoldagen idag& det har varit ganska sorligt egentligen.. Uscha började nästan gråta på SO;n när vår lärare började prata om att det var sista lektionen med henne oså :(.
Slutade vid tjugo i 3 & då gick jag hem& åt lite sen hämtade jag tilda för att åka ner&städa oså då. När vi var klara där så skjutsade jag hem henne sen åkte jag till pappa& bytte ut moppen mot cykeln& cyklade ner till stan & köpte lite grejor sen hem igen&plockade undan på mitt rum & lite sådär. & nu sitter jag här och segar, tänker inte göra något annat ikväll, ska packa ner lite saker som jag ska ha imorgon, för jag måste cykla direkt från skolan till pappa imorgon för att vi ska på studenten oså ju. Just det jaa, skulle lägga upp bilder på det jag köpte men de är så att min usb sladd funkar typ inte? helt sjuukt, för jag har ju samma när jag laddar min mobil& det funkar .. ;s
får ta& låna tildas någon dag (a). aja men nu ska jag be mamma massera min rygg lite sen ska jag nog duschaaaa.
färgade håret igår också ju. Blev ganska nöjd faktiskt!


pussssssss / frida

fortfarande sjuk

hallo
är som sagt fortfarande sjuk, men i morse kändes de som att det var på bättringsvägen för jag okrade lite mer då. men nu känner jag mig jättetrött och jag ska snart åka och städa med frida, ska sova lite efter de men jag måste vara frisk imon.. missade ju matteprovet idag som egentligen skulle haft förra veckan, sen imon har jag soprov & jag kan ingenting typ.
aja, får se hur jag mår ikv iaf.
puss / t


mys bild på mig & min fina almina!

 


dålig uppdatering här ja ...

hehe, har inte skrivit på några dagar nu men jag har faktiskt inte orkat det..
men i alla fall, igår var dagen ganska lugn faktiskt. först skola sen städa sen träna. Sen kom ju mamma&mathias hem från Turkiet också så fick lite grejor av dom, älskar presenter (A) !
jag fick;
  • en rosa conversetröja (t-shirt)
  • en diesel tröja
  • ett par turkosa converse
  • en vit&turkos adidas tröja
  • 6st nagellack
  • 4par björn borg trosor
så jag tror det var allt, men det var inte fel de!
Idag däremot har varit uschaaaaaaaaaa, först hade vi "idrottsdag" på madesjövallen, alla 9or då men det var faktiskt ganska kul, vi slutade vid 11. Då gick jag hem& duschade av mig lite sen åkte jag till kalmar för att röntga min rygg& det var bland det äckligaste jag någonsin har varit med om :OOO. man fick åka in i en trång tunnel sen spände dom fast huvudet & sen skulle man ligga alldeles stilla, fick ligga där inne i typ 30 minuter :o. Om jag hade legat där inne 10 minuter till så hade jag fått panik, hade en sån där larmknapp som jag kunde trycka på om det var något, var nära på att trycka på knappen minst 4 gånger. Mådde illa&blev helt yr där inne också & jag är det än..
men sen piggade mamma upp mig med en liten shoppingrunda men höll på att svimma kanske 2 gånger iaf, uscha.. köpte iaf ett par skor till skolavslutningen&ett par andra skor, sen en tunika/klänning som jag ska ha på studenten & på kvällen på skolavslutningen. Så jag är väldigt nöjd faktiskt. Bilder kommer senare ikväll kanske om jag orkar, (måste plugga) .. men puss heeeeeeeeeeej!     / fridaaaaaaaa

haft en underbara dagar i skåne

tjenare
ett tag sen ni hörde ngt av mig & det borde jag få skit för..eller?
men jag hade det underbart i skåne, jag blev iaf lite brunare för vi hade underbart väder.
kommer kanske lite bilder någon gång om jag orkar. gick ju i skolan igår oså & de var chill men jag mådde inget vidare faktist.. men kämpade resten av dagen iaf & sen så stack jag och frida och städade oså & sen tränade vi oxå men de skulle vi inte gjort för idag mår jag sämre så jag stannade hemma idag oså för mådde verkligen inte bra, mår fortfarande inte bra heller. får se hur de blir imon oså, har lite smått ångest oxå har två prov jag måste göra denna veckan och har inte pluggat ngt alls, skit bra.. nae?
aja, känner mig trött oså hela tiden jag fick till och med pausa filmen jag kollade på nyss en stund för att sova lite & nu känner jag att jag måste sova igen snart. nu fick ni ett rätt så långt inlägg iaf.
puss / t

ser ni hur infekterad min navel är eller?.. cp


oja, fina bilder


chilldag i soleeeeen!


gammal bild.
/ f

never give up something that you can't go a day without thinking about..

kan ju börja med att visa hur min vägg blev igår när jag fick ett ryck av att förändra mitt rum:
blev jääävligt suddigt, men kan ju säga vad det står:
längst upp till vänster; someday someone is going to walk in to your life and make you realize why it never worked out with anyone else
högst upp till höger; one of the hardest part in life is forcing yourself to forget the thing  that made you happy just because it's over
längst ner till vänster; when life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have thousand reasons to smile
längst ner till höger; when you feel like giving up remember why you hold on for so long in the first place
under FRIDA; never give up something that you can't go a day without thinking about...
(FRIDA har stått där innan)




hade kärleksnojan typ (haha), men kände att dom här texterna passade in på mitt liv så jävla bra.
att allt detta med kärlek ska vara så jävla svårt egentligen..
tänk att när 2 stycken är tillsammans då har dom hittat varandra& båda känner likadant, egentligen borde det vara ganska ovanligt för tänk så många människor det finns på jorden& tillslut så hittar du den där rätte som bara får hjärtat att slå extra slag, som du blir jätte glad av, han/hon som du tänker på hela tiden, den som känner precis likadant som du fast om dig. det är ju helt otroligt egentligen.
kärleken kan ju styra över allt typ, den kan slita dig från kompisar,från skolan, från träningar ja den kan övervinna allt. Men tänk sen om du gör slut med denna personen, då har du kanske inte de där kompisarna kvar, du kanske inte kan plugga upp till dom där betygen som du hade innan & du kanske ligger efter med träningen.
så när du blir kär, låt inte kärleken bli ditt allt, låt den blir en del i ditt liv. för när du mister den så har du inte förlorat allt utan bara en liten del& då kan resten av ditt liv fylla upp den tomma delen igen.
för om du gör den till ditt allt då har du inget att fylla upp de med igen..

puss/ frida!

summmmmmmmer

dagen börjar med solning&jordgubbar på altanen. & dagen kommer att fortsätta med en massa mera soooool!
uppdaterar mer ikväll
puss hej/ frida

LIVET ÄR UNDERBART

tjenare
rubriken säger allt, jag är glad!
tänker inte berätta om min dag för de orkar jag verkligen inte, men imon kommer jga inte hinna göra ngt inlägg & det kommer förmodligen inget tills på måndag. FÖR IMON ÅKER VI, men jag kommer sakna my only one.
frida får hålla uppdateringen nu tycker, för väl be henne skriva ngt åt mig!
puss & kram / en super duper mega glad tildaaaaaaaaaaaaaaaaa

partyyyyy on my own.

bildlöst& fortfarande trött..

hellu, blir ett kort inlägg idag.
ska bara berätta vad dagen har bestått av, först skola som gick ganska snabbt faktiskt- sen hem& fixa studentpresent, skulle egentligen fixa konfirmationspresent också men det får jag göra på fredag ist. - sen åkte jag hem& bara la mig i sängen& typ dooooooooooog av trötthet för har inte kunnat sova något inatt heller .. - sen åt jag kebab iaf, skulle egentligen grilla men pappa var ju så himla lat&orkade inte.. - nu ligger jag i min säng igen& tittar på tv& dricker kaffe latte. mummmma (y).
Har också varit hos frisören& bokat en tid idag så den 13 juni så blir jag allt åt det lite blonda hållet i håret.
Men behåller ju dock min intelligens ;) haha, ska absolut inte bli blond men typ lite mitt emellan mellan brunett&blondin. haha ..
men nu har jag annat för mig, puss hej!

/ FRIDAAAAAAAAAAAaa

RSS 2.0